{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Little Lipton McCartney alias Dudie [Himmelhest] 1997

2.578 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

> Muesli <
Kvinde | 37 år | Oprettet: 24. aug 2008


Anden særlig race Little Lipton McCartney alias Dudie

Fødselsår:
1997
Højde:
138
Temperament
Helt igennem fantastisk og en rigtig god menneskelæser
Gangarter
De blev helt klart super med tiden
Stævner
En del altid sljøfe med hjem
Stamtavle
Mor islænder og Connemare
Far Spanioler
Køn
Vallak med en snert af macho
Bemærkninger
OBS! Dette var de eneste billeder på denne computer, beklager de lidt slørede der er, de vil hurtigst muligt blive hentet fra anden pc... Håber i Ser gennem fingrene med det og gir denne fantastisk fyr en change.

Han var det ynkeligeste lille total slukkede fyr der kom til rideskolen en forårsdag i 2004. Tynd, usel og bare langt fedtet hår. Eftersom han ikke bruges som rideskolepony da han ikke var særlig godt redet, kunne ingengang gå på hovslaget, dårlig nok trave eller galoppere. Men han skulle være min så købte jeg ham for en slik og det er nok det bedste jeg har haft gjort i mit liv.
Efter 2 måneder på 50 cm spånebund og en masse gå ture i græsrabatter og blødbund kunne han få nogle sko på sine fuldstændig nedslidte hov, da der endelig var kommet nok hovvæg at slå i... også begyndte jeg ellers at ride. Hov hold da op hvor var han skæg... Han var så bange og skræmt men turde ikke vise det da han var så bange for at få slag. Jeg grinede og klappede ham bare hver gang og synes han var overskøn så efterhånden begyndte han at tro på livet ingen og der var ingen grænser for hvad den pony kunne. Han har været pædagog for diverse galophest, rideskolepony på lånt tid enklte hold til nervøse ryttere, showpony med sine spanske skridt, levader, liggen ned, sætten sig, stjel på komando fra ryg eller jord. longering på håndtegn, springpony, militæry, dressur, skov og hyggepony, lærehest. Der er vist ikke det han ikke har lavet og han tog alle med storm.

Dudie har haft den største plads i mit hjerte... og nok stadig har et eller andet sted.

han var nok den sjoveste lille fætter jeg nogensinde i mit liv har mødt... Han var en hjerteknuser på det højeste plan. En Klog lille fyr med hjertet det helt rigtige sted også var han et gigantisk legebarn med badutspring og fjeder i kroppen. Han kunne mange sjove ting...
Han kunne finde på at ligge sig i magasindammen, sætte sig midt ude på sletten når han lige skulle have folks opmærksomhed og det bedste af det hele han var altid glad for at se én... Selvfølgelig var han da min lille kækkedække der "aldrig" kunne finde på at lave ballade og gjorde altid hvad der blev sagt... - Klart!!!

Skæg og sjov var han og passede altid på én. Kyssede og endda slikkede mig i hoved hvis jeg havde været væk en dag eller to:)

På banen kunne han næste alt i hvertfald til tider. I skoven var det sjovt at gøre alt der som man ikke lige gad på banen dagen i forvejen. Men det bedste var når han gik løs i skoven. Tror jeg nåede at "trave" hegnet rundt i flere timer godt og vel hver anden dag...

Er du gal hvor kan man da nå at opleve med på så kort tid!!

Jeg måtte desværre aflive ham på en dag legede lidt for voldsomt på en meget våd og klat fold og fejlbedømte afstanden til hegnet...

Jeg havde glæden af denne dejlige Bøllefrø til tigerdyr i godt 3,5 år. Og jeg ville gøre alt for at få ham tilbage.
Min Elskede Little Lipton McCartney alias Dudie

Dudie, dud, duden, fritten, den hvide, hingsten, ponyen, faben, osv ovs Ja kært barn har mange navne
Kommentér på:
Anden særlig race Little Lipton McCartney alias Dudie
Annonce