{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Maglebjergs My Girl Laura [Tidl. part] 1996

3.596 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Joe
Joe
Kvinde | 26 år | Oprettet: 23. aug 2011


Arabisk fuldblod (OX) Maglebjergs My Girl Laura

Fødselsår:
1996
Højde:
146 cm med sko
Temperament
Ikke typisk araber - nærmest det modsatte. Et fantastisk sind og en fantastisk pony at have med at gøre!
Gangarter
Hoppende, føl-gangarter
Stævner
Har ikke selv reddet stævne på hende - hun har gået MA i spring på distriktsplan med tidligere ejer
Stamtavle
Brændmærket med Hollandsk OX mærke på højre balle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Efter et halvt års part måtte det jo stoppe. Jeg har mange blandede føelser lige nu når jeg sidder og skriver det her og i øjnene samler der sig også nogle tåre. Men jeg vil prøve at forklare det kort og forståeligt.

I den tid jeg havde part på Laura var der ret mange ting der stred i mod os. Hun var jo en gammel pige på 15 år, hun havde et araber temperament som jeg ikke var vandt til, og dne ideelle dressur hest var hun ikke. Men da jeg prøvede hende var der alligevel noget i mig der sagde at vi ville finde ud af det. Men allerede da jeg prøvede hende gik det alligevel galt, hun var halt da jeg begyndte at trave. Men alligevel hjalp jeg til ved at gå med hende i 4 måneder i træk, i snestorn og regn. Hver fredag og torsdag og nogle gange tirsdag ned og gå med hende. Mange spurgte mig hvorfor jeg gad men jeg var jo fast besluttet på at det nok skulle gå.

Efter mange måneder begyndte vi så småt at skulle ride Laura op igen. Jeg var selvfølgelig glad og spændt over det, endelig skulle det blive som jeg havde drømt om! Men som tiden gik, gik det op for mig hvor svær Laura faktisk var. Hun gik mere og mere i mod mine signaler, blev mere og mere irreteret på mig for gang til gang. Jeg havde aldrig forestillet mig at det skulle være sådan når jeg f.eks. var nede og gå med min lille 'drømmepony'.
Da vi endelig skulle til at skrive kontrakt, indså jeg en torsdag at det ikke ville gå. Jeg kunne ikke holde det ud. Hver gang jeg skulle ned hos hende, var en kamp for mig. Selv i det dejligste solvejr, måtte jeg tvinge mig selv afsted. Jeg havde så dårlige mavefornemmelser og det hele gik bare skævt. Så jeg måtte sætte en stopper for det hele og gøre en ende på det inden vi fik skrevet under på kontrakten.

Selvom jeg kommer til at savne Laura ubeskriveligt meget, så ved jeg at jeg ikke vil fortryde min beslutning. Det er det bedste for både Laura og jeg. Så længe hun er glad, er jeg glad. Jeg elsker dig Laura, lige meget hvad. Det gik bare ikke mellem os og det er jeg ked af at jeg ikke fandt ud af noget før.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Maglebjergs My Girl Laura
Annonce