{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Serafina Pekkala [Himmelhest] 2008

2.383 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette Borre
Kvinde | 35 år | Oprettet: 26. feb 2011


Anden særlig race Serafina Pekkala

Fødselsår:
2008
Højde:
D. 10 oktober 2011 blev hun målt til 161 cm, men hun vokser helt sikkert endnu.

Her i september 2012 er hun 3 år og 8 mdr, og hendes føl er 5 mdr så hun er vokset en del, så vil gætte på at hun er et sted mellem 163-165

1/5-14 målt til 164 cm

Dagen inden aflivning målt til 166 cm
Temperament
Hun meget egenrådig og selvstændig og det har hun været hele sit liv. Hun er hoppe med stort H. Hun er en dame, der ved hvordan hun vil have tingene til at være.
Udover det er hun dejlig at omgås til hverdag. Står roligt på staldgangen, alle kan trække med hende. Hun elsker at blive striglet og nusset :)
Gangarter
Serafina har 3 middel gangarter, men traven kan fremhæves
Stævner
30 marts LD2 - 63 %.
31 marts Babyjump - 4 fejl
31 marts LF - disket
Havde en FANTASTISK hest hele weekenden. Er så stolt af hende, hun var dygtig taget i betragtning af at det var hendes første stævne.
Stamtavle
Mor: Sophies Choice

Far: Quidor

FM: Daisy Daylight

FF: Quidam de Revel
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har kendt Serafina hele hendes liv.. Hun blev født i den stald jeg har arbejdet i og har redet i, i flere år.. Serafinas mor Sophie er en helt fantastisk hest, som betyder rigtig meget for mig, så da hun kom i fol, var jeg elle vild :)
Jeg var meget hos Serafina i starten af hendes liv; jeg støttede hende da hun gik de første skridt, jeg lærte hende at blive striglet, have grime på, løfte ben osv :) Og så er det mig der fandt på hendes navn :) Hun er opkaldt efter den gode heks Serafina Pekkala fra fantasy eventyret "Det gyldne kompas"
Da jeg flyttede til Aarhus i 9 måneders tid kunne jeg ikke være så meget i stalden, men siden hun blev født har jeg regelmæssigt været ude og besøge hende og træne med hende.. Siden jeg flyttede tilbage igen har hestene igen fyldt en stor plads i mit liv..
Jeg har altid drømt om at få en hest, men økonomien har aldrig rigtig været der til det.. Men i september i år besluttede mine forældre sig for at hjælpe mig lidt økonomisk, så jeg kunne få en lånehest.. Men det endte heldigvis med at mine forældre gav grønt lys, for at Serafina kunne blive min!! :) <3

10 oktober 2011:
I dag blev Serafina min.. Jeg fatter det bare virkelig ikke.. :D Jeg har drømt om at blive hesteejer hele mit liv og nu er jeg det og oven i købet ejer af den dejligste hest i verden :) Lige nu er hun lidt tyk, trænger til at blive striglet, have smed osv. efter en lang sommer på marken, men i mine øjne ser hun dejlig ud alligevel..
Glæder mig meget til at se hvad fremtiden bringer for os.. Men lige meget hvad, så ved jeg at det bliver godt <3


15. november 2011
Serafina står nu i Mariager på Stald Højvang.. Hun er simpelthen bare så fantastisk den hest.. Vi trænede trailer i en uge inden vi flyttede hende.. Må indrømme at jeg fældede en lille tåre da jeg spændte hende fast, for kunne næsten ikke begribe hvor sød og tillidsfuld hun var.. :)
Og siden da er det bare gået fremad for hver dag, næsten da.. De første dage sprang hun ud af folden og gik ind i stalden (man er vel ikke barnebarn af Quidam de Revel for ingenting) fordi hun ikke følte sig tryg.. Hun ville kun være derude, når jeg var der, men det går heldigvis meget bedre nu..
Jeg er begyndt at longere hende, give hende gamascher på, dækken, sadelunderlag, elastikgjord, stå alene i stalden og gå ture alene med mig.. Hun tager det hele i stiv arm og stoler rigtig meget på mig.. Nu kan jeg virkelig mærke at alt arbejdet fra jorden og de mange join-ups har båret frugt :) Hun er så dyyyygtig og jeg er så glad <3

1. februar 2012:
I dag bekræftede dyrlægen at Serafina er i fol :D Det har jeg "vidst" længe, men det var dejligt at få det bekræftet.. Dyrlægen sagde at der lå et kæmpe føl og at hun regnede med at Serafina ville fole marts-april :)
Det var ikke lige i mine planer, men da jeg fik Serafina, fik jeg at vide at der var en chance for at hun var i fol, fordi hun gik med en hingst hele sommeren.. Men selvom tilridningen må vente lidt, så er jeg bare SÅ glad og spændt :D :D

22/5-12
Serafina folede ude på marken d 9. april mens jeg sad ved hendes side. Alt gik som det skulle og det har det gjort siden :) Hun elsker Willemoes, som hendes lille søn hedder. Hun nusser ham, passer på ham, står model til leg men opdrager også på ham. Hun er bare verdens bedste <3

6/7-12
Serafina har nu været mor i næsten 3 måneder og hun klarer det simpelthen bare til ug. Hun er meget kærlig overfor ham og vil meget gerne nusse, men hun kan godt nok også blive sur på ham, hvis han kommer til at bide, når han patter!
Jeg er også gået i gang med at ride på hende og det går meget bedre end jeg nogensinde turde drømme om. Hun tager det hele stille og roligt og flyttede nærmest ikke et øre, da jeg satte mig op. Jeg elsker den hest - hun har ændret mit liv <3

2/1 - 2013
Jeg har solgt Willemoes og han har fået den bedste nye ejer. Serafia og jeg hygger os rigtig meget. Hun har vokset sig rigtig smuk og lækker og har nu taget meget på igen, efter hun havde tabt sig en del pga hun gik så længe sammen med Willemoes.
Min plan er at sende hende i tilridning her i januar og så skal hun være der en måned eller to alt efter hvordan det går. Det glæder jeg mig virkelig meget til. Det bliver så spændende at se hende som ridehest og jeg glæder mig jo selvfølgelig til at komme i gang med at ride!

9/5 - 2013
Serafina er lige nu i tilridning ved berider Rudie Telgenhof på Stald Rockland i Korup. Han gør et super godt stykke arbejde og Serafina går rigtig godt under ham. Det er så fantastisk at se hende som ridehest og jeg kan ikke vente til jeg får hende hjem her om et par uger :)

1/5 -2014
Serafina er solstrålen i mit liv. Hun gør hver dag værd at leve for mig.
Hun er bare så dygtig. Det går rigtig godt med ridningen. Vi rider primært dressur, men vi går til spring hver onsdag. Dygtige og dejlige hest <3

Min elskede Laffe er desvære blevet aflivet februar 2015.
Laffe havde skrantet LÆNGE. Hun fungerede aldrig som ridehest og selvom vi prøvede tusindvis af behandlinger og behandlere, så blev hun hele tiden værre og hun var i sidst i så store smerter at der ikke var andet at gøre end aflivning.

Hun vil for evigt være med mig og jeg savner hende uendeligt meget hver evig eneste dag <3
Kommentér på:
Anden særlig race Serafina Pekkala
Annonce