{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Blida <3 *SOLGT* [Tidl. hest] 2006

2.939 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Liv Jønsson
Kvinde | 25 år | Oprettet: 23. okt 2010


Anden særlig race Blida <3 *SOLGT*

Fødselsår:
2006
Højde:
130 cm
Temperament
Hun er en vågen pony når man skal på tur, men ellers er hun rolig.
Gangarter
Skridt: middel men kan gå rigtigt hurtigt.

Trav: langt over middel og meget flyvende skridt hun tar!

Galop: over middel og meget hurtigt men dejlig.

Rigtig godt gående
Stævner
Jo har kun redet et på hende og det var et dressur stævne og der fik vi en tredje plads! :-)
Stamtavle
Nej
Har kun grønt pas!
Køn
Om hun er køn? Ja MEGET, men en hoppe <3
Bemærkninger
Jeg tror at der er noget Araber i hende. Hun er rigtigt godt gående. Hun har nogle meget store øjne. Når hun ikke kender en vil hun ikke hentes fra fold.
Og når man rider sammen med andre og man skal op på hende, vil hun ikke stå stille, men det er hun blevet bedre til. Og hun elsker at være nede på ridebanen alene.
Og når vi laver løsspring så tager hun halen op, og springer over og bliver bare ved, end til man sige at hun skal stoppe.
Og hun er rigtig meget samarbejdsvillig og er rat god til dressur. Og er rimlig forkelet.
og jeg kan ride hende med grime og bidløst.
Og efter vi har redet og hun skal ud på fold igen, behøver jeg ikke at have træktov i hende, så går hun bare lige hved siden af mig.

og jeg ELSKER hende over alt på jorden.

Min Blida musen.

23/12 2011

i dag var jeg ude og ride på hende, hun stod helt stille da jeg skulle op, og jeg kunne hoppe op og ned imens hun gik, og da jeg bad hende om at stå stille gjode hun det.
Og da jeg kom ud på folden så vrinskede hun, og kom hun løbene hen mod mig.


18/2 2012

I dag var jeg ude og skridte på hende for første gang i 2012, og det var vidunderligt at komme op på hendees ryg igen, og enda uden sadel, og nu glæder jeg mig bare til at komme op at ride på hende igen i morgen.

Nu er jeg begyndt at ride hende på ridebanen i trav og det går rigtigt godt, men jeg tror desværre nok ikke til at kunne ride hende alene ud i sommer.
Her for en uge siden var jeg ude og ride sammen med en anden, der red på en anden hest, hun ikke går på fold med(hun går på fold med Olivia) men hun tog det rigtigt pænt, hun var lidt ophidset i starten.
Nu kan jeg også kravle under maven på hende, uden hun siger noget til det.
Hun elsker gulerrøder det syntes hun er bedre end alt andet mad.

17/4 2012

I dag skulle jeg ud og ride, jeg stillede hende på staldgangen, uden hun var bundet, hun blev bare stående imens jeg hented tingene.
Da hun skulle have hovdetøjet på stak hun hovdet ind i det og ville have det på, hun var bare så glad i dag, hun ville bare ud og ride nu, men ville desværre ikke stå stille da jeg skulle op fordi hun ville bare i gang.
Og da jeg var ferdig med at ride begyndte jeg at løbe på ridebanen, for at se om hun løb efter or det gjorde hun, og da jeg drejede løb hun stadigvæk med, ved siden af og da jeg stod stille gjorde hun det også.

25/6 2012

Nu er jeg enelig kommet videre med min træning med min skønne ponze.
Nu han hun lært andspring til galop.

Hun har lært at bakke.

Hun er også blivet rigtig god til at gå til bidet.

Og nu er vi så småt hved at lære hende schenkelvigninger.

Og nu skal vi bare øve og øve på at lære og springe hun elsker nemlig at springe, men kan bare ikke finde ud af det, hun syntes nemlig at de er meget mere sjovere at lege med, så hun vælter springet og så står hun bare og tramper på det, og det syntes hun er sjovt.

28/6 2012

Det går simpelhen så godt. Her forleden sprang hun 45 cm men dog uden rytter, og hun var bare så dygtig.
Nu har hun også været med ude på nogle ture og det går så godt, hun vil alerhelst gå først for Bluebell går ikke så hurtigt, når hun går først, så det har Blida bare ikke tålmodighed til, og hun er ikke bange for noget som helst andet end en stor vandpyt vi skulle igenem. Og hende Frida der red hende blev så overrasket over så dygtig hun var blivet siden sidst vi var på tur ( en en halv månded siden)
Så vi var på tur i tre timer i skoven og ud til naturskolen og så fik Frida og mig en is og Blida ville også have en men hun måtte nøjes med græset :)


