{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race "Beauty" [Min part] 1995

2.418 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline R
Kvinde | 25 år | Oprettet: 14. okt 2011


Anden særlig race "Beauty"

Fødselsår:
1995
Højde:
Målt til 146 med forsko.
Temperament
Man kan (næsten) alt med hende!.. Hun har sit temperament med sig, og det skøønt!;-) hun har sin mening om tingene, og det er fint. Så længe det ikke bliver for meget;-)
Gangarter
Alle hendes gangarter er fine. Hendes trav er virkelig lækker især i nedsidning! Hendes galop er også vildt lækker! Der skal bare meget fremdrift hele tiden næsten. Hun får altid 8 i skridt og trav og 7 eller 8 i galop.

Skridt: Middel..

Trav: Middel

Galop: Middel ( der ligger meget arbejde der!..)
Stævner
Vi har ikke startet så mange stævner endnu. Det kommer efter nytår! hun er altid nem og sød til stævner. Hun bliver dog bare ret nevøs!;-)

LC2 KOR 2 plads red til 59% (red forkert..)

Klubmesterskab KOR 2011: Spring LD 4 fejl(pilede en bom) 54 sekunder i tid 2 plads.

LC2 21/04 første uplaceret 60%
Stamtavle
Ukendt..
Køn
En hoppe. Med stort H!;-) Hun er føre hoppen på folden og på staldgangen. Man skal ikke irritere hende hvis man er hest!!;-)
Bemærkninger
Jeg fik Beauty d. 01/06. En fantastisk dag i mit liv.:-)

Beauty er en super cool og sød pony. Der skal meget til at
skræmme hende. Og tager alting som det kommer. Hun er altid frisk på en udfordring! Og tøver aldrig! Hun flipper aldrig ud, eller stikker sådan af. Nogle gange dog lidtxD Hun er altid med på den værste;-) men ikke mere end jeg vil være med til. Der kan nogle gange komme et lille bukspring eller to når hun føler sig for presset, spændt eller glad:-) Hun er bare så sød til stævner, der er ingenting der. Kun at hun altid bliver så nevøs at hun står og ryster og hele kroppen. Så jeg må få hende til at slappe af igen..:-D Vibegge elsker at komme i skoven. Enten roligt, eller
vildt;-))) Hun er altid super sød og nem at hente og lukke på fold. Hun er sød på stalden og hverken skraber eller tripper. Hun har altid en sød tand. Og jeg kan stå nusse med hende i timevis. Hun er bare et rigtig nussehoved, efter jeg har fået hende især. Hun kysser altid igen. Og giver selv en slikker til tider, i hovedet eller på hånden. :D Da jeg er springrytter og Beauty's stærke side ikke lige ligger i dressuren mere. Springer vi primært. Ca to gange om ugen. Hvor vi bliver undervist af Trine Traberg og Dorte Golit. Der ligger en del arbejde, da Beauty aldrig rigtig har sprunget og det er mange år siden, hun gjorde det. Hun vil gøre alt for sin rytter. Hvis hun stopper eller løber udenom kigger hun altid sørgeligt om på en med et blik der siger undskyld. Jeg blev bare forvirret.. Så man bliver helt bløde i knæene....:-)))))) så man slet ikke kan blive sur på hende....;-)
Kommentér på:
Anden særlig race "Beauty"
Annonce