{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Sir Walther [Min part] 2008

1.401 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

helena h
Kvinde | 31 år | Oprettet: 15. feb 2009


Shetlænder Sir Walther

Fødselsår:
2008
Højde:
en meters penge vil jeg tro, han er aldrig blevet målt.
Temperament
Han har et dejligt temperament, sød og rar. Næsten altid glad. Man kan ikke mærke han er hingst. Børnevenlig og meget lærenem
Gangarter
svære at bedømme.
skridten er meget god selvom han er så lille tager han lange skridt og japper ikke sådan som nogen gør.

Trav: når han vækkes er den med høje knæløft og god fremdrift, ellers er den okay og han kommer godt ind under sig, heller ikke så jappende som det kunne have været.

Galop: jaaeh den er fin med god fremdrift
Stævner
niks
Stamtavle
Far: Bøg Dam
Farfar: Albert Dam
Farmor: Poline Dam

Mor: Signe
Køn
En Lille hingstebasse :D
Bemærkninger
Walther er ikke min egen men Tinas shetlænder. Men det er mig der rider og træner tricks med han (shh hun ved ikke han rigtig er min). Han er en rigtig lille charmetrold med charme, selvtillid og lækkert hår. Jeg rider af og til på ham dog kun små ture da jeg nok er liiiiiiiiidt for stor til ham. Han blev tilredet i år uden problemer det går kun fremad. Han virker dog ligeglad med dette og viser ikke tegn på at jeg er for tung. udover at ride ham træner jeg lidt tricks med ham, han er utrolig lærenem. Han kan allerede stejle på kommando og ryste på hovedet og engang i mellem kan han ligge sig ned. Walther bliver også af og til løssprunget hvilket han er rimelig god til og det ser ud til at han nyder det. udover det går vi for lange liner lige nu og venter kun på at tina for skaffet noget seletøj så vi kan komme igang med det for alvor. alt i alt er Walther en rigtig dejlig pony og er en fantastisk Alround pony, bare synd at han er så lille ;)
Kommentér på:
Shetlænder Sir Walther
Annonce