{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Cheval est Noir ( Tidliger hest [Tidl. hest] 2006

1.737 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bettina C
Kvinde | 53 år | Oprettet: 19. jun 2008


Oldenborg Cheval est Noir ( Tidliger hest

Fødselsår:
2006
Højde:
Han måler ca 163
Temperament
Uha han er super sød i alle hensener ,men har desværre ikke været meget i hænder så virker lidt nervøs, da alt er så ukendt for ham.
Gangarter
super super elastisk gang
Stævner
ingen endnu, men men mon ikke det kommer engang:)
Stamtavle
ingen
Køn
Vallak
Bemærkninger
Vi købte valle som vi kalder ham for ca 3 måneder siden. Han har stået ved en ældre mand i løsdrift til han var 4 år og har ikke været i hænder i de 4 år desværre. Han blev kastreret da han 4, men trods det så er han ikke hingstet på nogen måder. Som sagt købte vi valle for 3 måneder siden, og dengang kunne vi næsten ikke komme til ham. Vi havde svært ved at fange ham på folden, da han var bange for os. Vi kunne ikke strigle ham ordentligt, da berøring var FARLIGT:)
I dag 3 måneder efter kan vi strigle over alt, løfte hove hvilket han heller ikke kunne, lægge sadel og trense på, lægge dækken på hvilken han går med hele tiden nu:) han kan stå bundet. Han er lidt sky i boksen endnu, men det kommer stille og rolig , tænker at det er fordi han har gået i løsdrift det meste af hans tid.
Alt i alt en super smuk cool hest som nok skal blive en super ridehest:). Vi flytter Cheval ned på Lem rideskole pr. 1 januar for at få de bedste trænings betingelser til ham. Så er der mulighed for at træne med ham hver dag. det ser vi meget frem til.
Kommentér på:
Oldenborg Cheval est Noir ( Tidliger hest
Annonce