{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Fifi - Worlds greatest † [Himmelhest] 1995

3.716 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ditte T
Kvinde | 32 år | Oprettet: 16. feb 2006


DSP Fifi - Worlds greatest †

Fødselsår:
1995
Højde:
Hun er 147 cm høj, men meget kraftig bygget, så hun ligner en lille hest (;
Temperament
Hun har roligt temperament, men bliver tændt når man kommer i skoven, der er hun altid frisk på en god galop, og hun kæmper hårdt for at ligge forrest (; Hun kan også godt være noget af en 'gimbe' bliver nemt mobset på andre heste. Men hun er jo rød hoppe, så. (: Og så kan hun være den største kylling ! Men alt det gør hende kun speciel, og jeg elsker hende for det :D Lidt personlighed skader ingen ;)
Gangarter
Alle tre er middel, hvis ikke lidt under, men efter en go' halv times undervisning bliver de ganske fine . Så vi bliver mere end glade når vi får 7 i gang til dressur stævnerne (:
Stævner
Hun kan LA øvelser i dressur, og det rider vi også til stævner. Så spriner vi LB-LA-(MB) til træning, og springer LB-LA til stævner. Vi klarer os bedst i dressur (:
Blev klubmester i dressur i 2006 på HGR . :D
Stamtavle
Hun har ingen stamtavle. Men hun er kåret i DSP. Hvilket betyder at hun faktisk burde have en ?. Hun er Dansk sportspony
Køn
Hun er smadderlækker ;) . Rød hoppe :)
Bemærkninger
Super dejlig pony, fik hende i sommeren 2005. Rød hoppe, efter min meninger hun det dejlieste der findes ! Selvom at 'hoppen' nogle gange kommer op i hende (:
Hun kan lave SPANSKE SKRIDT, eller vi er ved at lære det, og hun er super god til det ! Hun elsker at arbejde, og når vi er i skoven går det gerne meget stærkt. Hun er svær at holde med den store hals hun har. ;) . Hun elsker at arbejde, især i dressur . Dog gør hun kun hvad hun bliver bedt om, så man er godt svedig efter en dressur time (: .

Fifi blev aflivet d. 27/10/08 kl 14.45 .. Kommer sådan til at savne min lille røde hidsige hoppe (': Hendes ben kunne ikke holde til livet længere, hvilket gjorde det unfair for Fifi at leve. Hun er nu sendt til de evigt grønne græsmarker, hvor hun sikkert løber rundt og driller de andre hopper som hun ikke kan li :') . Og måske scorer sig nogle lækre hingste ? ;') .
Hun vil aldrig blive glemt .. R.I.P min elskede pony .
Kommentér på:
DSP Fifi - Worlds greatest †
Annonce