{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tennessee Walker | I'm Gold and Dangerous [Himmelhest] 1999

18.555 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tennessee Walker | I'm Gold and Dangerous

Fødselsår:
1999
Højde:
155
Temperament
Godmodig, tillidsfuld, opmærksom.
Gangarter
VELSETE::
- Skridt
- Flatwalk
- Runningwalk
- Rocking-chair canter

IKKE VELSETE:
- Pas
- Tölt
- Foxtrot
- Trav
- Galop
Stævner
Show til Hingstedag i Viborg - 26/4 2008

Show til Hingstedag i Viborg - 4/4 2009
Stamtavle
I'm Gold and Dangerous #19909894

Far: Gen's Armed and Dangerous
Mor: Gold Impulse

FF: Pride's Generator
FM: Melana Ebony
FFF: Pride of Midnight H.F.
FFM: H.F. Spirit's Nell
FMF: Ebony Masterpiece
FMM: Go Boy's Lady Dare
FFFF: Midnight Sun
FFFM: Pride of Stanley
FFMF: Spirit of Midnight
FFMM: Nell's Last Lady
FMFF: Skipper Sun Midnight
FMFM: Lady Lee
FMMF: Merry Go Boy
FMMM: Barker's Lady Dare

MF: Pride's Gold Coin
MM: Generator's Sparkle
MFF: Pride of Midnight H.F.
MFM: Delight's Joanna
MMF: Pride's Generator
MMM: Mack K's Sparkle
MFFF: Midnight Sun
MFFM: Pride of Stanley
MFMF: Sun's Delight
MFMM: Duke's Flight
MMFF: Pride of Midnight H.F.
MMFM: H.F. Spirit's Nell
MMMF: Midnight Mack K.
MMMM: Sun's Sparkle
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Min bruger blev slettet ved et uheld, og jeg er derfor nød til at oprettet Dixie på ny :o(

- Farve: Sorrel med flaxen man og hale
- Født: 8/8 1999
- Død: 2/2 2010

OM DIXIE:
Der er tonsvis at skrive om Dixie, for hun var en karakter for sig selv. Hendes personlighed var fantastisk, og hun var en frisk dame med gang i.

Dixie havde altid sine egne meninger, som hopper nu engang har, og hun tøvede som regel ikke med at fortælle dem, som hun bedst kunne. Hvis hun ikke var enig, når jeg sad i sadlen, stampede hun i jorden og sagde (bogstaveligt talt) "HMM!". Så vidste jeg godt, at hun ville noget andet :o)

Dixie gav mig alt - Balance både fra jorden, fra sadlen og omkring forståelsen af hesten. Hun viste mig en helt anden side af mig, og hjalp mig med mit temperament, som altid har været stærkt. Hun viste mig hvordan et venskab skulle være, og vi havde tilid til hinanden.
Desværre var Dixie sky da hun ankom til mig (hun tog rejsen fra USA til Europa meget hårdt), og det tog mig et år om at genvinde hendes tillid.
Hun var en én-mandshest, og hun var god til at sortere dem fra, hun ikke stolede på. Hun gjorde aldrig noget, og gjorde altid hvad der blev sagt under håndtering, uanset hvem der håndterede hende, men det var tydeligt at se om hun var tryk ved personen eller ikke.

Dixie var en yderst fremadgående dame, både under sadel og fra jorden. Hun elskede at løbe som vinden, og hun var hesten der skulle holdes mere tilbage, end drives fremad. Faktisk kunne man teknisk set drive hende fremad ved tankens kræft. Muligvis fordi man, når man tænker "Nu skal vi fremad" letter lidt på tøjlen.

DIXIES HISTORIE:
Dixie blev født d. 8/8 1999 i Texas, USA. Fra hun var 1-5 år gik hun som showhest i en showstald, og stod mere eller mindre i sin boks konstant, med undtagelse af, når hun blev motioneret, striglet eller flyttet rundt.
Som 5 årig var hun så heldig, at en dame kom forbi og fik ondt af hende. Damen tog Dixie til sig, og de følgende 3 år, gik hun som hyggehest/avlshoppe.
I 2005 fik Dixie et smukt palomino hingsteføl. Han blev døbt "I'm Generating Gold" aka. Jackson. I 2007 var Dixie igen i fol, men i april kastede hun desværre sit føl (som jeg ellers skulle have haft med i Dixies pris). Føllet var et stort, langbenet, palomino hoppeføl.

MIN OG DIXIES HISTORIE::
I maj/juni 2007 kiggede min veninde og jeg for sjovt rundt på en salgsside for Tennessee Walking Horses. Der var tre sider i alt, og mange smukke heste. Dog var der ikke rigtig nogle der sprang mig i øjnene, før side 3. Der var et lille billede på 2x3 cm, med et billede af den smukkeste røde hoppe jeg nogensinde havde set. Hun havde helt lys man, og lignende uden tvivl drømmehesten. Det første jeg gjorde var at pege på hende, og sige "Det er min!". Og det blev hun så d. 16 juni 2007.
D. 10/7 2007 køre vi til Amsterdam for at hente hende, efter hun havde stået i 30 dages karantæne.
Følelsen da jeg så hende, var ubeskrivelig. Jeg måtte kæmpe for at holde tårene tilbage og alt var bare lykke. Da jeg lagde hånd på hendes hals første gang, var så fantastisk. Hun var silkeblød og skinnede som guld. Nu var min drøm gennem 7 år gået i opfyldelse - Jeg havde min første Tennessee Walking Horse. :o)

Dixie og jeg havde nogle fantastiske stunder sammen. Jeg brugte hende mest af alt som turhest og sandkassehest, men jeg nåede også at showe hende 2 gange. Begge gange til Hingstedagen i Viborg.
Dixie er (så vidt jeg ved) den første Tennessee Walking Horse, der er blevet showet i Danmark.

D. 16/8 2009 blev Dixie ifolet med hingsten Smokin' Colt 45.
Føllet skulle havde heddet "Smokin' Hot and Dangerous" og "Nugget" til hverdag, men desværre nåede føllet aldrig at se dagens lys.

DIXIES SIDSTE TID:
D. 30/1 2010 blev Dixie sparket i hovedet på folden. Vi kæmpede for hendes liv i 3 dage, men måtte indse at der intet var at gøre. D. 2/2 tog jeg mit livs sværeste beslutning - Jeg sendte Dixie og hendes ufødte føl over regnbuebroen. :ó(

R.I.P. Dixie
Du var den bedste hest man kunne få, og du vil aldrig blive glemt.
Hver d. 2 i måneden tænder jeg et lys for dig og Nugget, mens jeg hører "To Where You Are" og ser en masse billeder af vores tid sammen.
You'll always be my no. 1 star!
Kommentér på:
Tennessee Walker | I'm Gold and Dangerous
Annonce