{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Dawn - En dyreværnssag [Himmelhest]

4.963 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Susan H
Kvinde | 59 år | Oprettet: 21. jun 2007


Traver Dawn - En dyreværnssag

Fødselsår:
Højde:
Ved ikke
Temperament
Ualmindelig rolig, venlig og medgørlig, men noget slukket
Gangarter
Hun går kun i skridt - har ikke set andet. Har store seneskader på begge haser, mon ikke hun har været i karambolage med sulkyen
Stævner
Garanteret aldrig. Vi prøver at finde ud af om hun har gået løb
Stamtavle
Ved ikke, må eftersøge hende. Hun er frysemærket men det er næsten ikke til at læse. Travforbundet er i fuld gang med at finde ud af det.
Køn
Måske med tiden. Hoppe
Bemærkninger
Dyreværnssag frikøbt i Broby på Fyn den 27. august 2011

31. august 2011:
Så har begge to været i desinficerende bad. 2,5 time i vandspiltov!
Dawn nød det trods smerter i huden og fjernelse af kruster med en tættekam. Lillemand var mere øm, idet han også var solskoldet og fjernelse af krusterne efterlod blodige hudområder.
Lillemand fik grime på i dag for første gang i sit liv, og det var han bare god til.
Begge to er meget sociale og søde - heldigvis, så har de ikke fået tæsk ihvertfald.
Dawn fik også ordnet hove,og det må være underligt for hende at gå nu. Travergangen blev tydelig på bagparten

2.september 2011:
jubii, dehydreringen er ved at mindskes.
Første gang på græsfold, lillemanden var ved at falde over sine egne ben for at lave krumspring - et herligt syn. Ham er der ingen grund til at være bekymret for.
Da jeg gik væk fra folden stod Dawn og vrinskede højt efter mig. Mit hjerte gik næsten i brand af varme

11. september 2011:
Endnu et bad, lillemanden synes stadig ikke, det er fantastisk. Men det er jo sådan set en god ting, at han i så ung en alder bliver vant til vandspiltov og overbrusning.
Dawn krympede sig noget, men hun finder sig jo i alting, og ved, at det er for at hjælpe hende
Lillemanden gik på besøg på nabofolden, og ham og Dawn gik fuldstændig upåvirket på hver sin side af hegnet. Han var dog noget tørstig, da han kom tilbage til sin mor :-)
Helikopteren kom på besøg for at hente en tilskadekommen rytter, og de gad ikke engang at løfte hovederne.
Dawn og jeg er begyndt at diskutere, hvorvidt det er hende eller mig, der bestemmer tempoet, når hun trækkes. Og jeg skal godt nok tale med store bogstaver, hvilket jeg bryder mig meget lidt om og ekstremt sjældent gør. Men hendes psyke er stærk, og rosen der kommer bagefter, er hun glad for, selvom det virker, som om hun ikke er vant til at blive rost.
Jeg synes Dawn har taget lidt på, så nu må vi sammenligne med nye billeder på tirsdag. Lillemanden er blevet godt rund.

18. september 2011
Det går mere og mere fremad på det psykiske område. Dawn har fået lidt overskud til at tage sig mere af lillemanden, og kommer selv hen til én ude på folden. Godbidderne glider let ned, selvom det er svært på grund af tænderne, men Dawn har stadig ikke nok sul og muskler til at kunne klare bedøvelsen. Lillemanden er pjattet med gulerødder, men vil kun have dem af hånden :-)
Den første almindelige vaccine er klaret, så nu skal der gå en måned inden revaccinen, hvor tænderne så også skal overvejes.
De får stadig mad 4 gange om dagen bestående af betfor, grønpiller, havre, alm. vitaminblanding, B-vitaminer, essentielle aminosyrer, modermælkserstatning og rapsolie. Dertil kommer græs og wrap ad libitum.
Dawn finder sig snildt i at blive trukket op på staldgangen, men har meget travlt, når hun skal tilbage til deres "mini-løsdrift". Hun er nok stadig nervøs for at vi tager hende væk fra stedet.

23. september 2011.
Dawn fik regndækken på idag, og Lillemanden mundklaprede helt vildt, han kunne slet ikke genkende hende :-) Til gengæld er han begyndt at vrinske, når jeg kommer :-)

28. september 2011:
Lillemanden havde smed i dag for første gang, og det foregik uden det helt store drama. Han er så sød. Benstillingen er bestemt ikke fantastisk, nok fordi han ikke har kunnet gå ordentligt i alt det vand. Så han skal nok have lidt gummisko på.
Dawn virkede nedstemt, og det er ligesom gået lidt tilbage med at tage på, så dyrlægen kommer ud den 4., så hun kan få tegnet en fuld blodprofil. Hun spiser konstant, og selvom tænderne er dårlige, er der ikke meget korn at se i hendes gødning, så det burde ikke være derfor, det går lidt tilbage for hende. Er noget bekymret på hendes vegne, for organerne har måttet kæmpe en kamp for at overleve på så lidt føde. Hun får 4 daglige krybbemåltider, går på græs fra 10-17, og døgnet rundt ligger der wrap ad libitum både på folden og i boksen.

