{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Satin´s Bacardi (tidligere hest) [Tidl. hest] 2008

6.228 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fru Bargum
Kvinde | 33 år | Oprettet: 18. okt 2007


Tinker Satin´s Bacardi (tidligere hest)

Fødselsår:
2008
Højde:
150
Temperament
Meget rolig og man kan gøre alt mulig ved ham, og ride ud på tur alene og med andre, forbi en masse heste, køer, får, ja alt, og lastbiler, cykler, ride inde i byen mellem biler, butikker, han går lige op i trailer og der er aldrig noget der.
Gangarter
over middel. skridt med i hvert fald 1 hovs overtrædning, fremadgående i trav, og god rummelig gallop.
Stævner

Jule show 27 november

Ld2, hvor han fik 1. uplaceret, og han red til 61,-- med topkarektere i gangarter og lydighed:)
han var sp flot, og jeg var så stolt af min dejlige dreng:)
Stamtavle
Han er efter Satin´s Ryal Oak
Og Pepsi:)

Begge rigtig flotte, robuste heste med god man og hovskæg.
Se stutteri satin herinde:)

Hel søskende:
Satin´s Gajol

Halv søskende:
Satin´s cocktail
satin´s kahlua
butler af bringstrup
Satin´s confetti
Satin´s Shanti
you may
Satin´s con fekt
bakkegårdens blossom
Satin´s Bailey
Satin´s royal con quest
Køn
Vallak
Bemærkninger
Bacardi er en hest jeg har byttet mig frem til.

Han er bare en drøm at ride, han har det roligste temperament nogensinde:P

Han elsker at få ornet hår:) og kan bruge timer på at ordne det:)

Han kom 30-8-2011 til mig, og han skulle stå på stald, natten over, og det hyggede han sig med:)

Da jeg kom fra skolen der ved 13 tiden, så tog jeg og lukkede ham på fold nogle timer, og vi gik og ordnede hegn, og plukkede hyldebær, han gik bare og græssede, somom at der var han vandt til at gå:P

Så tog jeg ham ind og fik hans man, pandelok og sin kæmpe hale ordnet:) det tog sin tid, regner med at vaske hans Hale i morgen:) den kan sikkert blive silke hvid:)

Men så tog jeg og lagde min dressur sadel på, og et special lavet trense jeg havde som ikke passede nogen af de andre, og så steg jeg op, og så gik vi.

vi var forbi køer, store træer, et sted med en masse flamingo da de er ved at bygge nyt hus, og forbi en gøende hund der kom farende, og forbi skolen, hvor der var nogen der var ved at slå græs, lige ved siden af ham, og forbi på storevejen, og mødte store lastbiler, traktore, cykler, knallerter, og så gik vi forbi heste, og der var ingen balade,
Han er simpelthen så dejlig,

Vi kom hjem i gårdspladsen, og så tog jeg sadlen af ham og satte mig op, uden sadel, og red om bag ved, igennem store vandpytter, forbi plastik stakken, og så min far der roder rundt med sine maskiner, der var intet der rørte ham.. virkalig imponeret over ham..

Håber i vil stemme ham ind med en høj:) virkelig en smuk hest

Billeder er pt lånt af Mette Nybo:)

Bacardi er bare dejlig, det går rigtig godt i dressuren, undervisning igår 12 oktober 2011 gik super, han søgte pænt ned, og havde godt tempo på, dog er der bøvl med venstre gallop..


Bacardi har D. 27 Oktober 2011 haft massør, han havde nogle spændte muskler foran på venstre side, de blev løsnet, og jeg skulle tage og ride langt og dybt de næste par dage,,

2. November, red jeg undervisning på Bacardi efter massør og han skulle prøve Larsens HS bid, men det var ikke lige lykken, jeg holder mig tl det jeg normalt rider med.. vi trænede en masse gallop anspring og mest den dårlige vej rundt (med uret) og han gjorde det rigtig flere gange:) også engang sådan lige på første trin:) hehe:P han gjorde det rigtigt, og så kom maria og toni ridende, og så ville bacardi samme vej som dem, og bump så løb han lige ind i toni, og fortsatte i rigtig gallop, skøre hest, ingen kom noget til..

Bacardi har fået Ordnet tænder, og der var ikke noget at komme efter.

han skal med til juleshow her 27 november.

Juleshowet gik rigtig godt, han var så sød, se mine videoklip med ham:)

Bacardi har været til et venskabsstævne på østervang hestepension nu, og det gik rigtig fint:) han tog det hele i stiv arm, og han synes det var vældig hygsomt:)


Opdatering: 6-6-2012.
i aften var vi lige til undervisning igen igen:) og det gik skide godt med ballebamsen, og han gik rigtig godt i dressuren, og rigtig gallop, begge veje, super super:) flytter sig for schenklerne, gør alt jeg ber ham om:) dejligt dejligt.. nå, så skulle vi lige prøve og springe, og der blev sat spring ind, larsen tog det fint, og claus prøvede toni, det gik også fint, jeg hoppede af og løb med bacardi hen mod springet, for som jeg jo ved så plejer han at vælte det hele,. men denne gang, stoppede han op, og så gik han med mega skridt overXD hehe sjove lille balle:P

så slap jeg ham løs i hallen, og claus havde nu sin egen hest igang, han sprang først over og bacardi lige i hælene, og springet er 80 cm,og boing, bacardi springer MEGA højt over. man skulle tro han sprang 150 cm:O og han gav den gas rundt i hallen, over igen og igen og igen:) han elsker åbenbart når der er speed på, for sig selvXD når han ellers skal lave noget, så er han sååååååå langsomXD men det gad han godt det her:) larsen blev også lukket løs, og kommed over springet, wow nogle springheste jeg har mig:)

så det kan da være at jeg skal have jeanett til at springe Bacardi også:)

en af mine venner har nu sprunget på bacardi, og han var oppe og springe 80/90 cm uden problemer overhovedet, bane. så det kunne da godt være han skulle bruges til det på et tidspunkt.
Kommentér på:
Tinker Satin´s Bacardi (tidligere hest)
Annonce