{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Frida [Himmelhest] 2007

1.162 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kathrine&Casino .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 3. dec 2010


Islænder Frida

Fødselsår:
2007
Højde:
133 høj
Temperament
Hmm.. I starten var hun lidt "kold" overfor os, men nu især til mig har hun fået tilhed og jeg kan gøre det meste med hende, og når hun når det punkt er hun rigtig sød!
Gangarter
Vi har ikke set så meget men de ser fine ud..
Vi ved ikke rigtig om hun kan tölte og passe men min mor tror at hun har set hende tölte..
Stævner
Nej
Stamtavle
Ingen .. Men da hun er MEGET racetypisk med den MEGET lange pels! Og udseende har jeg sat hende under islænder..
Køn
En fin hoppe som man godt kan sætte stort H ud for!
Bemærkninger
En rigtig dejlig dame vi fik hjem her i Onsdags den. 28-9-11. Hun er 4 år og kender ikke så meget til verden.
Vi har fået hende af en sød dame der ikke havde tiden til 3 heste, hun har købt Frida som 3 års (tror jeg?) Hos en advokat i Jylland som havde opkøbt en ejendom med en masse islænder. Der fik hun af vide at hun var et år ældre end hun er så hun blev tidl. tilredet men dog ikke så meget heldigvis! Så fandt tidl. ejer ud af at hun ikke var så gammel som hun havde fået afvide så Frida har næsten bare gået siden, eller tidl. ejer red vist 1 tur eller 2 i vinters .. Nu er hun kommet til os hvor det faktisk er min lillebrors pony, men vi har først tænkt os at han skal ride små ture på hende om et par måneder og da han ikke rigtig gider det der tillheds halløj og kun gider ride så er det mig der har mest med hende at gøre og der ved er vi også ved at skabe god tilhed til hinanden nu (-:
Vi går turer og hygger os og jeg har tænkt mig at lære hende lidt tricks når hun falder bedre til (-:

Frida er en rigtig hyggetrold, nu hvor hun har lært os at kende er hun bare fantastisk! Hun elsker at stå og nusse og spise godbidder :-P
Hun er blevet rigtig god til at gå tur, og vi går engang i mellem også med hovedetøj og sadle på for at øve det til når hun skal have rytter på, det klare hun også helt fint :-)

Idag den 3-11 har min lillebror fået en tur på hende, hun tog det helt cool! Men hun er blevet en lille fræk dame! Der har sine egen mening OM ALT! :-(
Men kan også være den største nusse hovede :-P

Hmm.. Frida er blevet en stædig lille dame! Der bestemt ikke altid har den samme mening som os andre!! Og så er hun begyndt altid at bide efter en når man nusser med hende.. Men hun kan da også være ganske sød :-) Når Victor rider på hende er der ingen ting! Og for det meste når jeg har hende i hænderne er hun også ganske sød.. Men når hun skal trækkes til og fra fold går hun enten og skubber til en, eller trækker og hvad hun ellers kan finde på..
23-12: Idag rensede jeg alle hendes 4 hove, der var intet da jeg løftede det ben som hun plejer at sparke med!! Hvor var jeg stolt af hende! En lille julegave til mig måske?? :-P Mig og Victor var så oppe på en ridebane hvor vi fik hende til at gå over bumme og følge efter os og jeg viste Victor de tricks jeg har lært hende :-D
24-12: Frida var med på hendes og victor's første morgen jule tur, hun tog det så pænt og gik lige så pænt ved siden af os andre ;-)

Idag 5-2-12: Første gang jeg sad på hende er idag, hun tog det super super pænt også red vi en lille tur, dygtig pony! :-)

Hun kan nu kysse, smile og løfte ben på kommando! :-) og vi træner neje :-D

Frida har den 2-3-12 fået en part, i starten er det bare 2 gange om ugen så hun lige får lov til at "følge med". Hun red første gang på hende og det så bare ud som om de var skabt for hinanden :-P Hun rensede også lige alle 4 hove uden nogen problemer - meget flot! Så det ser lovene ud! :-)

Det går rigtig meget frem ad med frida nu! Hun og parten har nogen små kampe, men det går stille og roligt frem ad, men desværre ved hun lige hvornår hun kan snørre ryttern, rimelig ærveligt da hun jo skal være til en mindre dreng!!! Men altså lige her den anden dag, travede Victor selv en tur på hende så fremskridt er der da! Og hun er også blevet ok sød i stalden ;-)

Frida og parten Dana er kommet rigtig langt! De rider nu kun med mindre problemer men ellers kan man virkelig se fremskridt! Og Frida har ingen problemer med at få renset hove og hun er blevet top super på staldgangen, ingen ballade! Hun er faktisk blevet rigtig kærlig ;-) Hun er her for et stykke tid siden også kommet i hendes første brunst, lidt ærveligt når man har vallakker, men det går ;-)

Frida er sat til salg, da hun og min lillebror ikke passer sammen! :-( Skriv ved interesse :-)
Kommentér på:
Islænder Frida
Annonce