{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Miss Dixie [Tidl. part] 1987

2.306 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadia C
Kvinde | 22 år | Oprettet: 28. maj 2011


Pinto Miss Dixie

Fødselsår:
1987
Højde:
Ca. 110 cm. - 3'er pony.
Temperament
Miss Dixie er forholdvis rolig, men kan godt blive tændt. Hun er aldrig blevet bange med mig på ryggen eller uden mig på ryggen, mens jeg var der. Men hun kan godt blive tændt på den gode måde lidt ligesom entusiasme, når vi er til stævner. :)
Gangarter
Skridt - God
Trav - Over middel
Galop - Over middel
Stævner
Mange, men disse med mig:

Springning. RVV's udvidet klubstævne m. klubmesterskab.
RVV - 25.09.11 - B0 - 10 cm - 4 fejl
RVV - 25.09.11 - B0 - 20 cm - 0 fejl

Springstævne. Klubstævne i RVV
RVV - 06.11.11 - B0 - 20 cm - 8 fejl
RVV - 06.11.11 - B0 - 30 cm - 0 fejl

Dressurstævne. RVV's sløjfestævne
RVV - 24.03.12 - B0 - LD1 - 62.00% - Sløjfe - Fjollet pony, så fair nok. :)
RVV - 24.03.12 - B0 - LD2 - 57.03% - Ingen sløjfe - Ny dommer og fjollet pony. Fair nok. ;)

Vores sløjfedressur stævne var Dixies sidste stævne og vores sidste stævne sammen. Mit lille fjollehovede. :)<3 :-* Dixie er nu for gammel og skal ikke stille op mere. Vi vil ikke overbelaste hende. :) Nu venter der en ny tid med Jones. 15 cm. højere 3'er. ;)
Stamtavle
Kender jeg ikke, da hun er eget af min ridelærer, men det har hun vist. :) Dog venter min ridelærer stadig på hendes pas. ;) De sender det om 1-3 måneder og så kommer det. :)<3
Køn
Ja en meget køn hoppe. ;)
Bemærkninger
Miss Dixie er en 3'er pony, som kan springe op til 40 cm. Hun er ikke let til biddet, men når hun går til biddet er hun virkelig yndig og gør det kun hvis rytteren er koncentreret nok self.

Dixie er ikke så glad for at få spændt gjord og kan stejle, hvis hun står på staldgangen, men står hun udenfor bider hun kun en lidt i rumpen. Hvis rytteren sidder på hende er hun glad nok for gjorden. Hun kan VIRKELIG være hoppet! Hun elsker en god tur på en skovsti, grussti eller alt hvad der har med at komme ud fra ridebanen/ridehuset at gøre. Hun er meget følsom overfor rytteren og kan stoppe op hvis vedkommende er ved at falde af, samt kan blive helt skør hvis hendes rytter er nervøs.

Dixer er en madglad hoppe og elsker gulerødder helt vildt højt. Det er virkelig verdens undergang for hende, hvis rytteren har glemt en godbid efter træningsdagen. Har redet hende siden efterårsferien 2010, men hun er virkelig god til at udtrykke hvem hun er, så jeg kender hende allerede ud og ind og vi følger hinanden i medgang og modgang, frem og tilbage, op og ned, bedre forklaret - vi støtter hinanden på alle punkter. Har et billede hvor jeg kysser hende, men det ligger desværre stadig på kameraet. :(

Den refusering vi havde i 10 cm. var min skyld! Vi havde ingen fart på og jeg vidste godt hun var lidt bange for mure.

