{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Miss Lightfoot 2003

4.767 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mie Winding
Kvinde | 31 år | Oprettet: 18. jun 2006


Dansk Varmblod Miss Lightfoot

Fødselsår:
2003
Højde:
Målt til 167 cm.
Temperament
Dejlig Michellino-vågen i ridningen, men fornuftig i hånden og til hverdag. Hun har sin helt egen mening om alting, så man må nogle gange lige fortælle hende, hvordan tingene skal være - men så forstår hun og respekterer det. Så snart hun ved hvor hun hører til, udviser hun en enorm tilllid :-)
Gangarter
Generelt tre super gangarter, som forbedres i takt med styrken.

Hun skridter helt fantastisk med hele ryggen. Træder altid en halv meter over eget spor :-) Det er helt klart en skridt, der skal fremhæves.

Traven er super regulær, og den udvikler sig hver dag i takt med styrken. Det skal nok komme :-)

Galoppen er klart hendes force - det eneste der mangler, er styrken. Hun er helt super at være på og nem at sætte.
Stævner
Miss har været til nogle kåringer som føl med Stutteri Lightfoot. Jeg husker ikke hvilket år, men hun er kåret på fløjen i DS med bl.a 887 i de 3 bevægelseskarakterer.
Hej Annika. Så har vi været til træningsklubstævne herhjemme. Vi vandt la2 med 69,31% og blev første uplaceret (nr 3) i la4 med 66,75%. Hun var så dygtig og har endda fået 7 i en kontra i la4! I morgen rider vi samme klasser igen :-) knus
Hun kun startet få gange før jeg fik hende, bl.a.. 5-års championat.

Jeg har startet meget lidt på hende indtil videre, da hun ikke har helt nok styrke til stævnebanerne endnu. Men planen er, at vi skal ud og starte en masse skægge ting :-)

Højmegård Rideklub d-stævne 02.10.2011
LB3: 69,23% - 1. plads
LA1: 65,77% - 2. plads

Fyens Rideklub c-stævne 27.11.2011
LA1: 65,00% - første uplaceret (nr. 5)

Skovly Rideklub c-stævne 31.03.2012
LA2: 67,9% - 2. plads

Højmegaard Rideklub d-stævne 14-15.04.2012
LA2: 69,31% - 1. plads
LA4: 66,75%
LA2: 70,7% - 1. plads
LA4: 65,6% - 1. plads
Stamtavle
Miss har en helt kanon hoppestamme, der har grundlag for flere VM-heste. Hendes helbror, Marshall Lightfoot, vandt kvalifikationsklasse til 6-års championat i 2011, og hendes helsøster lavede årets hoppeføl i DV i 2006.

F: Michellino
FF: Michelangelo
FM: Claudette

M: Kira ERDS 12011
MF: Aktuell
MM: Nelly RDS 3248
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Jeg fik Miss Lightfoot hjem i ridning sidst i juni, hvor jeg skulle hjælpe ejeren med at sælge hende, da de ikke længere havde tid til hende. Hurtigt blev hun min yndlingshest, og da min træner en dag spurgte "Hvorfor køber du ikke bare hende der?", satte det tankerne i gang. I august 2011 startede vi et lille stævne, bare for at teste hvordan hun gik rundt. Desværre styrtede vi i et anspring, og jeg måtte afsted med ambulance med nakketraume. Men det skræmte mig bestemt ikke væk, da det jo på ingen måde var Miss' skyld! Hun havde klaret det så fint ellers, og heldigvis skete der ingenting med hende. Så vi holdt en måneds pause og startede igen stævne i oktober, hvor vi vandt med flotte resultater. 30. oktober skrev jeg under på købskontrakten, og hun er dermed den første hest, som jeg helt selv ejer - har ikke måttet eje før jeg blev 18 år. Så hun er noget helt særligt, ikke kun pga. hendes dejlige væremåde, men også fordi hun helt og aldeles er min :-)

Miss er altid sjov på forskellige måder. Hun taler utrolig meget med sit udtryk og kropssprog, og hun er altid glad - bortset fra når der er nogen der vil tage hendes mad ;-)
Hun er en bestemt dame, men når hun først forstår hvad hun skal, er hun samarbejdsvillig og super at arbejde med. Jeg er slet ikke i tvivl om, at hun var det rette valg for mig :-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Miss Lightfoot
Annonce