{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Blue Bell 2009

1.501 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Randi H
Kvinde | 44 år | Oprettet: 31. jul 2011


Irish Cob Blue Bell

Fødselsår:
2009
Højde:
145cm, hun er nu 2 år og 3 mdr:)
D. 12/8-2013 Bell måler nu ca 150cm.. så hun er vokset en smule:)
Juli 2015, Bell måler nu 151cm ;)
Temperament
Bell er en dejlig rolig hyppe, og meget nysgerrig.. hun nyder at være med i alt hva der sker.. og elsker at blive nusset om..
Gangarter
hun har en rigtig fin gang trods hendes lidt tunge krop:)
Stævner
ingen
Stamtavle
Ja

Far: Blue Thunder, Ster og Champion i Ics-Nl (Idom Ådahls heste)
Mor: Shakira ,1. premium og fløjhoppe
Køn
En fantastisk dejlig hoppe;)
Bemærkninger
Blue Bell er en super dejlig hest, har kun haft hende en måneds tid, har købt hende a Anders Hedegaard som har Idom Aadahl ;) Hun er rolig og elsker at blive nusset, self helst med masser af godbidder:) Glæder mig til at lære hende bedre at kende og rigtig hygge om hende..

D. 2 april 2012.. Så er Bell snart 3 år(juni).. Vi har haft hende et år her til Aug..
Hun er bare den dejligste hypper, utrolig rolig og omgængelig, dog er hun bestemt ik det største nusse hovede;) Meen hvis jeg prøver lang tid nok, kan det være hun vil kunne li det med tiden..ss.. Hun "snakker" altid når jeg hun ser mig, det er da lige til at smelte et hjerte.. Gad vide om det er fordi hun godt ved jeg bare ik kan lade være at forkæle hende:)..Bell elsker når man kommer med vand i spanden, så skal der plaskes, vand hest er hun:)
Glæder mig meget til at se hvordan det bliver når hun skal ha en på ryggen første gang.. hun skal tilrides her til sommer:)
Jeg er såå taknemmelig for at jeg har mine hypper at komme ud til hver dag, de kan altid få et smil frem og er bare hyggeligt at sidde i halmen og høre på deres gumlen:)

Opdt:) Så er det ved at være et stykke siden sidste tekst herinde.. Vi har nu endelig fået købt vores skønne drømme landsted.. Og har langt om længe fået vores elskede hypper hjem i vores egen stald:),,, det er såå skønt at kunne åbne stalddøren og høre bell sige go morgen;).. Fantastisk at kunne følge dem fra stuen når de hygger.. Det blev desværre ik i år hun blev tilredet, men satser på der sker noget til foråret.. :)
Kommentér på:
Irish Cob Blue Bell
Annonce