{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Holmgårds Future X 2004

2.644 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Holmgårds Future X

Fødselsår:
2004
Højde:
180 CM, en ordentlig basse!
Temperament
Futte er en opmærksom herre! Han kan godt finde på at kigge lidt på nye ting, men ellers er han ualmindeligt god i hovedet og for det meste rigtig rolig!
Han har den rette tænding og han vil gerne arbejde!
Gangarter
Langt over middel

Grundet hans størrelse har han kæmpestore frie bevægelser! Han træder langt over sit spor og alle tre gangarter er helt igennem fantastiske. Der er noget at sidde på!
Stævner
Vi har startet et enkelt klubstævne hvor vi red LA1 og LA2. Vi red vores første LA2 til 68,93 % hvilket var meget tilfredsstillende. Det gav da også en placering.

Der kommer mange flere stævner i fremtiden ;)

Hammerum Regionsstævne November 2011:
Lørdag:
LA1 - 68,8% = 2. plads
Søndag:
LA1 - 69,6% = 1. plads
LA2 - 66,8% = 3. plads
Vi fik lige en roset i hver farve :)

Herning Rideklubs interne Julestævne 2011:
LA2 - 67,95% = 2. plads
Vores første LA3 - 67,59% = 3. plads.
Det kan vi vidst godt være tilfredse med. Vi havde ikke engang nået at øve LA3 igennem, så den var vi ret stolte over :o)

Regions stævne Ikast 16. Marts 2012
LA1 - 71,9% 1. plads (20 startende)
LA2 - 65,5% 6. plads (15 startende)
Ved ikke lige hvad der skete i LA2, synes selv han var meget bedre end i LA1, men dommeren synes han manglede lidt energi, desværre.. Men rigtig godt tilfreds med vores første 2012 stævne.. Nu hedder den vidst snart distrikt stævner :D

Vi starter vores første distriktstævne 30. juni i Vejle - vores resultater kan fra nu af følges på portalen.
Stamtavle
Efter Blue Horse Future Cub og må derfor siges at have en meget fornem fader familie.
Hans mor kender jeg desværre ikke meget til. Hun hed Cadeau og var efter Cavalet, på MM siden har vi også Ibsen. Jeg ved dog at hun ikke var kåret og Futte har derfor heller ingen krone på sit brændemærke.
Køn
Vallak, jeg er ikke sikker på hvornår han blev kastreret, men tror han ville have fungeret fint som hingst hvis han var forblevet det..
Bemærkninger
Futte er en ufattelig skøn hest med ualmindeligt mange gode kvaliteter. Jeg har redet ham i to år nu. Da jeg overtog ham kunne han kun skridte, trave og gallopere, så jeg har lært ham hvad han kan idag. Jeg har dog først selv købt ham her i oktober 2011, det føles så dejligt at kunne kalde ham MIN.
Vi har et helt særligt bånd ham og jeg, jeg er ganske enkelt vild med den hest! Han er yderst arbejdsom og meget lærenem, han vil gerne og det er jo halvdelen af en god hest!
For at statuere et eksempel for det bånd der er imellem os kan jeg fortælle om en lille episode der skete for nylig.
Jeg lå syg derhjemme og havde derfor ikke haft mulighed for at komme ud til Futte i seks dage. På sjettedagen blev jeg ringet op fra stalden at Futte var syg og at han ikke ville spise sin mad, han stod bare og hang. Jeg var grædefærdig for havde ikke mulighed for at komme ud til ham efter som min bil ikke var hjemme. Jeg havde en fornemmelse af at det var fordi han ikke kunne forstå hvor jeg blev af. Jeg fik derfor min søde veninde til at hente mig og køre mig derud. Jeg nåede kun lige indenfor stalddøren og fik sagt "Futte hvad er det med dig" da han straks kiggede od og gryntede med ørerne fremme. Jeg gik ind til ham og straks fik han interesse for sin mad og sit hø. Han havde bare savnetm mig...
Jeg synes det er utroligt rørende at få bekræftet at man betyder så meget for de kære heste, selv var jeg rørt til tårer :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Holmgårds Future X
Annonce