{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Varmblod Oman S 2007

4.418 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tysk Varmblod Oman S

Fødselsår:
2007
Højde:
Oman er målt til 167 cm. i august i 2011.
Målt til 171 cm. i marts 2012.
Temperament
Skøn dreng med en kanon indstilling og et kvikt hoved. Han har en skøn tænding, som dog nogle gange kan være lidt svær at få kontrolleret, hvilket jeg mener med, at hvis han først er tændt, så kan han være lidt svær at få til at slappe af igen.
Gangarter
3 rigtig gode gangarter med godt afskub og god kadence.
Alle 3 ganagarter er ganske fint op-ad-bakke.
Stævner
Ingen endnu, men det kommer.
Stamtavle
Far: Louis Le Bon
Mor: Egevanggaards Soulmate
Morfar: Donnerhall
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Oman har altid været en lidt tændt/nervøs type, lige siden føl. Han er altid blevet bange for ting, som andre heste ikke ville opdage. Til gengæld er han ikke bange for ting, som flertallet af andre heste ville være, derfor skal man altid være opmærksom på ham, og helst gerne tænke nogle sekunder hurtigere end ham.

Ridning: Oman udviser stor kapacitet indenfor både dressur og spring. Han har et stort gå-på-mod og er utrolig lærenem. Han er ofte en "tikkende bombe" at være på, men kan man kontrollere dette, er det en drøm at være på. Yderst selvgående dreng, med en skøn udstråling. En rigtig her-kommer-jeg hest.

I byen: Nu er Oman ikke startet endnu, men han er 100% trailervandt og går lige op og står bomstille. Vi kører ofte ham og Highness på stranden om sommeren, eller i skoven. Det tager han super pænt, ud over når han bliver bange for alt når vi ER kommet frem.

Stald/fold: Super sød og nem i stald. Står aldrig og sparker eller tigger når der gives mad. Sød mod andre heste, både i stald og på fold.
Kommentér på:
Tysk Varmblod Oman S
Annonce