{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Teddy 2006

1.038 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* ~Henriette <3~ *
Kvinde | 28 år | Oprettet: 16. apr 2010


Shetlænder Teddy

Fødselsår:
2006
Højde:
75 cm :)
Temperament
han er frisk og sommetider meget hingstet. men han er også en lille kæle trold ;)
Gangarter
skridt: middel
trav: middel
galop: over middel
Stævner
ingen endnu..
Stamtavle
mor: Donna af bommose

far: max
Køn
vallak (28-4-2012)
Bemærkninger
teddy er min lille shetter som er født den 14. maj 2006

han er en lille sort basse med et super smukt udtryksfuldt hoved. og hele hans krops bygning kan man tydelig se at han er hingst..

han er efter min gamle shetlandspony donna.. vi havde i mange år prøvet af få donna ifol men hver gang blev det ikke til noget og til sidst sagde dyrlægen at hun ikke kunne blive drægtig.. så vi havde en hingst ved navn max så vi tænkte at hvis donna ikke kunne blive ifol kunne de jo godt gå sammen ;) et lille år efter måtte vi sælge max da vi skulle flytte og ikke havde råd til så mange heste opstallet men så ca. 2-3 måneder efter vi flyttede kom lille teddy til verdenen ;D

da han var føl blev han meget syg han var et lille skravl og det var en meget regn fuld sommer det år :( så teddy er nærmest opvokset på medicin.. hehe..

i 2007-2008 blev han og min andne pony hingst dolf. flyttet ud til min mormor og morfar så de bare kunne gå og lege hingste og min morfar nyder også at gå og passe dem.. ;D det gjorde de så indtil sommeren 2011 der kom de nemlig hjem til mig på vores lille gård :) hvor de går på sommergræs+ vi er ved at tilkøre dem..
det er meningen at de skal ud til min mormor og morfar igen her til vinter da vi ikke har bokse til den hjemme.. og de har det også bedst med at kunne gå ude hele året rundt! (de har et rigtigt fint hus ved min mormor og morfar de kan gå i læ i)


bum bum bum så blev lille Teddy kastreret :'( snøft snøft.... men så kan han komme på græs sammen med alle de andre til sommer ;)
i love you Teddy <3
Kommentér på:
Shetlænder Teddy
Annonce