{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Solvanggårds Diadem [Tidl. hest] 2001

6.671 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DSP Solvanggårds Diadem

Fødselsår:
2001
Højde:
Dia er færdigålt til 148 cm. uden sko (han går med sko nu, så han er vel lidt højere) :-)
Syner mindre pga. hans spinkle bygning.
Temperament
Disen er en opmærksom pony. Han er lidt en kylling engang imellem, der er mange små ting der kan være det farligste i verden, hvis der f.eks. ligger en jakke i ridehallen eller noget, så skal man lige kigge lidt ;-)

Han er så sød mod andre heste, og finder sig i alt, ja faktisk synes de andre heste at han er lidt klæbende, idet han tror at alle elsker ham! Selvom de tydeligt afviser ham, kan han virkelig ikke forstå et nej, men det er da fint nok at han ikke selv kan se at de ikke gider ham :-D.

Han er en rigtig lille baby der gerne vil snuse til alt og have alt i munden :')

Dimse knytter sig utrolig meget til sin ejer, og vil altid gøre sit bedste for at gøre sin ejer tilfreds, om det så er under træning eller om det er en helt normal hverdagssituation på staldgangen.
Gangarter
Over middel, hvor traven skal fremhæves
Stævner
Vi starter ikke stævner, da min interesse ikke ligger dér ;)
Men med hans tidligere ejer har han i dressur startet LA mod heste

Jeg har haft nogle parter, der har startet nogle små spring- og dressurstævner på ham. Men ellers er der ikke blevet gjort så meget ud af stævner, mens jeg har haft ham.
Stamtavle
Hans mors side:
M: Eilers Esmeralda
MF: Manittu N
MM: Bohemo Evita
MFF: Magnum
MFM: Merci
MMF: Yealand Vandal
MMM: Bohema Alia
MFFF: Balthasar
MFFM: Marquise
MFMF: Legat
MFMM: Melissa
MMFF: Cilwych Frantic
MMFM: Yealand Replica
MMMF: Zaraf OX
MMMM: Bohema Nille

Hans fars side:
F: Diamant N
FF: Hondsrug Don
MM: Codina
FFF: Rakt's Rocky
FFM: Petroeska
MMF: Aviso
MMM: Candy
FFFF: Hondsrug Raspoentin
FFFM: Molenweide's Midget
FFMF: Whatton Copper Beech
FFMM: Woldberg's Evelien
MMFF: Clovis
MMFM: Histoire De Rire
MMMF: Prince
MMMM: Cranby Modern Millie

Mange spørger ham om han er en dansk sportspony eller en welsh, da tidligere ejer har oprettet ham under welsh. Hans forældre er welsh, men han er godkendt under avlforbundet dansk sportspony. Derfor har jeg sat ham som det :-)
Køn
Dia er en vallak(-:
Selvom jeg nu mest synes "Diadem" er et hoppenavn, men det er jo ikke hans skyld:-D.
Bemærkninger
Diadem er en super dejlig pony, som jeg fik d. 13/8-2011
Han er min første pony, og jeg er allerede blevet rigtig glad for ham :).
Sådan fik jeg Dia:
Hele den tid jeg har redet, har mit største ønske været at få min egen pony, men svaret var altid nej :(
D. 17. maj 2011 (min 13-års fødselsdag) fik jeg af vide, at jeg måtte få min egen pony, jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg blev :').
Jeg kiggede på nettet, og da jeg så Diadem første gang på heste-nettet, havde jeg nogle andre heste i tankerne, så jeg trykkede bare videre.. Men så oprettede jeg en annonce på hestegalleri, hvor ejerne så skrev en kommentar at jeg kunne se ham herinde, og da jeg så ordentligt så ham og læste om ham, var jeg bare overbevist om, at ham skulle jeg prøve! Jeg prøvede ham, og jeg var helt solgt. For en sikkerheds skyld tog vi også liige ud og kiggede på en anden, men jeg var ikke i tvivl om at det var Diadem jeg ville have, så vi tog ud og prøvede ham igen, og det gik så godt :').
D. 13/5-2011 fik jeg ham, den bedste dag i mit liv! :)
Jeg glæder mig til en masse gode oplevelser sammen med ham:-D.

Opdatering marts 2012:

Hej alle sammen! :-D.
Jeg har ikke fået opdateret Dias profil i laaaaang tid, men her kommer lige en opdatering:
Den første måned jeg havde Dia gik det rigtig godt, men ligepludselig blev han bare vild, og vi vidste ikke hvorfor? Så har vi fået ham dyrlægetjekket en masse gange, fået ny sadel, og nærmest prøvet alt.. Så ja, det var en lidt nederen periode, hvor det så først er nu jeg rigtigt er kommet igang med ham, hvor vi til sidst fandt ud af hvad der var galt! Det viste sig, at han havde inflammation. Det betød desværre en helt urimlig lang pause fra ridningen, hvilket Dia vist også synes var keeeeedeligt, men nu er vi endelig igang igen, og det hele går over alle forventninger!

Lige nu (2013) har jeg Diadem med på efterskole, og det går bare super! Vi lærer en masse, både ridemæssigt og om hinanden. Dejligt at kunne se sin pony flere gange om dagen.

Efter 4 skønne år solgte jeg d. 12. juni 2015 Dimse til en utrolig sød og dejlig familie nær Kjellerup grundet min størrelse og tidsmangel, hvor han har det fantastisk. Selvom jeg savner ham helt ubeskriveligt meget, er det dejligt at vide, at han har det så godt. Jeg glæder mig til at følge ham og hans nye 12-årige rytters udvikling i løbet af de næste par år, og jeg er sikker på at de nok skal blive rigtig gode sammen!
Kommentér på:
DSP Solvanggårds Diadem
Annonce