{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Yabadoo [Tidl. hest] 1999

5.358 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Palomino Yabadoo

Fødselsår:
1999
Højde:
141 m. sko (maks 2er)
Temperament
på springbanen er han dejligt fremadgående, suger selv på spring og rigtig nem at måle afstande på alt i alt rigtig dejlig!! :D Yaba ved hvor¨når det gælder til stævner når der rides omhop!

I dressur går han stabilt til biddet ved blød hånd, han går nemt schenkelvigninger osv! ;)

I boks, på staldgang og når han føres i hånd er han blid og rolig! et rigtigt charmerende nussehovede! :D

Ude i naturen er han super trafiksikker han kan sagtens ride rundt i den by jeg bor i og han har aldrig sagt noget til noget som helst! Han elsker at give den gas udover en mark eller i skoven og det gør jeg også!

han er bare drømmeponyen over alle! :D <3
Gangarter
Yaba har nogle rigtig behagelige gangarter alle over middel! I dressuren går han stabilt til biddet og bærer sig selv godt.
Stævner
første stævne:
Mail og spring på FHSR
Ld- fejlfri
Lc- fejlfri
:D stjerne Yaba!

SLR klubstævne d. 27/1-12
ULC- fejlfri
LC** met. B4 2. Plads :D

ØRK fastelavnsstævne d. 26/ 2-2012
LD- fejlfri
LD- fejlfri

ØRK klubmesterskab i dressur (første dressurstævne)
LC2 63,14 %

ØRK sløjfespring d. 14/4-2012 (første udendørs stævne)
70 cm fejlfri
80 cm fejlfri

ØRK sløjfespring m. Klubmesterskab 20/5-12
70 cm fejlfri
LB** met. A(klubmesterskab) 4 fejl, ærgerlig bom men hurtigste tid!

ØRK klubstævne m. Pizzacup for hold 24/6-12
80 cm fejlfri
60 cm met. B3 (pizzacup for hold) fejlfri 2. Fase med hurtigste tid individuelt og samlet 2. Plads med Team Rainbow (Janni m. Amour, Katja m. Tiny tot. Patricia m. Ta Malim og mig m. Yabadoo)

med ejer Mie Bjerg har han startet en masse med fine resultater og med forrige ejere har han også startet en masse stævner op til MB i spring:)
Stamtavle
Mor: Merci
Far: Trigger
Morfar: Ziaam
Køn
sent vallak, stadig en del hingsteudtryk.
Bemærkninger
Det hele startede med at jeg var ude i Hillerød og prøve Yabadoo som springpart. jeg glædede mig rigtig meget og faldt pladask for ham, da jeg så ham stikke hovedet ud fra staldgangen! :'D da jeg kom op på ham kunne jeg næsten ikke lade være med at smile over hele fjæset og Yaba sprang self. som en drøm! da Yabas ejer Mie havde meget travlt med gymnasiumet, fik vi lov til at rykke ham hen til mig så jeg kunne ride ham dagligt Jo mere jeg lærte ham at kende jo bedre gik det!

På stævnebanerne har Yaba hjulpet mig rigtig meget tidligere var jeg meget nervøs men Yaba har gjordt mig selvsikker og han er jodrens bedste r*vreder! hvilket jo er super dejligt hvis nerverne, eller spændingen tager over til stævner :D

Jeg får undervisning på Yaba 1 gang om ugen hvor vi springer baner med nogle af springene op til 1 meter :D self. rider vi også dressurundervisning hver eller hver 2, uge!

Yaba er en drømmepony! han har udseendet med sig, han er fremadgående og har en fantastisk personlighed alt, i alt er han unik<3

29. Juni: så det sidste dag med Yaba imorgen! :'(( han har været den dejligste pony og været alt hvad jeg nogensinde har turdet drømme om! <3 vi er kommet så langt sammen og sprunget baner til træning på MB-MA! Til stævner har han givet mig utallige nulrunder og et par placeringer, Tak Yaba! Tak fordi du altid fik mig til at forlade stævnepladsen med et stort smil på læben og op til flere rosetter! Det bliver mærkeligt bare tanken om du snart ikke er 'MIN' mere :'(( tanken om jeg ikke skal tilbringe min hverdag med dig mere og tanken om ikke at se dit kønne ansigt og de gule glade ører! D': jeg ved ikke hvad jeg havde gjordt for at få så dejlig en pony som dig i et helt år men beslutningen er taget og tiden er der bare ikke når jeg skal på gymnasium og økonomien er der heller ikke desværre! :/ vi har simpelthen så mange minder sammen, så mange fantastiske minder der gemmer sig i alle de billeder og rosetter jeg har fra dig... <3 minder fra stævner hvor du har været så flink og vendt på en 25-øre og gjordt alt for at gøre mig glad og føre mig til tops. Minder fra skovture med de dejligste veninder, jordeturer udover marker og enge! Alle de gange du har reddet min røv og alle de gange du har været der for mig. Så loyal en pony har jeg aldrig mødt og samtidig har du haft en personlighed med et glimt i øjet der altid vil kunne få mit smil frem! :'D de turer på ryggen af dig hvor jeg har redet dig i grime og træktorv og du bare har gået lige så stille og de ture jeg har bundet knude på tøjerne og bare sluppet og spredt mine arme ud og du bare ligeså stille har taget ørene frem og jeg har følt mig så tryg og fri, tak for det! Du har været det bedste der er sket mig og jeg håber vi holder kontakten og jeg håber inderligt at når vi en dag mødes igen vil du tage ørene frem og vrinske! :'D Yabadoo min prins jeg elsker dig af hele mit hjerte! Dette er ikke et farvel men et på gensyn! <3 <3 <3
Kommentér på:
Palomino Yabadoo
Annonce