{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Campanero *Æseløre* 2006

2.682 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

**lusiTINO* *
Kvinde | 32 år | Oprettet: 19. feb 2008


Pura Raza Española Campanero *Æseløre*

Fødselsår:
2006
Højde:
160 på en god dag ;)
Temperament
Utrolig venlig og kærlig, vil gøre alt for dem han kan lide. En utrolig "arbejdshest" der altid kæmper til det sidste for at gøre sit absolut bedste :)
Gangarter
Han har tre gode gangarter, men især galoppen mangler stadig en del arbejde pga. manglende balance, men han udvikler sig hele tiden.
Stævner
Klubmester i spring 2011 i Hejlsminde (LE)
LE førsteplads i Hejlsminde

Mini spring tredjeplads på Kildegaard

1. plads LF+LE showspring (sprang LE) i Hejlsminde
Klubmester spring 2012 Hejlsminde (LE)

5. plads LC1 (66,25 %) i Egum

3. plads LC1 (68,33 %) i Taps
2. plads LC3 (68,33 %) i Taps

1. plads LC-procentklasse i LC3 i Vamdrup

2. plads LD i Dalby

CNC70 3. plads i Sønderskov

1. plads LD i Revsø
1. plads LC i Revsø
1. plads LD i Revsø

7. plads i CNC80 i Sønderskov

1. plads i første afdeling af klubmester (LC stilspring)
Stamtavle
F: Legionario
M: Cara Mia
MF: Gorrion
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fik mit lille æsel i starten af februar i år i en byttehandel med min gamle hest Salsa. Han er på ingen måder et æsel af sind, men pga hans lange øre blev han døbt æseløre af min lillesøster, da det og Campanero er for lange ord blev det til æsel.
Lige fra første gang jeg så ham, var jeg solgt. En mere venlig og menneskeglad hest skal man lede længe efter :) Han gør altid sit aller bedste og det er virkelig gået fremad med ham. Ude på folden kommer han direkte hen og begynder at nusse mig i håret, hvis altså Tino giver ham lov ;)

Han er rigtig fin både til spring og dressur, men det er nu helt klart spring der er hans favorit, når vi løsspringer er han næsten ikke til at stoppe igen og okser og det hele får han sprunget fra den forkerte side. Med rytter på er han super ærlig og rigtig god til at "redde mig", hvis jeg får fejlbedømt afstanden.



14/7-13
Vi er begyndt at ride lidt military, hvilket han gør super fint :) Vi startede vores første CNC70 og han gik super fint med en fin dressur og en fejlfri runde i både ridebanespringning og terrænspringning, som resulterede i en 3. plads :)



9/10-13
Lillehesten har udviklet sig rigtig meget. Jeg er såååå stolt af ham. Tino tabte desværre en sko og blev efterfølgende halt, så æsel blev taget med til stævne i Revsø d. 31/8 - 1/9 i LD og LC begge dage. Han var super sej og formåede at vinde hele 3 førstepladser, så nu er vi udklasset i LD :)

Da vi nåede til military-stævne i Sønderskov ugen efter var Tino fortsat halt og i sidste øjeblik beslutter jeg mig for at tage æsel med i stedet. Dressuren gik han til 70,2 % og springningen var han fejlfri i, men det kunne alt sammen være lidt ligegyldigt, for jeg regnede bestemt ikke med at han ville være fejlfri i terrænet. Der overraskede han mig godt nok, for han sprang det hele i fin stil :) Han var dog ikke trænet op til at kunne klare tempoet, så vi fik rigtig rigtig mange tidsfejl, som i 33, ups ;) Men trods det endte han på en 7. plads :D

D. 5/10 var vi i Vamdrup, hvor vi prøvede at starte vores første LB1 i deres Lis K cup. Vi red til 66,48 %, hvilket desværre ikke rakte til en placering.

Følg os på:
https://www.facebook.com/pages/Military-med-det-gr%C3%A5-guld/791951367500453?ref=hl
Kommentér på:
Pura Raza Española Campanero *Æseløre*
Annonce