{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race My Yellow Dream [Himmelhest] 1993

3.801 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michala
Kvinde | 30 år | Oprettet: 2. okt 2007


Anden særlig race My Yellow Dream

Fødselsår:
1993
Højde:
142 cm.
Temperament
Frisk og frejdig dame :) Rolig, men opmærksom. Utrolig dejlig at have med at gøre!
Gangarter
3 dejlige af slagsen :)

Skridt: Dejlig lang, energisk skridt. Virkelig behagelig.

Trav: Dansende let - især når hun får lov at komme med på tur i skoven.

Galop: Tju hej hvor det går! Enormt dejlig og energisk galop. Det er ihvertfald ikke fremdriften hun mangler!
Stævner
Med tidligere ejere en del stævner, blandt andet blev hun Bornholmsmester i terrænspring 2006, vinder af Tuborg Cup for hold 2006 og rigtig mange andre springstævner der har gjort hende til både klub- og distriktsmester gennem tiden.

6/11 2011: Hubertus jagt... Denne gang bare følget, men vi sluttede nogle steder til bom nær jord og sprang lidt alligevel :)

17/12 2011: Hyggestævne i NLR. Godt nok kun 40 cm. sløjfespring, men der fik min kære hest lige vist mig hvad en rigtig vending er for noget ;) Fejlfri, og roset med hjem :) En tid på cirka 36 sekunder +- lidt :)

28/1 2012: Dressur NLR. LD1 for heste. Desværre var hun hingstegal, men vi kom igennem med 52%

11/2 2012: Mønstring for kategori 1 og junior hest. Efter en uheldig start på dagen gik vi hen og fik 47 point og en delt 4. plads ud af 10 :)

11/2 2012: Slalom for hest. 2 ud af 3. Min lille hest huskede at skifte galop hver gang vi drejede ;)

18/3 2012: 50 cm B0 i NBKR. En fejlfri runde, for fulde gardiner ;) 62 sekunder og næsthurtigste tid :)

14/4 2012: 60 cm flødebolle B0 i MBR. Selve springningen var fejlfri, men flødebollen blev spist undervejs ;) 65,3 sekunder, og næsthurtigste tid.

14/4 2012: 60 cm B3, mit første stævne med omspring. Hovedrunden red vi på 63,6 sekunder, og omspringning på 34,9 sekunder. Nummer 4 og roset med hjem :)

25/8 2012: 60 cm B0 til klubmesterskaberne i NLR. Vi red fejlfrit i tiden 58,2 sekunder (hurtigste i klassen) og kom hjem med en roset og ærespræmie :)

28/10 2012: Dressur VNKR. LD1 for ponyer med Marie på ryggen. De havde en rigtig fin oplevelse begge to! 58,6%

4/11 2012: Hubertus 2012. Bom nær jord. Super fed tur, trods nogle enkelte dramatiske steder.

2022: Flere online distancestævner, som hver især har støttet en god sag.
Stamtavle
Sådan en ejer hun ikke ;) Men hun skulle være blanding af araber og connemara.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Yellow er min nye super dejlige hest! Egentlig er jeg faldet for ponygrænsen til stævner, men Yellow er jo en 1'er pony, så jeg har planer om at klasse hende op og starte lidt småstævner med tiden.

I dag den 24/8 2011 har jeg købt, betalt og underskrevet på Yellow, så nu er stjernehesten officielt min!

Vi hentede hende, og satte hende først på fold alene, ved siden af de andre. Det tog hun stille og roligt. Ingen alarm der. Senere tog vi hende ud på banen og skridtede lidt rundt på hende. Hun er supernem at ride og ordne i det hele taget! Desværre har hun lidt muk... Efter rideturen kom hun på fold sammen med Gerpla. Sikken et drama! De så lidt på hinanden, Yellow lagde ørerne ned ad nakke et øjeblik, og så gik de bare side om side og græssede, som havde de aldrig bestilt andet!!!

Jeg har redet lidt på Yellow før hun blev min. Hun er en superdejlig tur hest, og hun elsker at springe, så det kunne ikke være bedre for mig :) Jeg glæder mig til forhåbentligt mange år endnu med hende :)

26/8 2011: I dag har Yellow prøvet Silvas gamle køresele! Den passer egentlig meget godt, og hun tog det fint. Vi gik ud og prøvede at gå i lange liner, og det er hun måske lidt for følsom til endnu... Hver gang der kom et vindpust, flagrede tøjlen lidt, og straks drejede hun, da hun troede det var mig der tog lidt i tømmen! ;) Men vi må se om det bliver bedre!

1/12 2011: 2. springundervisning! Det går faktisk bedre end forventet... Fik ros :) Man får ikke sprunget ret meget når der er 11 heste på banen på én gang, men de spring vi tog gik godt! Vi sluttede med 75 cm, med kommentaren fra ridelæreren: "Ja, om et år springer I halvanden meter..."

8/7 2012: Den 3.-5. juli var vi på ridelejr mig og Yellow. Hvilken forandring der er sket med hende i den tid! Western er helt klart noget hun har talent for. Trailbanen var jo barnemad for hende! Horsemanship gik egentlig også fint, bortset fra hun ikke rigtig kan forstå når hun skal bakke. Solopgangsridetur klokken 3 om natten var ingen succes på grund af tågen... Man skulle tro at når man vækker en hest midt om natten er den træt. Næææ nej, ikke Yellow!

4/11 2012: Mig og Yellow var til Hubertus! Vi kom hele turen igennem, inklusiv søen. Dog var det en barsk rute, og vi havde to næsten-styrt, et hvor vi hang fast ved en træstamme og et hvor Yellow var ved at stå på hovedet op ad en skrænt, men begge dele klarede hun uden større besvær! Seje hest!

2022: For flere år siden var jeg af flere årsager nødsaget til at finde et andet hjem til Yellow. Jeg har heldigvis haft mulighed for at besøge hende ind imellem.
I januar 2022 fik jeg muligheden for at få hende hjem igen, indtil hun en dag skal forlade denne jord.
Hun er efterhånden en ældre dame, men nyder stadigvæk en lille rolig skovtur i ny og næ. Til tider med diskussioner om tempoet - jeg holder på at hun er en ældre dame der skal passe lidt på sig selv, og hun holder på at galop stadigvæk er den fedeste gangart i verden.

2023: I januar fik jeg en fornemmelse af at noget var anderledes. Dyrlægen kom og undersøgte Yellow nærmere, og kunne hurtigt konstatere at hjertet ikke er så godt mere. Ikke noget han mente hun lider under endnu, men vi har fået en liste af symptomer vi skal holde øje med. Desuden har gigten efterhånden godt fat i kroppen.
Vi har aftalt at hun får en sidste sommer med hygge, sol, græs, nus og gåture, så nu gælder det om at nyde den sidste tid sammen.

11/7 2023: Yellow har haft en skøn sommer med gode stunder, massere af græs og massere af opmærksomhed. Hun har i dag fået lov at give slip og har taget turen til de evige græsmarker. Tak for alt min pige <3
Kommentér på:
Anden særlig race My Yellow Dream
Annonce