{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dartmoor Laban [Tidl. hest] 1999

1.936 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dartmoor Laban

Fødselsår:
1999
Højde:
ca 120-123 (:
Temperament
Han er simpelthen bare så stille og rolig, lidt nysgerrig men alligevel ikke. Han er ikke så interesseret i ret meget andet end MAD! xD
Gangarter
Har kun set ham løs en gang.
Så det kommer senere.
Stævner
Ved ikke hvad han har gået af stævner.
Men ingen her ihvertfald,
Stamtavle
Far : Prins (Sweet Jonnye x Overholms Rikke)

Mor : Mælkebøt Frydenlund (Dolomit Af Stegstedgaard x Zubaidah Frydenlund)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Laban, osse kaldet for Labbe.
Er en mørkebrun vallak med lille stjerne, VB Balle. HB: Kode op bag, og med en stor tyk man og hale.
Han er født den 30 April 1999.

- Labbe er købt til min lillebror i Julegave, (2011)

Han elsker bare og stå og slikke på din hånd, kan han få flere timer til a gå med <3

Min mor og Jeg var nede og se Labbe på Nyborg Rideskole D. 22 November. 2011 - Han blev hentet ind fra folden (Den lille Laban ville spise halm, så han tog lige på en lille løbetur for sig selv), striglet over, og så en ur i ridehalen.
Han var ikke meget for a skulle lave noget, han ville bare gerne stå og snakke og slikke på ens hænder. (:

D. 24 November 2011. skrev jeg under på kontrakten, og betalte et depositum, Så Laban var ½ min der.

D. 15 December 2011.
Hentede min far og Jeg Labbe hjem.
Han gik lige så fint og roligt ind i traileren, og turen gik hjem.
Han stod stille hele tuden hjem. Men da vi så kom hjem og bagklappen blev åbnet mente han a nu skulle han altså ud! (han var os på 1 times køretur ca).
Han glemte bare lige a der var en bagbom, så det kunne han ikke. (:
Han gik lige så fint stille og roligt ud da der blev åbnet for ham, og fulgte mig hvor jeg ville hen. Dog hvis bare han måtte få lidt græs en gang imellem var alt andet lige meget! (:
Mine heste havde slet ikke opdaget a Labbe manden her var kommet, så de gik stadig og græssede, så Labbe fik lige hilst på Grisene og set læskuret og hvor vandet står. Og så skal jeg da lige love for a mine heste fandt ud a a Labbe manden var sku på deres fold. HAHA. Så de kom styrtende ned, skyndte mig a tage træktovet a labbe manden for skulle ikke stå mellem 3 heste & 1 pony.
Malica var ikke særlig begejstret for Labbe. så hun lossede ud efter ham (Hun kan ikke li andre end hende selv), travede rundt og skabte sig som en araber hingst. Halen højt løftet, høje benløft (alle 4), og prustede som en gal. Dansede rundt og vidste ikke helt hvad hun skulle sige, og det endte med a hun lossede ud efter ham flere gange inden hun løb sin vej.
Derimod Amira, gik lidt forvirret rundt og kiggede, hun gad ikke gå hen og hilse på, men løb rundt efter moren.
Cordoba (My Angel), fik da lige vist a han ikke var HELT så rolig som han plejer a være. Han vinede en del når Labbe og ham snuste til hinanden, og fik stampet en hel del med det ene forben. Der gik dog ikke mere end 15 min og så var de gode venner, og gik og græssede.
Dog ville Malica lige hen og markere en ekstra gang, denne gang gik Cordoba dog imellem hende og labbe, så det endte med et los på røven.
Så Cordoba har taget rollen som Labbes storebror. (:

D 24 December 2011.
I dag var det en stor dag, både for Labbe og min bror.
Dagen startede op med a hestene fik mad, samt de andre 3 blev lukket ud. Labbe blev dog indenfor.
Han blev striglet, og fik ordnet man og hale, renset hove. Og fik noget i halen og manen så den skinnede.
Så fik han sine julegamacher på, han var ikke helt sikker på hvad jeg havde gang i, han ville bare ud, så han gik lidt fra side til side. Men holdt hurtigt op da han fandt ud a a han ingen steder kom (:
Så fik han sit nye juledækken på, og sin røde grime med nissehue på, og så gik jeg i gang med a flette en fletning som sløjfen kunne sidde i, Han skulle jo være rigtig flot.
Så kom sløjfen i, og vi fik lige taget et par billeder. Så gik vi ind i boksen og vendte rundt så vi stod på den lille staldgang, "gemt" så man ikke kunne se os når man kom ind i stalden.
Ringede ind og sagde a jeg var klar.
Min lillebror fik en nissehue på som blev trukket ned over øjnene, så han intet kunne se, mens min mor guidede ham ud i stalden, lige inden han fik nissehuen a, kom mig og Labbe gående. Så da han så ham, fik han store øjne, og smilede helt.
: "Glædelig Jul Mathias, Nu han Din! " - Min bror vidste ikke hvad han skulle sige eller gøre. Han smilede bare som en sindssyg! (:
Han fik dog sagt : " Det er en rigtig god gave !! " Til min mor, og så gik han ellers i gang med a nusse Labbe. Hvilket Labbe nød helt vildt.
Min bror fik dog også lov til a komme op og sidde på ham. Og hans smil blev bare større og større.
Min bror hjalp mig med a få tingene a Labbe igen og hans dækken på, så han kunne komme ud på folden til de andre, og stressen kunne komme ind i hovedet på os andre (vi havde meget vi skulle nå) - Min bror trak selv Labbe ud i folden, kun i grimen. Labbe fulgte pænt med, som om de bare hørte sammen, ikke noget med a kigge på græsset eller andet der kunne spises. Så jeg er 100% sikker på a de to nok skal blive rigtig gode venner!!!

- Labbes dækken var ikke i bedste stand ! :/ - Revner inden i og sådan. Så Mathias fik et nyt dækken til Labbe i julegave. Samt en ny grime, da den "gamle" heller ikke var for god.
Samt strigler og strigle kasse.
Nu mangler de to bare et underlag og en sadel. (:

(Nu kan Amira få sin grime tilbage, som Labbe har haft lånt a hende)

Laban har desværre fået en tæge ind i øjet som har vokset sig stor, uden vi opdagede det.
(Vi opdagede det desværre for sent)
Vi fandt først ud a det, da hans øje begyndte a blive mat og hvid. Der tilkaldte vi dyrlægen, som undersøgte hans øje på kryds og på tværs. hvor han opdagede tægen.
Han fik et kæmpe chok, og måtte ringe ind til sine medarbejder. For havde han hverken hørt eller set nogensinde før.
Laban fik tægen ud, og nøj hvor det blødte.
Han røg på Højgård, hvor de behandlede ham.
Dagen efter ringede de og sagde a hans øje var skrumpet, og det nok ville være bedst for ham a få øjet fjernet. Dér fik jeg det utrolig dårligt. Men jeg ga dem lov til a gøre det, for det var for hans bedste.
- Men han fungere rigtig fint med kun 1 øje. Han er blevet mere og mere en laban, og prøver kræfter med os. Meen han er sku dejlig !! ;p
vi har så valgt a han ikke skal bruges som ridehest mere, andet end en gang imellem til en lille tur.
Han skal bare gå og hygge sig ved os resten a livet <3
Kommentér på:
Dartmoor Laban
Annonce