{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Zacho's Chatana (Tana) 2003

1.946 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lasse Z
| 33 år | Oprettet: 16. sep 2007


Anden særlig race Zacho's Chatana (Tana)

Fødselsår:
2003
Højde:
tana er 172+
Temperament
meget stabilt, rolig, tager alt som det kommer.
men er en bestemt ung dame på folden ;)
Gangarter
alle gangerter er fine til det jeg bruger til hende.
Stævner
ja.

vi var til springstævne i thyholm, hvor det blev til en flot 2 plads

tana har også gået nogle dressur klasser LA 1-5
Stamtavle
tana skulle have været en ren DV, men da naboens Quarter sprang over hegnet blev hun en blanding af Quarter horse og holstener/hannovaraner ;) gude skøn.

F: ukendt (Quarter horse)

MF: Astaire
Køn
en meget køn hoppe en af slagsen :P
Bemærkninger
hvor skal jeg begynde,
jeg stod og manglede en hest, ikke just manglede en, men ville gerne have en. da jeg stod og skulle på skole, så jeg gik lidt i min egen verden, og tænkte det hele igennem. men da AC (anna carina) havde en skimmel hoppe som var tilsalg, slog jeg til. så D.5 oktober 2009 blev den store dame min :) jeg var ikke til at skyde igennem. og nu har vi gået gennem ild og vand, sved og tåre. men du er ikke alene, VI er SAMMEN om det her !

da tana og jeg kom tilbage fra skole af efter 2og3 hovedforløb lod jeg tana holde en lille ferie og i min friweekend, lukkede de andre hende ud, men da jeg tod hende ud mandag, var hun halt!!

så dyrlægen kom og kunne konstatere at hun havde forvredet koden på højre forben og skulle have ro i et godt stykke tid, så jeg nåede lige at sætte hende ifol.

så D. 8juli slog hun fra over for prøve hingsten, og så skulle jeg jo vente 16dage. men 16dagen var en søndag, så fik hende scannet på 14dagen, dyrlægen sagde den er ifol, men den vokser ikke som den skal, den er for lille og dyrlægen troed ikke fosteret ville klare den, så hun blev scannet hver fredag i 4uger, og hvorefter at dyrlægen sagde , at det havde han ikke regnet med, men fosteret var som den skulle være nu :) så nu venter vi os ;)

D.8juni 2012, er tana sat til :)

D.11-4-12. nu bumler den bette godt nok meget rundt derinde i mor, gymnastik føl siger jeg bare, men tana klare det fint at få eb stor mave, er blevet ret træt men forståeligt nok ;) men der er ikke længe endnu før føllet kommer.

opdatering. D. 15-05-2012
nu er maven stor, yver klar, slap bagtil, boksen er klar, hegnet er klar, ponyerne er klar, mor... håber jeg der snart der er klar. så nu mangler vi bare DIG <3 glæder mig til at se dig :)

Flere billeder kommer snarest !! ;)

D.23-6-12 folede tana hendes første føl, efter kl o6.oo , men var desværre ikke levedygtig. :'( RIP smukkeste Cosmo
Kommentér på:
Anden særlig race Zacho's Chatana (Tana)
Annonce