{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Norsk Sportspony Electric Crescendo (Cresco)[tidl. lånepony] 2000

3.952 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Norsk Sportspony Electric Crescendo (Cresco)[tidl. lånepony]

Fødselsår:
2000
Højde:
148cm stg
Temperament
opmærksom/varm
bliver rigtig hidsig på en springbane!
Gangarter
han har nogle rigtig fine og store gangarter!
alle over middel.
Stævner
han har gået noget la/mb
han kvalifeserede sig til nordik i military for nogle år siden.

jeg skal starte noget 80-105cm på ham.

Klubstævne på HRRK 18.2.2012.(vores første stævne)
70cm fejl og stil:
80cm:

1. April 2011
60: skulle være førerhest for en anden pige men han/vi løb bare fra dem xD han var lidt stresset..
80: perfekt runde! 0 fejl.
90: rigtig fin runde med et dumt stop..

jeg skal ikke starte military på ham selvom han er militarypony.men vi kommer til at tage ud til masse militarytræninger.
Stamtavle
ja det har han men den har ejer.
Køn
vallak
Bemærkninger
Electric Crescendo som bliver kaldt Cresco i det daglige er en pony jeg låner af min træner May Hynne og hendes datter Timmie.

Cresco er en brun pony med sorte ben, blids og en hvis streg på mulen :-)

Crescendo er utrolig sød pony som bare eeeeelsker at hygge i boksen og ude på folden!

Cresco bliver mest brugt til spring, han er meget fremadgående på springbanen og elsker at løbe hurtigt! han er den perfekte omspringnings pony, han løber hurtigt og har vendingerne på plads ;)
han er ikke en pony man bare kan sætte sig på på og springe, de første ugerne jeg sprang ham stak han af efter hver bane.. man skal lære at ride ham, men så snart man har lært det er han verdens bedste springpony! han springer alt så længe rytteren vil! han springer godt med ryggen og han springer virkelig til! når det bliver lidt højere springer han mig næsten altid ud af sadlen så når han lander falder jeg ned på halsen hvor det tager lidt tid at komme op. derfor springer vi ikke høje baner endnu fordi når man falder frem på halsen bukker han en del, så vi har altid bare et til to spring som er høje :b

selvom han mest bliver brugt til spring er der også plads for dressur selvom både han og jeg synes det er kedeligt:b han har aldrig fået ordenlig uddannelse så han kan ikke så meget.. han kan springe højt, løbe og gå til biddet.. så vi arbejder hådt på dressuren, og han bliver bare bedere og bedere!

Cresco er verdens sjoveste pony at ride tur på! han springer ALT(!!!) på tur om det er vand, grøft, træstammer eller sne han springer. det er rigtig dejligt specielt efter stormen (ca. 25.-28. dec. 2011 i norge) for det ligger trær over alt og hvis man vil ride en lidt lang tur bliver man nød til at springe over. vi har sprunget en træstamme som var ca. 100-110cm høj og 100cm bred. (sej pony?) men desværre blev den fjernet.. men vi har nu vores egen terrængbane i skoven men springene er ikke højere end 60-70cm.. men det er nu sjovt alligevel.

jeg har stadig ikke oplevet en dag hvor jeg har tænkt "kæft en dum pony" selvom han har haft nogle dårlige dage.. han prøver ALTID sit bedste! :-)

Jeg og min familie har snakket lidt om det med Crescendo, for det var jo bare meningen at jeg skulle ride ham i 1-2 måneder. jeg havde bestemt mig for at jeg bare skulle træne ham jeg ville helst ikke komme alt for "tæt på" for det var så utrolig hårdt at sige farvel til min gamle hest, og jeg ville ikke gå igennem det igen. men men men..... efter næsten ingen tid viste det sig at vi var det perfekte match. ikke noget jeg havde forventet overhovedet. og i steden for at glæde mig til at få ny hest ville jeg helst beholde Crescendo i stedet.. men hvis jeg kender mig rigtigt så ville jeg komme til at fortryde det lidt for jeg vil satse på stævner.
men vi snakkede lidt frem og tilbage og vi kunne ikke fionde nogen grund til at levere ham tilbage, vi har råd til at have to heste min lillesøster vil så gerne overtage ham til sommer. hun har part på en pony lige nu så hun er i stalden så hun vil gerne hjælpe mig med at muge ud osv. hun vil gøre alt for at overtage ham. så jeg håber mere end noget andet at min træner går med på planen at vi beholder ham og når min søster så overtager ham rider jeg ham stadig en del og starter stævner på ham. han kan alligevel ikke går pony klasser han kan ikke korte sig ind på pony-afstande.

WEE! så har jeg meldt os til military-kursus d. 28.-29. januar. og vi glæder os!
det bliver spring om lørdagen og så noget teori lørdag aften og så terrængspringning om søndagen. :-)

** NYT 30.3.2012 **
Nu har jeg gået lidt rundt og tænkt meget over hvad jeg skal med Cresco .. og tror næsten jeg bliver nød til at aflevere ham tilbage til May :-( han går virkelig godt for tiden i dressur men vi har haft en del problemer i springningen men har fundet ud af at det er den måden jeg rider på så er begyndt at ride på en anden måde men May vil stadig at jeg skal ride på en HELT forkert måde så når vi er til springundervisning går det slet ikke :-/ men heldigvis går det bedere når vi springer uden May.. men nu hvor hun ejer ponyen kan jeg jo ikke bytte underviser .. så tror jeg bliver nød til at sende ham tilbage..

Nyt d. 10. april 2012
nu har vi snakked med hans ejer .. så snart bliver han hentet men jeg ved ikke hvornår .. de har ikke plads til ham lige pt men det er jeg sikker på at de ordner hurtigt!
synes det er så synd for ham! han kommer ikke til at blive brugt og jeg som har endelig fået "bygget alle muskler om" han havde forkerte musker de forkerte steder.. men sådan er det når det ikke virker melle rytter og ejer :-( kommer virkelig til at savne den pony! han er noget helt specielt tror aldrig jeg har mødt en hest med så stor peronlighed! dejlige pony! <3

Nyt d. 19. april 2012
i går var der nogle som kom og prøvede Crescendo.. det gik rigtig fint men Cresco var virkelig frisk! men hende som prøvede ham , red ham rigtig godt. hun prøvede alt på ham :b dressur, spring, military og tur. :p så nu bliver det spændende at se om de vil have ham :-)

Onsdag d. 9. maj blev Cresco hentet..
Vi havde en utrolig fin sidste dag sammen galop i skoven uden sadel og springundervisning hvor han sprang virkelig godt! :-)
Kommentér på:
Norsk Sportspony Electric Crescendo (Cresco)[tidl. lånepony]
Annonce