29. september 2011.
Dawn havde besøg af kinesiolog i dag!! Der er ikke det sted, hun ikke har ondt. Alle organer er påvirkede - lunger, lever, nyrer, blære, binyre, bugspytkirtel osv. har det skidt, derudover har hun ondt i flere led samt inde i knoglerne!!! Kæmper med virus og parasitter indvendig.
Hun er ligeglad med at være her på jorden - ligeglad om hun lever eller dør, ønsker ikke at være mor - lillemanden er et uheld. Er fyldt med vrede, som hun ikke vil være ved.
Dawn skal have en masse urter og cellesalte, og have udskiftet grønpiller med soyaskrå.
Føler mig lidt magtesløs lige nu, men må afvente blodprofil på tirsdag.

Den 9. oktober 2011:
Blodprøven viste "tilforladelige forhold", sådan at intet akut skulle iværksættes, men en ny prøve tages om en måned.
Vi havde stævne den 1. og 2. oktober, hvor jeg havde lagt en skrivelse i sekretariatet om Dawn, sådan at folk ikke troede, at det var mig, der havde vanrøgtet hende. Mange viste stor interesse og gik ned for at klappe dem. Folk var dybt chokerede over hendes udseende, selvom hun nu har fået ordentlig mad og pleje i en måned.
Ryttere og hesteejere i almindelige stalde og hestepensioner, ser jo heller ikke så tit sådanne tilfælde, heldigvis.
Dawn står meget stille i sin udvikling, så jeg overvejer om ikke Sunrise skal fravænnes allerede om 2 måneder, han er så kun 5 mdr. der, men da Dawn ikke er særlig tæt knyttet til ham, klarer han alligevel sig selv, bortset fra når han dier.
På lørdag den 15. lukker vi en ponyvallak ud til dem i en times tid, for at aflaste Dawn lidt og forhåbentlig give Sunrise en legeonkel, som han kan være sammen med efter fravænningen. Det bliver spændende.
Dawn har været meget nedstemt i et par dage

13. oktober:
Så starter problemerne :-) Har kontaktet landsudvalget for heste med hensyn til hvordan jeg får dem registreret. Svaret fra LU er, at de ikke må registrere Dawn, når hun allerede er registreret hos travorganisationen. Hvis de skal tage hende ind, skal travorganisationen skrive under på, at det er ok.
Så kontaktede jeg travforbundet - og de har sat 3 mand på jobbet, de er bestemt meget seriøse. De ville have billeder af frysemærket, så det tog jeg. Men så vil de have Dawn barberet på frysemærket igen, så de bedre kan se det. Det sjove er, at min dyrlæge, der selv er travkusk allerede har barberet hende for at læse frysemærket, men uden held. Men vi tager bare en tur til :-) Det er dog alligevel det mindste af problemerne.

19. oktober 2011.
Det har altid været mit store ønske at have et sted, hvor gamle, syge og/eller skadede heste kunne nyde sin sidste tid. Men man skal godt nok være meget klar over, hvad man gør. Der er mange bekymringer, og hestene går jo lige i hjertet på én, så det kan indimellem være lidt hårdt psykisk.
Derudover er der jo økonomien i det, som skal være parat til mange besøg af dyrlægen foruden tilskud, smed mv. Jeg har dog været heldig med at få sponsoreret beskæring af smeden og urter af kinesiologen.
Men tilfredsstillelsen ved at se hestene gå rundt på folden med tørre fusser og krop, mad i lange baner, glade øjne mv. opvejer bare det hele.
Dawn har tabt noget af det, hun havde taget på. Når hun spiser sit krybbefoder sparker hun op under maven og tarmene lyder som et tordenvejr. Mavesår? Højst tænkeligt. Gastroskopi vinker forude, men så kan hun få ordnet tænder samtidig håber jeg. Bedøvet bliver hun jo alligevel.
Jeg er nervøs for hende på langt sigt, måske er hun skadet for meget. Men vi må bare tage en dag ad gangen.

