{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Tahir El Sad (solgt) [Tidl. hest] 2007

2.839 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MichelleJ
Kvinde | 28 år | Oprettet: 29. maj 2009


Arabisk fuldblod (OX) Tahir El Sad (solgt)

Fødselsår:
2007
Højde:
Tahir er 152, vokser måske lidt endnu :)
Temperament
Han er en MEGET nervøs hest, men når han vender sig til ting er der intet :) Han kigger rigtigt meget på nye ting, men han laver ikke blade han rykker sig bare lidt :)
Gangarter
Han har en rigtigt god gang, men når man trækker med ham kan han godt finde på at gå alt for hurtigt :) tjek http://www.youtube.com/watch?v=j4rTL5RnmpU..

skridt - super dejlig afslappe skridt, undtaget når hans tæppe ligger forkert så går han friskt til den ;)
trav - han er begyndt at kunne trave stille og roligt i stedet for bare og skulle gå helt vildt hurtigt så det er meget rart :)
galup - der er han meget frisk men det er også fordi vi ikke gør det så meget på grund af min dårlig ryg men det bliver da mere og mere :)
Stævner
Han har ingen starte men ser gerne der kommer nogen kåringere i tidens løb og nok også nogen dressur, spring og distangse når han en gang bliver klar :)
Stamtavle
Om El Bendigo Sanadik El Shaklan El Shaklan Shaker El Masri
Estopa
Mohena Hadban Enzahi
Morisca V
Om El Beneera Sharem El Sheikh El Shaklan
Samanna
Estopa Tabal
Uyaima
Tiwa-A Wandro El Mokari El Shaklan
Mohena
Wanja Shalom
Warissa
Tiffany Vardar Legend of Europe
Voivodina
Jamaika Rusazc
Chrymont-Jasziedah
Køn
vallak.
Bemærkninger
Tahir er en hest jeg låner af en fra jylland..
Han kom hjem den 29-08-2011<3
Har haft ham i en uge idag :) og i den uge han han haft sadel på i to dage tre gang om dagen :) og det går fremad men han er stadig bange for den. jeg kan løfte alle fire hove men han mangler stadig lidt balance. han har haft hovedtøj på for første gang her over og lonceret ham i ridehuset og to' han godt :D og vi var der inde med 4 andre heste idag og to' han også rigtig godt!!:D ser frem til mere fremskridt!!

27/10/2011
nu kan vi rigtigt fremskridt, jeg har skiftet bidet ud med en hackamore som har hjulpet helt vildt nu vil han gå fremad, og vi er begyndt at galopere mere, så nu vi snart klar til undervisning :D samt vi nok også snart kan ta nogen bumme på jorden :D er så stolt af min lille tyksak :D

13-11-2011
det er helt utroligt hvor godt det går med min lille prins!
vi er begyndt og få undervisning af stephani som går super godt! også har vi skiftet bidet ud, så nu vi bidløse som vi begge nyder! jeg har redet min første tur på ham! og hvor han dog kigger på alting selv om vi har gået turen mange gange(uden rytter) vi har også redet udenfor hvilket han er helt vild med!:D og har taget vores første tur over nogen bumme. så planen er at skulle se på tirsdag hvad han siger til at komme over et lille spring!:D lille opdatering fra os :D
der kommer snart nye billeder!

01/03/2012
Synes det er ved at være tid til en lille opdatering fra os igen :)
han er blevet en super vild spring hest og nyder virkelig at være på en spring bane :) han vil desværre bare gerne springe alle springene på en gang ;) men det er blevet bedre og hans sidste undervisning løb han kun uden om en gang :) og han springer virkelig med hjerte og vil gøre alt for hans rytter :)
dressuren går også meget fremad og går mere og mere stabilt til bidet :) Vi glæder os til vores første ridetur uden for!:)
Tahrir kom hjem til hans ejer igår og alle hopperne to godt imod ham så det gjorde det nemmere at giv slå på min øjesten..
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Tahir El Sad (solgt)
Annonce