{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Valentino ( Valle ) [Tidl. hest] 2002

1.692 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Valentino ( Valle )

Fødselsår:
2002
Højde:
Han er 118 dejlige cm!
Temperament
Rigtig godt temperament meget rolig på mark og i stald
Under ridningen kan han godt være en balledemager nogen gange.
Gangarter
Skridt : Rigtig dejlig
Trav : Rigtig god
Galop : Dejlig men lidt langsom på bane med mig, men med andre så hurtig
Stævner
Ja 2 første pladser i spring, 2 andenpladser i dressur, 2 tredjepladser i dressur, en deltagelse i ridelejr og førsteplads i striglekonkurrence :D
Stamtavle
Ukendt men ved far hedder Valentin og tror mor hedder Tulle eller Musse
Køn
Meget (S)køn vallak
Bemærkninger
Han har lyseblå øjne men de er begyndt at blive brune. Man kan tydelig se forskel på hans øjne nu og den gang jeg fik ham. Han bliver hvidere og hvidere for hver dag der går. Han elsker at blive redet på især på stupmarker og spring.
Vi havde solgt ham, fordi jeg var blevet for stor til ham. Og det var nogle meget flinke mennesker, der var ude at kigge på ham. Men de ville så ikke have ham alligevel så vi tog ud for at hente ham igen. Men vi har bemærket at han er blevet noget stresset og han er blevet øresky igen desværre. Og nogle gange ude på marken er det KUN mig der kan komme hen til ham mens andre gange kan andre også men så hvis de tager fat i grimen stikker han af. Så vi har besluttet at vi vil beholde ham og se om vi kan finde en som vil have part på ham :)

Han er blevet sig selv igen, heldigvis
D. 19-1 kom min kusine på 8 å,r og ville gerne prøve at ride på ham, hun plejer at være lidt bange for heste, og kun at være tryk ved Pixi, men så da vi begyndte at strigle Valle, sagde hun at han simpelthen bare er så sød, og sådan noget så gik vi ud for at ride, jeg startede med at longere ham og det gik rigtig godt og han var bare så sød ved hende. Hun sagde også at han var lige så sød som Pixi, der blev jeg rigtig glad, hun ville gerne prøve at galopere og hun nød det simpelthen og syntes det var så sjovt fordi hun plejer ikke at kunne galopere på Pixi.
D. 20- 1 var min kusine der stadig og hun kunne kun nå at ride på enten Pixi eller Valle og så sagde hun at hun gerne ville ride på Valle fordi han er simpelthen bare så sød, så sød så jeg tror hun har fået en ny yndlings hyp. Det forstår jeg nu også godt, fordi han er bare så sød ved hende, og gjorde alt hvad hun bad ham om, så da de skridtede af spurgte hun om hun måtte prøve at skridte selv, (det har hun ikke spurgt om ved Pixi endnu) det måtte hun da selvfølgelig godt.

Det var ikke mit valg at han skulle sælges, det blev vi nød til :( Savner ham..

25/2-2015 Præcis 2 år siden du blev hentet af dine nye ejere! Savner dig utroligt meget! <3
Kommentér på:
Anden særlig race Valentino ( Valle )
Annonce