{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Star [Tidl. hest] 2005

2.595 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Star

Fødselsår:
2005
Højde:
148- 150 cm
Temperament
Sød ud over alle grænser, elsker at lave noget og elsker opmærksomhed.
Men har DAMP trip som gør at der hele tiden skal ske noget hos hende, at stå stille er ikke en valg mulighed i hendes verden
Gangarter
skridt
trav
galop
Stævner
ikke med mig ihvertfald
Stamtavle
ingen
grønt pas
Køn
hoppe
Bemærkninger
Star er min helt egen terapi, som kun har kunne lade sig gøre pga min kæreste og min svigerfar.

Jeg har længe drømt om en hest jeg kunne ride på, og da jeg så Star, var der ingen tvivl, den hest var fantastisk og har allerede nu givet mig så mange gode oplevelser.
Jeg har dog først redet på Star i dag, da billederne er blevet taget, da hun har været halt og jeg slet ikke havde noget udstyr til hende, men som alt andet overraskede hun helt fantastisk og tog det i stiv arm.
Jeg håber selvfølgelig på at få en masse gode og spændende oplevelser sammen med Star fremover, men det vigtigste lige nu er at træne hende stille og roligt op og træne hende til at kunne rides fuldstændigt bidløst og måske lidt tricks, men ikke noget der skal tage overhånd.
Star er en hest der er utrolig mad glad og hun vil gerne følge med i alt, så det kan nogle gange være lidt anstregende at være sammen med hende, da hendes hoved er med over alt og hun gennemroder alle dine lommer i sin søgen efter godbidder, det har min mobil lidt lidt under, da hun flere gange nu har sat tænderne i den, men hendes fantastiske arbejdssomme sind overskygger det totalt.
Selvom at Star ser ret kort benet ud, skal man ikke tage fejl, den hest kan trave og få de ben fremad, som var det teleskop ben.

Jeg har været så heldig at komme i kontakt med Star gamle ejer i Jylland, det var vildt spændende at snakke med hende.
Desværre viser det sig at star har haft rimelig mange ejere i hendes eller så korte liv.
Hun har levet den første del af sit liv som en markeds hest, der har været byttet rundt imellem flere forskellige handlende.
Heldigvis blev dette mønster brudt og hun blev tilredet, men var desværre nødt til at blive solgt da ejere nskulle starte på uddannelse.
Star er så af omveje endt hos mig.

I dag d 29/4-12 sendte jeg Star videre sine nye ejere, som jeg ved vil blive rigtig glade for hende
Kommentér på:
Anden særlig race Star
Annonce