{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Bjerredals Blue Annabell 2011

1.886 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida marie p
Kvinde | 18 år | Oprettet: 13. aug 2011


Irish Cob Bjerredals Blue Annabell

Fødselsår:
2011
Højde:
1.33 ca. hun vokser og vokser :-)
Temperament
Annabell er en livlig nysgerrig hoppeføl, som har søgt menneskekontakt siden hun blev født faktisk. hun er et rigtig sødt føl som elsker at blive nusset specielt på halsen:) hun har kunne løfte hove siden hun var to uger gammel, hun kan knæle når jeg giver tegn til hende og så han hun stille sig på to ben mens jeg går med hende - en rigtig showhest :-) og så er hun også specielt glad for sin søster Bounty.
Gangarter
Meget fint Skridt, trav og galop - høje knæløft.
Stævner
Niks..
Stamtavle
Ja :)
M: Rosenlunds Cosy Emmie
MM: Rosenlunds Damona
MF: Muligvis The Midget Stallion - afventer DNA

F: Idum Aadalhs Blue Thunder (Ster og Champion i Ics-Nl )
Køn
Smukt hoppeføl
Bemærkninger
Annabell kom til verden hjemme på gården, selfølgelig mens jeg var på Studietur med skolen til Prag. så fik desværre ikke fødslen at se, men min familie var heldigvis så søde at optage det hele for mig. Annabell er en super dejlig Irish Cob af den tunge type. Hun var rigtig omgængelig allerede som nyfødt og viste hurtigt interrese for dyr (katte, hunde mm. ) og menneskelig kontakt, hun fik grime på allerede dagen efter hun blev født :-). Hun blev født hvid med mørkebrune pletter, men efter en måned skiftede det til en flot kulsort farve. hun har et rigtig glimt i øjet og kommer altid galoperende når man kalder på hende, vi har allerede lært hende nogle små tricks og så elsker hun rent ud sagt at blive vasket, med hesteshampoo med granduft ;) kan blive ved med at fortælle om hende da hun har en helt unik personlighed. men man skal opleve hende :-) vi er ihvertfald superglade for hende

-I dag har vi vasket annabell over det hele efter hun havde gjort sig ubeskrivelig beskidt ude på marken, hun er virkelig en speciel hest som elskeeer et langt varmt bad, vi bruger en balje og noget varmt vand m. hesteshampoo og så nyder hun at stå og blive føntøret bagefter :-)
hun er bare perfekt! en så nem og omgængelig 6 månedersføl skal man lede længe efter - hun finder sig i alt, men selfølgelig gør vi det på hestens præmisser ;-)

Tager løbende billeder af hendes udvikling og særlige stunder. så nye billeder kommer snart !
Takker på forhånd alle som har kigget forbi og smidt en kommentar !<3
Kommentér på:
Irish Cob Bjerredals Blue Annabell
Annonce