30. oktober 2011.
Så har begge to fået ordnet fødder igen, og der blev taget et ordentligt stykke af Dawns, det er jo kæmpe positivt, at de er vokset så meget :-)
Dyrlægen kom for at ordne tænder i fredags, og han synes bestemt, at Dawn var begyndt at rette op på muskulaturen, som jo var spist helt op pga mangel på mad. Super dejligt :-) Til gengæld var hendes mund en katastrofe, der mangler tænder og dem, der er tilbage, er løse. Hun har sår i munden og tandkødet er helt ødelagt. Tænderne skal derfor tages over flere omgange. Hun tålte bedøvelsen fint, men brummede af smerter, medens dyrlægen ordnede nogle af de bagerste tænder :-( hun får selvfølgelig smertestillende i de næste 4 dage, men hun virker godt nok trist.
Smertestillende midler er heller ikke helt fantastisk, hvis hun har mavesår.
Af foder og tilskud får hun nu: Græs, wrap, havre, betfor, cellesalte, urter, aminosyrer, almindelige vitaminer og ekstra b-vitaminer, olie, modermælkserstatning, pronutrin og soyaskrå.

9. november 2011.
Dawn er blevet lidt gladere igen efter den smertefulde tandbehandling. Hun skulle bare vide, at hun skal på den igen om ca. 4 uger :-(. Jeg synes dog også, at jeg kan høre en forskel på tyggelyden og hun savler lidt mindre.
Pelsen på halsen er virkelig kommet i vækst, og den nye pels ser måske en anelse blank ud (kan også være ønsketænkning) Hvor er det svært at vurdere fremgang, når man ser hende hver dag. Jeg bliver stadig chokeret, når jeg tager hendes dækken af.
Hver dag sætter jeg mig inde i boksen og taler med dem, medens de spiser gulerødder. Dawn stikker så mulen helt hen i mit ansigt og lader mig kysse hende, og så ved jeg bare, at jeg har gjort det rigtige.
Og så holder hun rigtig meget af at tygge sine gulerødder lige oppe over mit hovede, så gulerødder og savl lander lige i mit hår :-)
Jeg har besluttet, at Sunrise skal videre, så snart det kan lade sig gøre og den rigtige ejer dukker op. Han bliver dog ikke sat til salg nogen steder - men til formidling hos nyt hesteliv.
Dawn har brug for ro, og det er hende, jeg må koncentrere mig om. Sunrise har brug for legekammerater, som jeg ikke har her.

1.december 2011
Jubiiiiiii, Dawn er begyndt at blive "hestefræk" - vil ikke løfte hove uden overtalelse og skubber til mig for at få godbidder. Det er så positivt, at det er svært at skælde ud :-)
Forandringen over ryggen er nu til at få øje på - der er kommet et lille lag muskler. Hun har sat kæmpe vinterpels inde under sit 300 gr. dækken, pelsen er ikke effektiv, men stritter op i luften. Det er dog positivt, at den vokser og hovene skal snart beskæres hver 4. uge. DET GÅR FREMAD :-)
Lillemanden trives bare helt generelt, vi renser hove, står bundet på staldgangen, bliver striglet og berørt over det hele - både inderlår, bug, ører, øjne. Han er så fin

13. februar 2012
Dawn tabte kampen til vanrøgt den 5. januar 2012, hvor hun sov stille ind kl. 12.25 med Sunrise og foldkammeraten ved sin side. Hvis man kan sige det sådan, så døde hun heldigvis hurtigt, jeg var så bange for, at hendes kredsløb var rigtig dårligt, sådan at det ville tage lang tid. Hun beholdt sit dækken på, for jeg kunne slet ikke klare, hvis hun skulle falde på den våde og kolde jord, vand og kulde havde hun fået så rigeligt af. Hoftebenene ville også havde fået sår, når hun faldt, for det gjorde de jo, bare hun rullede sig. Dyrlægen var utrolig rar, og havde stor forståelse for både dækken og det håndklæde, jeg havde taget med til at lægge under hendes hoved.
Jeg har lovet nyt hesteliv at skrive en artikel om hende, som både bliver sendt ud i medlemsbladet og som Ekstra Bladet har lovet at bringe. Men endnu har jeg kun fået skrevet om de første 4 dage, for det er stadig utrolig hårdt at skrive om hende.
Kommentér på:
Traver Dawn - En dyreværnssag
  •   29. sep 2013 Stor ros til dig! Det er en virkelig sørgelig historie, men hun ville ikke havde givet op, hvis hun ikke vidste at hun kunne få lov til at sove ind i fred. Du gjorde noget fantastisk for hende i den tid du havde hende.

