{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Frisser [Might'N Magic] [Himmelhest] 1990

2.439 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline&Frisser
Kvinde | 26 år | Oprettet: 4. jun 2009


Anden særlig race Frisser [Might'N Magic]

Fødselsår:
1990
Højde:
134,5 cm. c:
Sød bette pony<3
Temperament
Frisser har det mest fantastiske temperament.
Han er så sød, og kommer hen til en når man går ude på folden, især når man har godbidder. :D
Han har været mishandlet hos nogle forrige ejere, som har har gjort ham usikker på mange ting. F.eks, da han lige kom hertil, kunne man ikke tage fat i grimen uden han kastede med hovedet. Nu kan man endda tage fat i hans ører, så han har virkelig gjort fremskridt siden dengang.
Gangarter
Frissers gangarter er fantastiske! Når jeg sidder på ham flyver vi bare afsted.
Skridt: Rolig. Han slapper for det meste af og søger ned.
Trav: Traven er ligeså dejlig. Dog afhænger farten af hvor meget man har fat i ham. F.eks rider jeg med lange tøjler i alle gangarter så han går for det meste roligt :-)
Galop: I galoppen flyver man nærmest. Men det er præcis det samme som i trav, med at farten afhænger af hvor meget man har fat i tøjlerne :-)
Stævner
Frisser har været til utrolig mange springstævner, dog ikke med mig på. :-P
Kommer heller ikke til at starte stævner på ham, da det overhovedet ikke interessere mig. :-)
Stamtavle
Ukendt
Køn
En fantastisk vallak! :)
Bemærkninger
Vores eventyr startede, da jeg var ni år. Min moster havde fortalt at hun skulle have en hest, egentlig ikke fordi hun manglede en, men fordi hendes veninde, som forresten er clairvoyant, havde spurgt om hun ikke ville købe Frisser, da han havde haft et hårdt liv som springpony, med disktriktskonkurrencer og de vildeste vandgrave.
Jeg kan tydeligt huske da jeg kom gående ned af indkørslen og var superspændt på at se den nye hest. Han stod inde i sin nye boks og kiggede ud af vinduet. Min kusine kom og tog ham ud, så jeg kunne få lov til at strigle ham. Det gik sådan set fint, men han var utrolig hovedsky og tog man en hånd op mod hans hovede, kastede han det vildt op i luften.
I starten kunne jeg næsten ikke trave på ham, da han var så ivrig og slet ikke galopere.
Da jeg så blev tolv år begyndte jeg med horsemanship. Min moster lærte mig lidt grundlæggende øvelser og fortalte hvad det kunne være godt for. Og det har i den grad hjulpet. Jeg kan nu røre Frisser over alt på kroppen uden han siger noget til det og jeg kan galopere på ham.
Den 4. Maj 2012 var den bedste dag i mit liv. Det var min konfirmationsdag, jeg var 14 år og min moster gav mig den bedste overraskelse. Hun lavede en 'tip en 13'er' hvor der f.eks lød 'hvem sætter hår på kronprinsesse Mary? Dennis Knudsen? Ole Henriksen? Eller Jim lyngvild? Så hvis jeg svarede rigtigt, fik jeg en præmie - i dette tilfælde, hårspænder, da spørgsmålet have noget med hår at gøre. Det 13. Og allersidste spørgsmål lød sådan: Hvad er det som du altid har ønsket dig, til både jul, fødselsdage og konfirmation? En bold? En kæreste, eller en hest? Jeg svarede selvfølgelig en hest og min kusine kom med et billede af Frisser. Min moster fortalte, at nu var Frisser min og hun ville glæde sig til at se mere til os begge i stalden. Jeg begyndte at græde og alle sad og smilte omkring mig. I starten var det underligt at komme ud til ham og vide at han er faktisk min helt egen. Det er den mest fantastiske følelse i verden og siden er der sket rigtig meget. Vi er blevet bidløse, vi rider uden sadel og vi træner fra jorden flere gange om ugen.
-Det at have hest er bare i sig selv fantastisk, ridningen er bare en bonus.
Frisser er min første hest, og han er den der kender mig allermest. Jeg føler at jeg kender ham ligeså meget og han se på ham, hvordan hans humør er. Han har så mange fantastiske egenskaber, han er kærlig, sød, fantastisk at lege rundt med og meget mere. Han har selvfølgelig også nogle knap så gode egenskaber, men dem elsker jeg ligeså meget, for ellers ville Frisser ikke være Frisser. :')

Might'N Magic er forresten hans rigtige navn, og jeg aner ikke hvordan de er kommet på navnet 'Frisser'. Det er lidt specielt - men så passer det jo til ham. :')

Selvom han er ved at være oppe i årene, så må jeg sige, at han holder sig fantastisk. Man skulle ikke tro at han er 22 år når han opfører sig som en på 5. :-)

Alle springstævnerne er med hans tidligere ejere. Jeg har ikke tænkt mig at melde os til nogle stævner, da det som sagt, overhovedet ikke interesserer mig og desuden får han ondt i forbenene af at springe mere end to spring. Det fortalte han en af dagene hvor Winnie, som er clairvoyant, var ude hos os.

Jeg valgte sidste år i april/maj at blive bidløs. Både fordi, at Frisser ser meget gladere ud når han ikke har bid i munden, men også fordi at han slapper utrolig meget af uden.

Den hest gør mig glad i låget og jeg nyder hvert et øjeblik med ham. Min helt egen Frissermand.<3
Kommentér på:
Anden særlig race Frisser [Might'N Magic]
Annonce