D A G B O G E N :

D. 20/11 2011 - Hun gik godt i dag, dog mangler jeg lidt indvendig ben på begge sider, men det kommer. Dixie gik meget pænt og gik nogle runder til biddet i både skridt og trav. Vi susede også efter Louise og Cleo i fuld galop inde i ridehuset og jeg kunne mærke at hun nød farten og at få strukket sine søde små ben. :) Glæder mig meget til spring på tirsdag. Håber jeg kan ride seriøs opvarmning og få hende til biddet inden vi skal springe. Det var alt herfra. :)

29.11.11 - Super god springdag! Dog midt i timen kom mig og Dixie ud for et uheld. Dixie sprang over et rødt spring og det gik super fint! Men da hun var ovre på den anden side, trådte hun i et hul og faldt næsten ned mod jorden. Min mor sagde at jeg kom så langt ned, så jeg kunne have kysset jorden, hvis jeg ville. Men Dixie fandt balancen og jeg blev bare siddende og fik hjulpet hende op fra hendes ryg af. Lidt uheldigt, men ellers SUPER god dag.

02.12.11 - Sorry, men glemmer at opdatere. xD Nå, men hun gik super i dag. Dixie havde fået hård mave, efter ikke at blive redet siden tirsdag, hvor jeg sprang på hende, så hun havde brug for ordentlig dressur, så hun kunne løfte ryggen og træde ind under sig og det gjorde hun! Jeg arbejdede og arbejdede med hende, men hun kom alligevel ikke ud med noget. Vi opnåede til gengæld at hun gik til biddet hele timen. :)

03.12.11 - Som det første da jeg red i dag, skulle hun på toilet. Så hvis ikke hun kom på toilet da vi satte hende ind i går eller da hun var på fold, så har hun været på toilettet nu. Hun fik lov til at slappe lidt af med hyggeridning og kun en rundes galop hver vej. Hun var jo også våd efter regnen i morges, men hun havde dækken på - heldigvis. :) Men SUPER god dag.

6.12.11 - Super god springdag. Lidt ligesom til normal, så intet nyt her.

9.12.11 - Min mor og jeg glemte at jeg skulle til dressur og der var et hold, som ikke kom, så mit hold havde fået 2 timer! MEGA NEDEREN!!

10.12.11 - Mig og Dixie havde lidt svært ved at finde en god rytme blandt de andre heste i hallen, så vi gik ud til udendørsbanen, hvor der lå for mange sten. Så gik vi ud til sådan en indhegnet eng, der ligger ved min rideskole med hovslag. Der kan Dixie ikke lide at være så jeg fik udfordring i dag, men da jeg først havde "vundet" over hende gik hun til biddet. Men det var sjovt med lidt udfordring. Vi havde også gaver med til min ridelærer og hendes drengs hund, som de passer for ham. Super god dag! :)

23.12.11 - Vi havde vin med til min ridelærer i dag. Vi skulle ride ringridning med alle 3 dressurhold og Mig og Miss Dixie fik den flest gange, men jeg kan kun give Dixie æren, da jeg svingede med spydet. Dixie hjalp mig meget og hun skal ha' alt æren.

30.12.11 - I dag red vi kugleridning og det var alle os fire små ponyryttere der kæmpede på hold. Mig på Miss Dixie og Louise J på Cleopatra. Dixie fik fart på til sidst, men hun skulle også på toilet, som hun ikke rigtig fik lov til, da konkurrence var hård mellem mig og hende jeg red mod, som har rider på en pony, der er gammel springpony og som jo derfor har meget hurtighed. Jeg vandt ikke over hende overhovedet, men et sted var der tæt løb og det er kun fordi at Dixie, når hun ikke vil galopere, så traver hun hurtigt, som en travhest. Til gengæld tog vi Louise til sidst og hende og Cleopatra fik indhentet den manglende tid mod en 2'er. Er så stolt af min veninde og Cleopatra. Det skal lige siges at Louise vandt med mindst fra den sidste/tredje stolpe til kassen, hvor boldene skulle ned. :) Elsk på den piges rideevner!

Kommenter gerne, men dårlige kommentare bliver SLETTET!

(Min tilknytning til hende, er at jeg rider hende 3 gange om ugen på rideskole!)

BEGRUND LAV ELLER MIDDEL, MEN HOLD STADIG EN PÆN TONE, DA DIN KOMMENTAR ELLERS BLIVER SLETTET!!!
Kommentér på:
Pinto Miss Dixie
Annonce