  •   18. jul 2013 Puha, ros skal have, og jeg er sikker på at hun havde det godt og var tryg, da hun måtte give op.

  •   11. maj 2013 Man sidder og får tårer i øjnene. En stjerne er tændt i himmelen og et godt menneske går på jorden. Et stort skulderklap til dig for det store stykke arbejde du har lagt i at få dawn på benene igen selvom hun ikke overlevede mishandlingen. Men du gjorde en forskel og hun lærte at mennesker også kan være gode.

  •   22. mar 2013 Hvor er det bare et flot stykke arbejde du gør!
    Jeg har også altid haft lyst til at tage mig af de syge, gamle og skadede.
    Mit har kun kunnet række til mine egne plus et par stykker som er kommet til undervejs. Men alle hestene bliver hos mig, så af samme årsag kan jeg næppe tage flere ind. Selvom jeg virkelig gerne ville. Kender udemærket det at det er hårdt følelsesmæssigt.



  •   18. mar 2013 Sidder her og græder over at læse din historie,selv om du har gjort alt for denne skønne dame, så har hun det godt nu.
    Hun vil fortælle stolt om dig og din personlighed over på de grønne græs marker.
    STOR-STOR RESPECKT TIL DIG
    Håber du finder det bedste hjem til hendes skønne søn.


  •   16. mar 2013 hvor er det grusomt af folk kan behandle dyr så ondt de skulle selv have lov at prøve at sulte jeg forstår bare ikke det med at fri købe mishandlede dyr en ejer skal da bare tvinges til at udlevere dyret og have en kæmpe bøde for mishandling og de skal aldrig have lov til at have dyr mere folk som dig skulle have økonomisk hjælp til at redde dyrene så flere dyr blev redet fra dårlige ejere du er en perle at have i hestens beskyttelse og ros dig selv det fortjener du bestemt husk altid det hvis du blir trist knus charlotte

  •   16. mar 2013 Puha får det virkelig helt dårligt når jeg ser de billeder af dawn, nøj hun var jo kun et skelet med hud smiley sikke en god beskrivelse du har lavet, får helt tårre i øjnene når jeg læser om hende, tænk at mennesker kan være såå grusomme smiley føj siger jeg bare!!
    super fedt du tar dig så godt af dem, folk som dig skulle der være mange flere af smiley skulderklap til dig susan smiley hvil i fred dawn
    Håber virkelig du finder en rigtig god ny ejer til sunrise, han ser da bare for kær ud, sikke et smukt hoved han har, gid jeg dog havde plads til ham


  •   16. mar 2013 Nej smiley Travforbundet måtte opgive. Hendes frysemærke var simpelthen for ulæseligt

  •   16. mar 2013 Godt der findes folk som dig, heldigvis kom hun herfra og oplevede det gode i mennesker smiley Har selv en skøn traver og hun skal aldrig andre steder hen....
    Fandt du ud af hvad hendes rigtig navn var ?


  •   15. mar 2013 Jeg bliver så varm om hjertet, når I stadig gider at skrive kommentarer til Dawns historie her mere end 1 år efter hendes død. Det gør, at hun ikke har levet forgæves.

  •   15. mar 2013 Stakkels puds smiley
    Men godt hun fik en god sidste tid hos dig,så hun kunne sove ind med fred i sindet...


  •   15. mar 2013 hvor er jeg taknemmelig for at der er mennesker som jer, mit hjerte græder.

  •   25. feb 2013 ekstra høj til dig og dit gode hjerte! Det er dejligt at der er folk der ude der passer på hestene! har virkeligt respekt for det du har gjord for Dawn og hendes føl. Sidder stadig vældet i tåre, hun fik heldigvis en go slutning på hendes liv..

  •   14. jan 2013 Stor kado for at folk som dig vil/kan give en ekstra chanse for et værdigt liv og en værdig død.

  •   17. jul 2012 En ekstra høj til Dawn og dig.
    Stor respekt og hvor var det godt du fik hende reddet.
    Fælder stadig en tåre når jeg tænker på hende og alle andre som hende.


  •   20. jun 2012 historien
    jeg sidder og fælder en tåre.. hvordan kan folk behandle et dyr sådan? smiley jeg har stor respekt for mennesker som dig, der gør sådan noget!


  •   10. jun 2012 hej
    hun var en meget smuk hest. og her givet hende en høj. syntes det var en smuk måde at hun kom til heste Himmlen på. håber hun her det godt der vor hun er nu og at hun hade det godt i dine hænder smiley godt at de 2 blev redet.


