{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Batman Nygaard 1990

2.400 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi Bruun P
Kvinde | 44 år | Oprettet: 11. okt 2008


Oldenborg Batman Nygaard

Fødselsår:
1990
Højde:
165 cm
Temperament
Stille og rolig, og arbejder helst ikke af sig selv;0) Men når det kommer over ham, opfører han sig som en hel unghest, hvilket jo er skønt i en alder af 21 år. Til tider synes han, store sten (især) kan være vældig farlige, og trods vores 18 årige venskab, er jeg stadig ikke helt klar over, om det bare er fis...
Gangarter
Over middel
Stævner
C-stævner, men det ligger efterhånden en del år tilbage, da min tid til ridningen ikke er, hvad den har været. Han ville dog sagtens kunne vise sig på stævnepladserne indimellem:0)
Stamtavle
Far: Alexander
Mor: Katja
Morfar: Obmand
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg har kendt og redet Bat on/off siden 1993, så vi kender hinanden godt. Dog blev han først min 22.08.2003.

Trods han var min første af hestene herinde, bliver han den sidst oprettet, bl.a. grundet alle mine billeder var fra før, der var noget, der hed digitalkamera (i hvert fald i min verden);0)
Men endelig fik jeg taget nogle nye (alle er fra idag på nær vinterbilledet og billedet af hans hoved).

Bat er stadig på M-niveau i dressur samt LA-niveau i spring.

Jeg håber, I tager godt imod min skønne gamle dreng:0)

08.11.2011: Batman er lånt ud til Tina fra Hjørring, hvor han har det super godt, bliver forkælet og kommer med til undervisning på Hjørring Rideskole indimellem de dejlige ture ud i det fri:0)

14.07.2012: Gamle Bat trives hos Tina. Jeg er SÅ glad for, han er hos hende:0)

14.10.2012: Lørdag sker det så - skal op efter min dejlige dreng, da Tina har for meget at se til. Det er med blandende følelser, jeg henter ham sydpå! Han har det sååå godt hos skønne Tina, og hvor ville jeg ønske, hun skulle beholde ham... Men ...savner ham jo rigtig meget, så det bliver skønt at genoptage ridningen af ham efter et år - har jeg godt nok manglet (ikke mindst fordi unge Chili stadig ikke er ridehest).

04.11.2012: Dejligt at ride den gamle herre igen (men hold op hvor giver den ømme ben). Idag har jeg så fundet en sød part til ham, og jeg håber, hun bliver glad for ham...

14.05.2013: Så er gamle hentet og kørt på sommerferie hos en veninde, hvor han har massere af græs, plads og selskab af to små ponyer:0) han viste stor livsglæde, da han kom ud, hvilket varmer moderhjertet! Men vi takker Rikke for opholdet i hvorupgaard:0)
Kommentér på:
Oldenborg Batman Nygaard
Annonce