{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dartmoor Trøjka [Tidl. hest] 1999

2.621 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dartmoor Trøjka

Fødselsår:
1999
Højde:
136
Temperament
Opmærksom
Gangarter
Middel/over middel

Damen kan virkelig spadsere!
Stævner
Nej ikke afprøvet
Stamtavle
Nej
Men er ren dartmoor
efter Kilbees Mr Jingle DAH 41
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Trøjka er nyeste medlem af familien. Vi havde desværre en ret uheldig start, hvor Ronja en enkelt gang sparkede ud efter Trøjka, og selvf. ramte og ramte så der gik hul. Såret lukkede sig rigtig fint og så fint ud, men endte ud i en byld, da der alligevel må have været lidt bakterier som jeg ikke havde ku få renset ud, eller måske hun har rullet sig og fået nogle ind... Vi havde dyrlægen ude og Trøjka fik stivkrampe vacc. og antibiotikasprøjte + klorhexidin shampoo og antibiotika pulver i 6 dage.

Nu på 3 dagen går det rigtig godt og jeg kan bedre få lov til at komme til såret, og det ser fint ud igen. Hævelsen/bylden har fortaget sig og Trøjka virker ikke til at have ondt længere.

Trøjkas sår er nu helet fuldstændig op :)

Trøjka er enormt nem at håndtere og er meget anderledes end mine to andre hopper, da hun er yderst velopdragen fra jorden.. Noget jeg jo ikke er helt vant til med en stædig fjordhoppe og en fræk miniature pony.. Men ja, hun er allerede meget elsket og vi glæder os super meget til at vi kan begynde at komme rigtig i gang med hende.

Trøjka er i fol, og hun skal fole omkring 10 april.

Byd hende rigtig meget velkommen og mere info og billeder kommer hurtigst muligt..

Trøjka tager rigtig godt på af alt det gode græs og hendes pels er heldigvis blevet tykkere.. Så vi håber hun får sat nok pels til at kunne klare at gå uden dækken..

Nicoline har siddet oppe på Trøjka en enkelt gang og hun har kastet sin kærlighed på hende.. Så nu har jeg ingen heste og børnene har tre....

Update d. 29/5-12

Jeg har godt nok ikke fået opdateret i lang tid. Trøjka folede et yderst smukt og kæmpe hoppeføl d. 22 marts 2012 (hun har sin egen profil - MEA)

Trøjka er godt nok sin egen.. Kommer kun hvis det passer hende og det gør det kun ind imellem. Er lidt reserveret og gider ikke nusse på samme måde som de andre heste. Nicoline har siddet en del gange på hende og det går fint. Jeg har lagt over hende nogle gange, men hun er ikke specielt begejstret. - Vi går ordentligt i gang om et par måneder når hun har fået lidt mere sul på kroppen. Har heldigvis taget små 30-40 kg på indtil videre så det går fremaf.. Vi mangler lige det sidste for at hun igen er i normal hul. Det er dog svære end som så når man har et føl der kræver en del :)
Opdatering:

Trøjka er ved at blive ret pæn og er efterhånden også blevet meget mere selsskabelig.. Har ændret sig meget efter hun ikke er drægtig mere.. Var sku lidt sær under drægtigheden..! Kommer nu en i møde når man kommer ned på folden og vil ind imellem også gerne stå og snakke i længere tid, dog altid hvis man har noget med ha ha..

Passer stadig Mea til ug, og opdrager rigtig fint på hende... Så det bliver nemt at fravænne Mea, hun er efterhånden blevet meget selvstændig.

Trøjka tog det helt fint da jeg forleden smed sadel og hovedtøj på hende igen.. Ingen problem.. så det bliver spændende at se hvordan hun reagere når vi begynder at gøre hende ryttervant.

Opdatering d. 24/9.2012
Trøjka og føllet er vænnet fra og Trøjka har helt ændret sig. Hun er blevet meget kontaktsøgende og nyder selsskab af mennesker. Vil gerne nusse. Har haft rytter på i skridt og trav, og det var bare at sætte sig op og ride. Hun gør det super godt. Billeder kommer snart med rytter på :)
Kommentér på:
Dartmoor Trøjka
Annonce