  •   6. jun 2012 R.I.P Dawn
    Du nåede heldigvis at mærke godheden.
    Trist at der er nogle der kan finde på at behandle dyr på en SÅ grim måde :o(


  •   4. jun 2012 sidder med tåre i øjnene.
    godt du gav hende kærlighed og tryghed så hun havde det godt den sidste tid.

    har selv taget mishandlede og problem heste til mig og har heldigvis ikke måttet aflive nogen af dem endnu. se gerne kantucky som er blevet slået og trænet noget så brutalt i sine unge dage og bliki som ingen kunne styre og var tæt på aflivning inden jeg fik ham.


  •   4. jun 2012 Tænker
    med glæde på hvordan du har givet Dawn og smukke bassen en tid med glæde, bevaret deres stolthed og kæmpet for deres sundhed på den absolut mest værdige måde der findes. Hvor ville verden se anderledes ud hvis der var flere der gjorde som du.


  •   4. jun 2012 Hvor er det godt
    at der findes andre mennesker end mig som prøver på at hjælpe de her stakkels heste som andre har været ligeglade med. Dawn var heldig at prøve og blive behandlet med kærlighed og respekt inden hendes liv sluttede. RIP Dawn


  •   16. maj 2012 Till alle
    Det er så sødt af Jer, at I gider skrive kommentarer til Dawns historie. Det er vigtigt, at hun aldrig bliver glemt. Til alt held trives hendes føl super godt.

    mvh
    Susan


  •   15. maj 2012 Stor høj
    Hvor er det fantastisk, at der findes mennesker som dig! Du har helt sikkert gjort alt, hvad du kunne, for at hjælpe smukke Dawn. smiley
    Virkelig sørgeligt, at det endte som det gjorde. smiley

    Dawn har fået en kæmpe høj af mig.


  •   11. maj 2012 X-høj
    Der blev lagt en x-høj til dig og Dawn for kampen. En skam hun tabte, men så skidt som hun havde det, var der vel næppe noget ud kunne have gjort bedre.


  •   11. maj 2012 ...
    Hold da helt op sikke trist at nogen vil behandle deres dyr så dårligt..
    Og en kæmpe respekt for dig at du har taget dig så godt af hende og hendes føl når ingen andre gjorde det.


  •   8. mar 2012 Meget trist
    Tænk at folk kan lade det komme så langt ud, hvor er det skrækkeligt, at nogen kan udsulte dyr på den måde : (

    Rigtigt flot arbejde og ansvar du har taget, stort skulderklap til dig.


  •   14. feb 2012 Wow
    kæmpe respekt til dig!
    Synes det er sejt at du tog dig af hende, selvom det helt sikkert ikke har været nem. Hun havde det i det mindste bedre til sidst hvor du passede hende.

    Mvh Julie.


  •   14. feb 2012 Dawn
    Hej alle,

    selvom jeg ikke svarer hver enkelt, skal I vide, at jeg er rigtig glad for, at I har gidet læse Dawns historie, så hun ikke bare er gået bort i glemsel.

    mvh
    Susan


  •   14. feb 2012 Hold da op!!!
    Jeg græder og græder og hader de mennesker. Jeg respektere dig så stort for det du har gjort! Og hvor ville jeg ønske hun havde klaret den og fået et fortsat godt liv hos dig!

    Trist hun skulle ende sine dage og ikke fik længere tid hos dig!
    Hun fik en god sidste tid og du kæmpede. Så fantastisk!


  •   6. feb 2012 -
    Nej, hun havde et føl ved siden medens hun havde Sunrise i maven


  •   6. feb 2012 -
    Hej Nadia,

    Det var en kombination af det hele: hun havde store gaffelbåndsskader på begge bagben, så hun kunne ikke trave eller galopere men kun skridte med smerter. Forbenene måtte tage så meget fra, at hun nærmest gik på ballerne og forhovene kun voksede fremad.
    Alle organer var påvirkede af den langvarige sult kombineret med føl ved siden og i maven.
    Tænderne sad så løst, at det også var forbundet med smerte at spise hvis hun ikke fik fordelt foderet hen de rigtige steder i munden

    Hun ville aldrig kunne få et ordentligt hesteliv, og det var ikke fair at lade hende leve mere.

    mvh
    Susan


  •   4. feb 2012 Dawn
    Stakkels hest... Glemmer nok aldrig det syn af hende og hendes føl smiley Hvorfor døde hun? Var det hendes organer der ikke fungerede mere? Eller... Det var godt du fik dem fjernet, og lod hende opleve hvad det vil sige at blive passet af sit menneske..


