{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Jako's Barabas 2003

5.068 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Jako's Barabas

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 178 cm :-)
Temperament
Rigtig godt, han har ikke prøvet så meget, meget fornuftig, men stadig vågen.
Han er den slags hest man kan kysse til alt - hvis han får skæld ud bliver han nærmest ked af det. Så massere af ros og klap, og han kan komme forbi selv de mest skræmmende vandpytter og mørke pletter på jorden ;-)

Han er derudover ekstrem lærenem og arbejdsvillig. Han er en hest der skal arbejdes igennem, og hvis han har en skridtdag er han stram dagen efter :-)

Han står og kigger på traileren i 5 sekunder, og går så lige så fint op, stille og roligt. Og når han skal ud, går han lige så forsigtigt tilbage :-)
Gangarter
Tre super gode gangarter, stadig rigtig meget under udvikling.

Han har en dejlig skridt hvor han træder flere hove over, så længe han slapper af. Desværre synes han det er opreklameret, og vi har kæmpet meget med hans tendens til pas. Er blevet meget bedre, men han skal stadig slappe bedre af.

Traven er rigtig lækker gummibold, med god for- og bagbensaktion. Nemt ved passage/piaffe.

Han har en lækker, galop med god op-ad-bakke tendens og gode, aktive bagben. Han har helt klart nemmest ved galoppen.

Han ligger normalt på en 7,5-8 i gangarter, hvor jeg plejer at få lidt kommentarer på skridttakten.. :-)
Stævner
Se vores resultater her: http://shrib.com/OG5RPr2w

Vinder af Land og Fritids Cuppen for hest dressur 2014!

1. pladser: 7
2. pladser: 1
3. pladser: 4
Andre placeringer: 3
Stamtavle
Da hoppen var svær at ifole, mente man, at det kunne være sædkvaliteten der var noget galt med. Så hoppen fik både noget sæd fra Quebec og Lobster, så nu er det "uklart" hvem faderen er. Jeg tror dog det er Lobster :-) I passet står han efter Quebec.

Morfaderen er Come Back II, og mors morfar er Mago XX.
Køn
Vallak - har dog meget nemt ved at påvirke hestegale hopper ;-)
Bemærkninger
Jeg fik ham hjem idag d. 30/8-2011, efter at han er gået rent igennem handelsundersøgelse, så jeg skal lige lære ham lidt bedre at kende ;-)

Jeg har haft ham i 2½ måned, så bliver han skadet. Efter 3½ måned med boksro og genoptræning, kan vi endelig begynde at ride igen, sådan rigtigt ;-)

Jeg håber, og regner med, at vi kan nå rigtig lagt sammen, mig og Barabasmus ;)

Jeg kan ligeså tydeligt huske første gang jeg så ham; han var så smuk, og jeg var sikker på det ikke var den hest jeg skulle se på, da han så alt for dyr ud til hvad jeg havde med af penge. Men det var ham. Han var absolut ikke kælen; næsten hovedsky, og han var meget vågen og stor. Men er du gal, han var bare smuk. Jeg kom på og ride ham, og efter 5-10 minutter kaldte jeg min mor ind på midten. "Jeg tror jeg sidder på min nye hest," sagde jeg. Og det gjorde jeg ;-) Så jeg tror man kan kalde det kærlighed ved første blik.

Vi havde en periode, da han var skadet, hvor jeg næsten var bange for ham. Han var sød og rar på staldgangen, men løb for fulde gardiner afsted med mig når jeg skulle skridte/trække med ham. Jeg var godt nok tæt på at sælge ham mange gange! Hvordan det lykkedes mig ikke at give op ved jeg ikke - men den dag idag, er jeg blot glad for jeg ikke gjorde!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Jako's Barabas
Annonce