{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Skade [Min part] 1997

6.676 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Skade

Fødselsår:
1997
Højde:
124 Skøn 3'er :D
Temperament
Staldgang: Sød og rolig. Hvis man går fra hende kan hun godt være lidt utålmodig. Kigger ofte om der skulle være foder i nærheden

Fold: Sød og rar, mod alt og alle. Står bare lidt og dovner den. Hun er leder!

Tur: Sød og frisk, kan godt blive utryg ved biler mm. så stikker hun af hvis hun kan slippe af sted med det! xD

Bane: Sød og rolig. Forskelligt om hun er frisk eller doven lydig eller stædig, men ALTID glad, måske nogen gange lidt muggen, men ALDRIG sur!

Boks: Sød står bare og venter. Men kan godt blive lidt utålmodig, for hun vil som (næsten) altid have mad!

Alt i alt en sød, rar dejlig rolig hest, som aldrig er sur!
Gangarter
Skridt: langsom hvis der drives er det en skridt med energi

Trav: slow hvis der drives er den fyldt med masser dejlig energi dejlig nem at sidde i

Galop: så dejlig kan bare sidde helt ned i den hun er nem at slå over i galop, men kun med en rytter der VIL i galop!

Skal siges fordi hun er islænder er gangarterne nemme at sidde i, for de fleste!
Stævner
1 Gl. Estrups viden om en og ens dyr 2011: bare en deltagelses roset

2 Gl. Estrups Agility 2011: Uplaceret da vi havde en trækker på som glemte banen(Mit aller første stævne)

3 Gl. Estrups Udklædning 2011: Anden plads som roligan stolt

4 Gl. Estrups viden om en og ens dyr 2012: ærespræmie

5 Gl. Estrups Agility 2012: Første plads så stolt

6 Gl Estrups LD1 2012: Anden plads (mit første dressur stævne) Meget stolt da hun fik 6/6 i både lydighed og gangarter, red til 65% og hun kan ikke gå til bidet og var ret doven

7 Gl Estrups Udklædning 2012: Uplaceret som ridder øv!

8 Mejlby-rideklub: Spring 30 cm metode b0 fejlfri roset

9 Mejlby-rideklub: Spring 40 cm metode b0 fejlfri roset
Stamtavle
Nej, grønt hestepas
Køn
Skøn hoppe
Bemærkninger
Om Skade:
Skade er en sød og dejlig hoppe, som kan rides af alle, men hun er langsom og doven hvis man ikke driver frem af. Skade gider ikke galopere med nye eller ubestemte ryttere fordi hun prøver dem af, og hvis rytteren er rigtig dårlig eller ikke bestemt nok, gider hun heller ikke trave. Skade har sprunget 90cm. med mig og 85 cm. ca. i løsspring. Skade har det med at blive utryg i naturen, så man skal lige guide hende lidt igennem nogen gange

Dagbog:

Dato: ?
Det var sjovt at have dig med ude i western klubben bare den eneste der red i kombisadel og bidløs hoved tøj! xD Hehe følte mig lidt alene, men Skade tog det super godt!

Dato: ?
Du klarer tur nogenlunde godt med bid nu!

Datoo: ?
Så trænede mig og den super spring 3'er lige baby jump for 1'er i går! Det klarere hun sørme godt!(bortset fra de gange hun løb uden om springet og det er nemt når man ikke rider med bid). Der var så lige en gang hun ville løbe ved siden af men besluttede sig for at springe alligevel, så det endte med at du næsten stod henne ved springet men alligevel kom over uden nedrivning, din lille elevator. Du løfter jo også benene MEGET højere med spring gamacher. Du klarede det meget godt og fik i alt kun 3 nedrivninger, 1 på det store på 55 og to på den lille på 10 cm, for du gad ikke springe over når man godt kunne løbe over det !! hehe men elsker dig lille hyp og du var MEGET dygtig!

Dato: ?
Så har vi redet vores første ld1 og det gik strålende vi kom hjem med en anden plads. Det kunne ikke være bedre. Vi red også vores anden agility og kom så hjem med en første plads:) Vi vandt det svære ikke noget for vores udklædning, men bedre held næste gang. Vi vandt også en ærespræmie for at jeg ved meget om dig, kom hjem med 3 ud af 4 rosetter og jeg så stolt over hvor godt hun taget alt det der larm!

2 sep. 2012
Her den 1 sep. 2012 Tog Skade og jeg vores første spring stævne, der var ingen af os der havde stilledet spring før men kom hjem med to fejlfrie rosetter. Så stolt af hende, du er bare den bedste for en begynder som mig!

Dato: ? 2012
Ude på heden (sommergræs) sprang Skade og jeg 85 det var let som en leg for hende. Skulle bare lige havde hende over. Stolt af hende. Jeg kan ikke sige det nok I LOVE YOU!!

Dato: ? 2012
Fuck her den anden dag var banen pløret til men Skade og jeg kom op at springe 90 fuck så er jeg lige stolt af den pony. Hun var bare pisse sød gjorde bare nogen fejl som at tage for korte tøjler den ene gang og så røg man lige af da hun jo skulle strække halsen. og så anden gang sprang hun bare over uden problemer. Så ville jeg lige prøve igen og så gad hun ikke og det tog 10 minutter at få hende over det svære med nedrivning (XD) Fuck jeg er bare stolt af hende.

16 oktober 2012
Skade er lige nu halt da hun har flækkede et stykke af hoven :'( og er halt, men ikke totalt halt...

27 oktober 2012
Skade er stadig halt :( Men jeg lavede lidt hygge omme på ridebanen i går. Som slalom, Bro, Spring (Bare et lille et), Tricks og gå under presenning. Hun var ikke så vild med at gå under presenning men gjorde det en gang og de andre gange tog hun bare halsen under. Hun lærte at kysse og er godt på vej til at lære løfte ben, ryste og smile.

11 november 2012
Skade var ikke halt mere så red lidt på hende

24/11/2012
Sprang på Skade i dag for første gang efter at hun er blevet rask det var 40 cm dobbelt spring med ca. 5 galop skridt i mellem. Tror hun har savnet det, for hun trak helt vildt og satte i galop, når vi red hen i mod springene.

13-03-2013
Red tur, kæft den pony ELSKER at jordere! Vi prøvede at skyde genvej men farede desværre vild! xD UNDSKYLD Skade! Men jeg faldt ikke af, hun blev ikke bange for biler (mig super glad!!)

16-03-2013 Galoptræning:
Skade var god til galop træning! <3 Hun satte bare i galop når hun blev bedt om det, og var næsten hele tiden i rigtig galop!! Vi red 2 buer i slange gang og var hun var rigtig god til at sætte i trav og hurtigt i galop igen! :Der var dog et par upsere! <3 Du kunne også løfte ben og ryste fra ryggen af! Du er bare SÅ DYGTIG!!

24-05-2014
Skade og jeg har fundet vores vej for tiden. Hun lystre også meget bedre, både på shenkler og i hovedtøjet. Hun springer også næsten uden stop og jeg har selv lært at nyde at ride når jeg rider, som jeg nogen gange ikk gjorde fordi billederne bare skulle være gode <3

Tricks:
Smile
Ryste(fra jorden af)
Ryste(fra ryggen af)
Kysse
Løfte ben(fra jorden af)
Løfte ben (fra ryggen af)
Kommentér på:
Anden særlig race Skade
Annonce