{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Lodenwijk l (Ludwig) [Tidl. hest] 2007

4.696 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line Og Lotte + mor .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 4. apr 2007


Holstener Lodenwijk l (Ludwig)

Fødselsår:
2007
Højde:
Lille manden er hele 168 høj, super højde.
Temperament
Stille og rolig, gør hvad han bliver bedt om.
Men samtid er han også en lille drengerøv, han ved godt han er lækker ;)
Gangarter
Okay, han er jo kun er springhest.
Galoppen er rigtig dejlig at ride i, så det er det vigtigste.
Stævner
For at se alle nylige resultater kopier dette link og indsæt i en ny browser. -> http://go.rideforbund.dk/resultater/resultat-hest/rytter.aspx?hId=DRF.528210002095424

12.05.13
Broagerland rideklub
spring
LB B3: 0 fejl i hovedrunde 0 fejl i omspring 1 plads.

09.05.13
Bolderslev og omegns rideklub
Spring
LC B3: 0 fejl i hovedrunde 0 fejl i omspring 2 plads
LB B3: 0 fejl i hovedrunde 0 fejl i omspring 1 plads

02/03.03.13
Aabenraa rideklub
spring.
LC B4: 5 fejl i 1 fase (Glemte banen)
U-LC: 4 fejl
LC B4: 0 fejl 2 plads
U-LC 0 fejl

Tidligere resultater.
spring fra DK til LC i spring og LC dressur klasser, men forskellige placeringer.
Stamtavle
F: Leeuw van Vlaanderen
FF: Lansing
FFF: Landgraf 1 > Ladykiller xx
FMF: Silvester
MF: Darco
MFF: Lugano Van La Roche > Lugano
Køn
Vallak


Ud fra det vi har kunne læse os frem til på nettet, er han blevet kastereret lige inden han kom til Danmark. Så han har været knap 3 år da han blev kastereret.
Bemærkninger
Jeg købte Ludwig den 4.08.11, og fik ham så hjem den 8.08.11.

http://www.starhorses.be

Det er lykkedes mig at finde en af de steder han har været igennem i hans liv, som er denne stald i Belgien. Som jeg har kunne finde ud af, har de haft stillet ham til hingste kåring, som han ikke gik igennem. Hvilket selvfølgelig var til mit held, så jeg kunne blive den heldige ejer af ham. :)

Ludwig hedder rigtigt kun Lodewijk I, som oversat til dansk betyder Louis, men da hestedata har valgt at skrive Lodenwijk I på deres hjemmeside, er det også det navn der står her inde. Der er nemlig sket er trykfejl i hans pas, så begge navne står der i, og hestedata har så taget det forkerte navn. :) Lodenwijk betyder oversat til dansk nemlig bly-distrikt.
Vi har dog valgt stadigvæk bare at kalde han Ludwig, da det passer rigtig godt til ham :)

November (11) - Februrar (12)
I starten af november var jeg så uheldig at slå et stykke af min knogle af, inde i mit fodled, som skulle opereres på plads igen, hvilket gjorde at Ludwig nu kunne få en dejlig lang vinterferie/voksepause. Her midt i januar er han stadig ikke kommet igang endnu.
Her i midten af februar, hvor jeg enlig havde håbet vi var kommet igang, står han stadigvæk stille. Sneen og frosten valgte at komme, og gjorde det umuligt at bruge ridebanen. Samtid er foden stadigvæk ikke smertefri, og jeg må nok udskyde at komme igang med ham igen til april, hvilket er rigtig lang tid når man er utålmodig, og bare vil igang hurtigst mulig.
----
Marts (12):
Sneen forsvandt, og gjorde det muligt at komme igang igen. Ludwig blev longeret godt i nogle dage, og jeg kom endelig på ryggen af ham den 2 marts hvilket var meget før jeg havde turde håbe. Vi et nu kommet rigtig godt igang, allerede efter 5 gange på ryggen af ham kan man næsten ikke mærke han har stået stille.
(Og som stædig rytter bider man jo smerten fra foden i sig ;) )
-----
Juni (12)
Den 6 juni skulle jeg så opereres i foden igen, da der var dannet en masser af arvæv, og brusken skulle slibes over.
------
December (12)
Ludwig er nu kommet på rideskole, da det er umuligt at ride udenfor i alt det sne, samt jeg ikke har trailerkørekort endnu. Han virker til at trives, og jeg nyder at kunne ride ham næsten hver dag. samtid med mig og Ludwig er begyndt rigtig at komme i form igen, så nu kan jeg begynde at mærke at der sker noget uddannelses mæssigt med ham, hvilket jeg har ventet længe på... Så nu kan jeg lige så stille begynde at sætte nye mål for det nye år, og håbe på at alt går efter planen, uden flere skader for mit vedkommende ;-)
------------
2013-2014
Ja der er jo efterhånden sket en hel del. Ludwig er efterhånden begyndt at springe rigtig godt, og er så småt begyndt at snuse til lidt mere teknisk svære baner. Vi har ikke gjort så meget i stævner da vi har haft mere fokus på det ridelige og balancen rundt på banen.
Vi har brugt meget tid i naturen, alle de stub marker der er naboens bliver flittigt brugt. Det er super konditions træning, og langt sjovere end at ride rundt i den lille firkant ( også kendt som ridebanen )
---------
Sep 14
Ludwig har fra januar til maj været i ridning hos berider Thomas Uhler, og er efterfølgende kommet til Fyn hvor han nu bliver redet af en super dygtig rytter.
Alt dette på grund af en skade jeg fik i Sep 13, som desværre har gjort jeg ikke har kunne ride.
Derfor er beslutningen om at sælge ham også blevet tager, og han er derfor til salg.
Kommentér på:
Holstener Lodenwijk l (Ludwig)
Annonce