  •   27. jan 2012 hej
    nej hvor kan jeg dog bare blive gal på sådanne personer som behandler deres heste og andre dyr på sådan en grusom måde...han sku prøve det på egen krop sku ham der har gjort det mod din stakkels hest!!!! må da sige jeg syns det er et kanon flot at du havde alt det overskud og energi til at søreg for at dawn fik nogle gode måneder inden hun tog herfra!!! jeg sad næsten med tårer i øjenen da jeg læste om hende!!


  •   26. jan 2012 Hold da op.....
    Ja her er endu et bevis på hvor meget hoppen giver af sig selv, for at søger for sit føl. det enestående.

    Men igen også et eksempel på et af de mennesker som handler i dyrets sted, og ikke sætter en lang konfligt igang, men handler nu og her. Tager jeg sku hatten af for. Har selv en pony hoppe som heller ville sulte ihjel, og give alt for sit føl. Hestens viljestyrke til at overleve, er mageløs.


  •   24. jan 2012 ..
    Hold da op, er mundlam.
    Jeg har læst alt teksten og sikke en historie! Det er så smukt det du gør og har gjort - det er godt der er mennesker som dig!
    stor stor respekt - dog trist at hun ikke længere er her


  •   24. jan 2012 Puhh...
    Ha sikke da en historie. Både for hende og lillemanden smiley Jeg kan simpelthen blive så p**** hammer sur på de mennesker der ikke behandler dyr ordentligt smiley Har selv en shetter der godtnok fik tæsk som lille føl men blev også sultet, Da jeg fik ham var han simpelthen så bange for alt og alle. Som du selv siger. Det kræver et KÆMPE arbejde og en MASSE tålmodighed. Heldigvis har mini det fint idag men det er desværre bare ikke alle heste der overlever smiley Men du aner ikke hvor meget det varmer i mit hjerte og se endnu en der virkelig kæmper for de stakkels dyr der ikke selv kan.
    KÆMPE respekt til dig.


  •   23. jan 2012 Dawn en imponerende hest
    Jeg kan kun rose dig med din kamp med den smukke, trist det skulle gå den vej med hende. Men dejligt hun har fået fred nu, efter en lang sej kamp, men samtidig en skam hun ikke kunne vinde kampen men igen godt kæmpet til jer begge to smiley


  •   19. jan 2012 Høj!
    Nøj en trist historie denne hest har!
    Godt at hun fik det bedre hos dig! Ked af at høre hun ikke er her mere smiley
    Høj er givet smiley

    Kig gerne forbi Ally og Pinot?


  •   19. jan 2012 x-høj
    hold da op hatten af for dig. Fantastisk der findes mennesker som dig der har tid og overskud til kampen mod vanrøgt:-) Har slet ikke ord for det du har gjort ud over det er stort:-)


  •   18. jan 2012 huha
    det er en hård historie... godt at du tog dig af hende og gav hende troen på livet tilbage...
    At hun sov ind, er ligeså godt for hende, som den kærlighed og omsorg du viste hende... Hun snakker pænt om dig på sin "nye græsmark" :O)


  •   18. jan 2012 Det gør mig
    ondt, men det glæder mig at Dawn oplevede at jorden også kan være et rart sted at være, mens hun var hos dig..


  •   18. jan 2012 Øv
    Øv, hvor er det trist at læse. Men godt at vide hun har fået fred et sted, hvor hun var elsket, fremfor at dø af sult et sted hvor hun var overset.
    Hun havde trods alt en, som sørgede for hun havde det godt, sine sidste dage / mdr.


  •   18. jan 2012 Dawn - en stor fighter
    Tak for Jeres omtanke. Desværre kunne Dawn ikke komme igennem sin vanrøgt og dårlige ben.
    Hun sov stille ind den 5. januar kl. 12.25. Jeg skal nok skrive hendes historie færdig, når jeg er kommet mig lidt.


  •   18. jan 2012 .
    Hvor er det bare dejligt at se når folk har hjerte nok til at tage sådan nogle heste til sig! Stor respekt til jer, godt arbejde!! smiley
    Har lagt en høj til dem alle sammen,

    Kig forbi?


  •   7. jan 2012 Har hun fået fred
    Eller kæmper du forsat for hendes liv??
    Har læst sunries profil, deraf mit spørgsmål smiley


  •   7. jan 2012 mark
    I sommers var der heste på den oversvømmede mark, men der er ikke nogen her om vinteren


  •   10. dec 2011 x høj til den smukke
    Jeg følger jævnligt Dawn og syntes det er en smuk historie og jeg er glad for at læse om hendes fremskridt her i december smiley


  •   7. nov 2011 .
    Hvor er det fantastisk alt det du gør for Dawn og Sunrise, og alle de penge du jo nu engang må ofre på dem for at de får det godt. Stor respekt herfra! Varmer hjertet at læse om mennesker som dig!


