{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Diesel [Himmelhest] 2004

2.233 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie H
Kvinde | 33 år | Oprettet: 30. maj 2011


Anden særlig race Diesel [Himmelhest]

Fødselsår:
2004
Højde:
Ca 165, vi har ikke fået ham målt endnu ;)
Temperament
Skønt temperement. Han er en frisk og opmærksom hest, men tager tingene meget cool.
Gangarter
Hans skridt er over middel.
Hans trav er super lækker og tung at sidde i.
galopoen arbejdes der på, men den er skøn når man får ham ned i tempo, og han slapper af :)
Stævner
Ingen mens jeg har haft ham.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Jeg var ovre og prøve Diesel onsdag d. 29/ 6 og hentede ham hjem søndag d. 3/7. På trods af at han ikke har kørt så langt i trailer før, tog han det hele med ophøjet ro. Da vi fik ham hjem, var han helt cool og tog de nye omgivelser meget fint.

Han er super dejlig at arbejde med og er enormt lydhør over for små signaler. Han kan til tider virke lidt egenrådig, men det er bare indtil han finder ud af, at det er os mennesker der styrer, så er han en super skøn hest :)

Diesel begyndte hurtigt at bukke og stejle. Vi troede først at han bare var fræk, men det viste sig at han havde ondt i ryggen. Jeg ville sende ham tilbage til der hvor jeg havde købt ham, men valgt at få det tjekket inden. Det viste sig heldigvis ikke at være så slemt som vi havde troet. Han fik lagt en blokade og fik kiropraktik. Nu er han blevet rask, og det er skønt langsom at gå i gang med ridningen. han er bare så sød<3
Han har nu været hos mig ca 3 mdr. og har ikke ondt mere. Han er begyndt at blive meget kontaktsøgende og knytter sig mere. Han tigger en smule, men det er nok også lidt min egen skyld ;D<3

01.02.12
Det går nu fremad med ridningen. Naja har haft part på ham lidt tid, og han rykker sig virkelig allerede, det er så dejligt. Nu skal han bare have lidt mere balance, og holde op med at spæne som kan godt kan finde på i trav en gang imellem.
han er blevet en lille ballademager efter han har fået mere energi og flere muskler, og altid frisk på lige at lave lidt ballade, så det må vi se om vi kan gøre bare lidt ved, men han er en gadedreng til tider, så det passer jo med farven :)

22.03.12
Naja stoppede fra den ene dag til den anden, og havde desværre kun været der nogle måneder så det var lidt ærgeligt , men han fik hurtigt en ny part, Stine.
Stine er super dygtig, og vil ham rigtig gerne. de passer rigtig godt sammen, og det er dejligt at have en part der virkelig gerne vil hesten. jeg glæder mig til at følge dem , og se deres fremskridt :)

Stine er nu stoppet.

jeg har valgt at sælge min søde dreng da jeg må erkende at vi bare ikke passer sammen. han er urutineret og det er jeg også, og derfor har han brug for en han kan støtte sig op af, og som kan vise ham vejen, og jeg har brug for en hest jeg kan gøre det samme med.

26.05.12
Diesel er nu blevet solgt og hentet samme dag. Jeg tror og håber at jeg har fundet et rigtig godt sted, som er lige ham. han skal bruges som jagthest, og der vil han være i sit es ;)
men men, hårdt er det nu. vi har haft en fantastisk tid sammen trods alt, og han var min første hest <3

05.03.13
I dag dik Diesel fred. Han blev solgt videre af Bianca som jeg solgte ham til. Herefter kom han til nogen der ikke kunne passe på ham, så Bianca fik ham hjem igen også blev han solgt igen. Men han havde lavet noget hos de forrige som gik ud over ryggen og han kom sig aldrig helt.

R.I.P min Dieseldreng <3 Må du få den fred i himlen som du aldrig fik på jorden. Du havde fortjent så meget mere :'(

Kommentér på:
Anden særlig race Diesel [Himmelhest]
Annonce