{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Lundens Rusty - SOLGT :'( [Tidl. hest] 2003

9.851 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Lundens Rusty - SOLGT :'(

Fødselsår:
2003
Højde:
En bette en på 180 cm ;)
Temperament
En lille badit til tider, men knytter sig utroligt meget til sin rytter, vil gå gennem ild og vand hvis bare man er stille og rolig omkring ham!
Og så elsker han at nusse og kysse! (:
Gangarter
Han har tre rigtig dejlige gangarter som er gode taktfaste.
Han mangler dog stadig en del styrke og bæring endnu, men det kommer stille og roligt (:
Stævner
Han har ingen stævner startet endnu (:
Stamtavle
Far : Sam-Sam

Morfar: Midt-West Dacapo

Mormorfar: Waldstern
Køn
Super skøn vallak (:
Bemærkninger
Rusty som i daglig tale bliver kaldt Rust eller Store, er en lille bette hest på 180 cm ;) Godt at han er lige så sød som han er stor ;) Han er født d. 6. juni 2003. Han er en kæmpe nussehoved som man kan bruge flere timer på at stå med! :) Han skal dog først kende folk da han knytter sig utroligt meget til en.
Jeg er så heldig at Per har købt ham i september 2010! Da vi købte Rust havde han en mus og havde derfor ikke været redet i et lille års tid, vi blev enige om at den skulle fjernes inden jeg sætte ham igang. Inden vi fik aftalt med dyrlægen om hvornår det skulle gøres, var der gået noget tid, og i alt den tid skridtede jeg ham 30 min hver dag (i ny og næ lidt trav og var han heldig en lille galop). Jeg fik opbygget et helt særligt forhold til ham i den tid. Men i april 2011 kom han så af sted og fik musen fjernet. Musen er nu fjernet og han har gået ude på døgnfold i nogle måneder. Han kom ind lige i starten af august 2011, hvor han fik sko på igen og jeg kom i gang med at skridte ham i et par uger inden vi gik i gang med enoptræningen. Det har været et langt genoptrænings program for ham. Heldigvis er vi så godt som færdig med det nu, og må så stille begynde med lidt sideøvelser. Og så skal der ellers bare bygges en masse muskler og kondi op.
Han giver en super god ridetur hver dag, så jeg glæder mig rigtig meget til mange gode og lærerige år med ham, og forhåbentlig en masse gode oplevelser (:
Kommentér på:
Dansk Varmblod Lundens Rusty - SOLGT :'(
Annonce