  •   20. okt 2011 ???
    Til Dosty:

    Er de sat tilbage på den oversvømmede fold? Kan du komme tæt nok på til at se, hvordan de har det?


  •   20. okt 2011 :'-)
    Hvor er det et flot arbejde du har gjort, for at hjælpe hende.
    Det er trist at nogle folk kan være sådan overfor heste, men så er det dejligt at nogle folk kan hjælpe dem til et bedre liv.
    Jeg er sikker på at de får det meget bedre snart, held og lykke med dem! smiley

    - Kig gerne forbi Mondi.


  •   19. okt 2011 Ekstra-høj
    Syntes det er forfærdeligt hvordan de andre heste der hvor Dawn kommer fra, bare går på den oversvømmede mark, og jeg har aldrig set noget foder end græs. Syntes det er flot af dig at tage Sunrise, og Dawn til dig!!
    De skal nok blive fine smiley


  •   19. okt 2011 PUHA
    Bliver helt skidt tilpas efter at se og læst dine beskrivelser/historie og gang... Stakkels hest

    VIRKELIG flot og indponerende GODT arbejde du der har på taget dig..

    GLÆDER mig på hestenes og dine veje - tros der er LANGT endnu... smiley snøft!!

    Hun ønskes et langt og bedre liv hos mennesker der elsker og forstår hende - DIG(jer) skulle der findes MANGE flere af i verden!!

    LYKKE og lys i fremtiden for hesten og dig smiley



  •   15. okt 2011 Dyrlæge
    Hej Team Nøhr,

    det er Sune Hansen smiley



  •   14. okt 2011 dyrlæge
    Af ren nysgerrighed må jeg lige spørge om din dyrlæge er sune hansen, eller casper degel?? kender begge nemlig, og syns de er super dygtige. og det kan nemlig være begge da de begge køre trav smiley


  •   9. okt 2011 Prøven den 4.
    Jeg er simpelthen så glad for, at så mange gider at følge Dawn og Sunrise og kommentere dem. Det er dejligt, at der findes masser af skønne hestemennesker.

    Prøven den 4. viste "tilforladelige forhold", altså lidt skæve tal men ingen akutte situationer. Der skal selvfølgelig tages en prøve igen om en måned for at tjekke om tingene er blevet bedre.


  •   8. okt 2011 EKSTRA EKSTRA HØJ
    Du har fra mig fået en enorm stor ekstrahøj. Ikke pga en flot hest, men pga et enormt stort og flot arbejde DU gør. Forstår og kommer aldrig til at forstå hvorfor folk vil have dyr, hvis det ikke er af kærlighed til dyret. Og med kærlighed, følger korrekt pleje og omsorg. Sidder og græder som pisket lige nu. Hvorfor har det arme dyr, dog fået så skamløs en behandling. Håber og beder til du får en dejlig og rask pige ud af hende. Hun fortjener mere end noget andet, at få et godt liv, med en masse kærlighed og gode oplevelser. Har du fået lavet den undersøgelse d. 4?


  •   2. okt 2011 Hmmm...
    Trist det du har skrevet den 29 september, stakkels hest, ikke noget at sige til hun ikke har det godt. Krydser fingre for positiv svar den 4. fra dyrelægen. Pøj Pøj


  •   20. sep 2011 Neiii
    nejj hvor er det bare tragisk at en hest/heste kan få lov til at komme til at se sådan ud. Tager hatten af for dig, det er så dejligt der findes gode mennesker som dig, der giver hestene håb på livet.
    nøjj de personer der har misrøgtet deres heste sådan, skulle have samme tur... (men ingen skulle ha lov til at komme disse mennesker til undsætning....)
    bliver så harm over sådan noget


  •   16. sep 2011 Respekt
    Rigtig dejligt at se at du tager dig af hende!!
    Kan slet ikke forstå at nogen har hjerte til at lade dem ende sådan smiley
    Men godt at der er nogen som dig så! som er blevet hestens engel smiley


  •   16. sep 2011 a
    Hej Stephanie,

    min dyrlæge har selv travheste, og forsøger at eftersøge hende, men frysemærket er meget dårligt, så det er lidt svært

    mvh
    Susan


  •   15. sep 2011 a
    Af frygt for injurier mv nøjes jeg med at sige, at vedkommende hedder Kristensen og kommer fra Broby


  •   13. sep 2011 smiley
    Årh så hende på FB og det er ganske forfærdeligt.
    Skønt du magter at tage sådan en hest, det kan være noget af en opgave, har desværre selv modtaget et par stykker gennem tiden.
    Håber alt godt for dig og hestene i femtiden smiley


  •   12. sep 2011 ...
    hvor er den dog en køn hest smiley hvordan kan man være sådan overfor sådan et dejligt dyr smiley


  •   4. sep 2011 ..
    Gud hvor forfærdeligt at se.. Tænk at nogen har samvittighed til at lade dyr stå i sådan en tilstand..
    De må have det som blommen i et æg nu ;O) Du får to meget taknemmelige og tæt knyttede heste er jeg sikker på..


