{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Korreborgs Pinot [Tidl. part] 2005

3.301 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla Pedersen
Kvinde | 28 år | Oprettet: 18. nov 2008


Welsh Pony (sec B) Korreborgs Pinot

Fødselsår:
2005
Højde:
129,5 cm, så stor 3'er :-)
Temperament
Pinot er varmblodspony! Han er rigtigt sød og gør ingen ondt, men han er lidt nervøs anlagt, og ret fræk nogen gange :-)
Han er tænd/sluk pony. Han er meget sød og rimlig rolig af natur, men hvis man gearer ham op på tur ved at ride stærkt eller lign. kan han godt pludselig blive meget tændt. dog er han altid til at styre!
Tilgengæld står han altid roligt på staldgangen, og er rolig med altting fra jorden :-)
Han er meget fremadgående og vil gerne følge med i alt, samtidig skal alt undersøges nøje og han synes det er super hyggeligt at lave tricks og få godbidder.
Gangarter
De er rigtigt fine.
Skridt: Super dejlig! Han er sådan en pony man sagtens kan skridte lange ture på uden at de bliver kedeligt. Han er dejlig frisk og fremadgående i skridt.
Trav: Lidt pony agtig, men rigtig fin at se på. Man kan ikke rigtigt sidde nedsidning i den, da det føles som tromme stikker, med hans små korte ben xD
Gallop: Super skøn! Han er ikke den bedste jordepony, da han helst ikke løber så stærkt, men hans korte galop er meget behagelig!
Stævner
Har har startet nogle små forskellige, men ikke mens jeg har kendt ham.
Desuden har han været kåret som årets bedste welsh pony på store hestedag.
Stamtavle
Far: Eyarth Caradog
Farfar: Hilin Caradus

Mor: Korreborgs Ophelia
Morfar: Møllegaards Sputnik
Køn
Vallak. Men lidt higstet ;-)
Bemærkninger
Pinot er en super skøn lille pony, som jeg har fået lov at få part på to gange om ugen! Han er en pony med masser af personlighed, og han elsker at følge med i alt hvad der foregår omkring ham! :-)

Jeg har kun turpart på ham, og har kun redet ham siden den 20. oktober, så kender ham ikke så godt endnu, men ind til videre har jeg kun haft positive oplevelser med ham! :-)

På tur er han meget fremadsøgende, og på ingen måde doven, men han kan godt være lidt af en bandit. Hvis han er bange for et eller andet, kan han godt finde på at nægte og gå forbi det. Engang vi var på tur skulle vi over en gangbro som gik over en motorvej. Kløgtig som Pinot er var han totalt ligeglad med bilerne, som kørte stærkt under ham, men der var en revne i asfalten og den var farlig!! Han er ligeglad med om han er alene, eller om der er en anden hest med. Dog er han tit lidt frækkere hvis vi har selvskab, fordi så er det lettere bare at lade den anden hest overhale xD
Jeg har også gået en enkelt tur med ham og her var han ret fræk og gad ikke rigtigt følge med. På vejen hjem var han tilgengæld særdeles fremadgående, og ville igen ikke følges med mig. Skøre pony xD

I stalden er han super sød, og står altid stille. Han er ligeglad med om han er alene eller ej, og står bare og følger med i hvad der foregår. Han elsker at nusse og få godbidder, og han skal smage på/bide i alt! Han er sommetider ret svært at lukke dækken på foran, fordi han mener at han skal gumle på mit hår imens xD

Pinot kommer altid når man kalder ham på folden, og hvis du render rundt derude følger han efter dig som en lille hund. Det er meget charmerende! :-)
Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Korreborgs Pinot
Annonce