{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Blume - Tilredet [Tidl. hest] 2005

2.470 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Knudsen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 15. sep 2008


Anden særlig race Blume - Tilredet

Fødselsår:
2005
Højde:
1,36 cirka.
Temperament
Blume er en rigtig sød, kærlig og tillidsfuld pony. Hun nyder at blive nusset, og at lave noget. I det hele taget så er hun en rigtig nem pony. Desuden så er hun utrolig lærenem, og hun elsker børn.
Gangarter
Skridt - Middel.
Trav - Middel.
Galop - Middel.
Stævner
Ikke endnu.
Stamtavle
Nej.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Jeg har Blume i tilridning for en rigtig sød familie, som kommer fra Rødekro området. Det var faktisk fordi at jeg har tilredet en tidligere pony for nogen dernede af, og så har de tilbudt mig overfor nogle af deres venner, og det var så dem. Fik hende den 10. september 2011, og jeg skal have hende i 3 måneder.

Opdatering den 14. september 2011.
Idag havde Blume gamacher og sadel på for første gang. Jeg lå også lidt på hende, og hun sagde intet. Hun er bare så cool. Meget rolig. Tror ikke hun bliver den sværeste pony at tilride.

Opdatering 20. oktober 2011
Blume er nu redet i et par uger, og hun gør det ufattelig godt. Fremskridt for hver eneste dag. Desuden så begynder hun selv at søge ned i skridten, og hun er begyndt at slappe mere af, og være med fremadgående. Hun bliver en kanon pony, tror og håber jeg.

Opdatering den 9. november 2011.
Jeg har nu kun en måned tilbage med Blume. Hun har lært at gå til bidet i både skridt og trav, samt vi arbejder meget på galoppen. Hun har været sød lige fra starten, og hun er simpelthen sådan en god pony. Jeg vil nyde den sidste måned med hende, og lærer hende det sidste.

Opdatering den 29. november 2011.
Så er Blume blevet hentet. Hun gjorde det rigtig fint her, og hun har været rigtig nem. Kommer til at savne hende, men jeg ved at hun har det rigtig godt hos dem der har hende.
Kommentér på:
Anden særlig race Blume - Tilredet
Annonce