  •   4. sep 2011 ...
    Nej nej nej hvor er det forfærdeligt og se..
    Hvordan kan man behandle dyr på den måde.
    Håber at hun og føllet med en masse kærlig pleje kan komme til hægterne igen..
    Og hvor er de heldige at der findes mennesker som dig..


  •   2. sep 2011 ..
    det var så vildt at se hende i virkeligheden... Men hun har da været heldig at få en ejer der forstår at forkæle sine heste...

    Håber alt det bedste for hende..


  •   1. sep 2011 ..
    åhh hvor forfærdeligt! puhhh.. håber det bedste for dem begge!



  •   1. sep 2011 uha
    Hvor er det trist og se de kan ende sådan og så med lille følbasse, men håber du får det bedste ud af dem.


  •   31. aug 2011 Stakkels heste
    Godt du har tiden, pengene og kærligheden til at tage dig af de to heste:-)


  •   30. aug 2011 smiley
    Thumps up til dig... stakkels hest smiley


  •   30. aug 2011 smiley
    åh nej et syn, at man kan behandle dyr på den måde smiley
    håber de blir pæne igen smiley


  •   30. aug 2011 Høj
    En høj til både dig og Dawn. Til dig fordi du tager dig af Dawn og hendes fine føl, og høj til Dawn for ikke at have givet op.
    Glæder mig til at følge deres fremskridt:o)
    Held og lykke


  •   30. aug 2011 ...
    Nej hvor er hun tynd, sikke et liv den stakkels hest har haft.. flot du har købt hende fri, og hun får et bedre liv nu, sammen med hendes føl..


  •   30. aug 2011 HØJ
    Puha det gør ondt at se sådan noget..
    Stakkels hest..

    Fantastisk der er mennesker som dig.
    Det er virkelig flot, for det kræver rigtig meget.
    Håber hun kommer på rette fod og bliver en smuk og livsglad hoppe.
    Ihvertfald stor ros til dig.


  •   30. aug 2011 høj
    skønt at se at der er nogen der gør noget for det stakkels dyr
    dem der har haft hende burde skamme sig
    har købt flere heste pga de var misrøgtet og fodret dem op ovs
    kig gerne forbi


  •   30. aug 2011 høj:)
    ej hvor er hun tynd men hun bliver sikkert rigtig pæn når hun får noget mad og begynder at tage på:)
    kik gerne forbi cncok:):)


  •   30. aug 2011 Velkommen..
    Stor respekt og stort skulderklap til dig fordi du har sagt ja til at tage dig af hende. Frygtelige billeder! Godt hun nu har fået et hjem smiley !


  •   30. aug 2011 .
    Velkommen til Dawn, sikke nogle frygtelige billeder. smiley Men det er godt du har taget dig af ham! Alt held&lykke i fremtiden.. :')
    Kig gerne forbi mine ponyer, med en kommentar.


  •   30. aug 2011 Velkommen.
    Ej for pokker da et syn. Godt der findes folk som dig.


  •   30. aug 2011 Hold k...
    Ej hold da helt op får en stor knude i maven når jeg ser dette.
    Godt at de er kommet i gode hænder.

    Velkommen til jer herfra. S.


  •   30. aug 2011 velkommen-
    tager hatten af for mennesker der gider hjælpe stakkels DYR - rart at se---


  •   30. aug 2011 velkommen
    Åhh gud da, hvor ser hun forfærdelig ud smiley

    håber du får noget fedt på hende, glæder mig til at se billeder når du har haft hende noget tid smiley Dejligt der er noget der kan give dem en ekstra chance... har selv redet min hund fra en dyreværnssag ...

    De billeder hvor hoppen ikke er på, må desværre ikke være på profilen, 1 hest pr profil smiley


  •   30. aug 2011 Hestehandlere smiley
    Ja, det er én, jeg købte hos en hestehandler efter et tip fra nyt hesteliv.


  •   30. aug 2011 puha
    Puha nogle billeder smiley FLOT! af dig at du har taget dig af hende utroligt at folk kan finde på at gøre sådan noget!


Annonce