8/7 2012

Jeg tog Blida med på ridelejre for Bluebell ville ikke læsses.
Men Blida var bare så sød hun gik bare lige op i trailern vi galloperde på ridelejren hun var bare så dygtig vi fik en tredje plads i dressurstævnet. Og ridelæren blev ved med at sige hun en RIGTIG LÆKKER gang og om jeg havde været til kåring med hende eller hoppe kåring og alt sådan noget han var bare helt vild med hende, men det kan jeg godt forstå :)


8/9

Første gang jeg af faldet af Blida hun bliv bange for en jern ting på ride banen :)

Men nu er Jacqueline begyndt at trener lidt ponygames med hende, det er hun rigtig god til og når hun virkelig får lov til at galopere hurtigt så lave hun bukkespring og så den ene gang fik Jacqueline banket hovdet ned i hende og så begynde Jacqueline at bløde på læben, så var hun ikke lige fram popolær rasten at dagen selvom at hun var god til ponygames :) <3


9/1 2013
Min lille engel er vidst solgt jeg har ikke bestildt andet ind at græde, bare tanken om at du ikke vil være min mere, og så når jeg vil ud og sige hej til dig og Bluebell ude på folden, kommer du bare løbene over till mig når du ser mig og begynder at vrinske og så når jeg har snakket med dig, bliver du ved med at følge efter mig og når jeg så går ud af ledet følger du stadig efter og prøver på om du kan komme med ind, og blive stående, også selvom om at du at står i en halv meter mudder, er du ligeglad også bare tanken om du vist er solgt, og du bare står der og kikker på mig begynder jeg at stor tude og jeg tager der med ind og strigler dig, og så bliver du bare så glad for at blive nuset og jeg stå bare og grader og du kigger mig bare lige op i hovdet og tænker hvad der er galt, og så stå du og nusser mig.
Men det bliver bedst for dig at komme over og bo hos Sia for hun ville ride dig starte stævner, og du ville blive brugt og det er det du fortjener, men kan ikke holde tanken ud mens jeg sidder og skriver det her sidder jeg bare og grader!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

23/1 2013
Min engel er ikke solgt så beholder hende et stykke tid mere og ser på om jeg kan få taget mig sammen til at ride hende!
Men hun er bare så dejlig, og så når jeg tænker tilbage for over et år side hvor jeg bare red hende vær dag og hun var bare skøn, jeg kunne bare gøre alt på hende savner det bare så meget, så håber på at jeg snart få den tid tilbage!


8/2 2013

Var ude at ride på Blida det var bare så skønt hun var bare så dejlig og havde ikke redet i næsten to måneder, det var bare så skønt!
Det var også helt vildt underligt at side på hendes ryg igen og jeg kommer til at savne hende når hun en dag bliver solgt, jeg vil komme til at tude mig selv ihjel.
Hun vransker når hun ser mig og så kommer hun hun er bare så trofast!
Da jeg fik hende ville hun ikke snakke med nogle og var bange og ikke tryk!
Jeg glemmer heller ikke da jeg så hende for første gang hun var tynd stod i en stald, og var bange og var forvirret hun kunne ikke klare, at stå i flere dage/uger inde i en stald uden at se sollyset, så da jeg prøvede hende viste jeg bare det skulle være hende! :-) <3


Her for en uge siden var jeg ude at ride Blida uden sadel og kun i rebgrime alene, på ride banen hun er bare så dygtig.....
Hun bliver redet cirka 4 gange om ugen og hun elsker det... <3

16/5 2013
Så er Blida blevet hentet og savner hende allerede, det er bare så aveligt at vi ikke passede så godt sammen og at man vokser <3 :'(

Hun gør mig bare så stolt <3


25/6 2013
Savner virklig min pige kan slet ikke fatte hun ikke er min mere, sidder stadig væk og grader hun betyder bare så meget for mig, så når man kommer ud på folden kommer der slet ikke nogle Blidamussen løbene over mod mig og vrinsker :'(
Og altid kan få ens humør op igen, bare at se sådan en glad hest kan man selv blive glad.
Alt det vi havde bygget op sammen, hun var tynd og bange da jeg fik hende og nu er hun en glad og var blevet rigtig tryg ved mig så nu føler jeg bare at det hele er tabt på gulvet :'(


5/8 2013

Savner stadig min pige og kan stadig ikke forstå hvorfor hun ikke er her mere nogle gange når jeg går rundt i stalden, og ryder op eller muger så kan jeg se hende for mig stå i hendes gamle boks og nogle gange har jeg det stadig som om hun er min, og går nogle gange rundt for mig selv i stalden og grader :'(
Men det er dejligt at have daglig kontakt med med hende der ejer hende nu, og få billeder af hende :-) <3
Og glæder mig sindssygt meget til at se hende til storehestedag, hvor hun skal ride DM i ponygames og hun red VM i ponygames i sidste uge er så stolt af hende og hun fortjener jo at lave noget så det var jo det bedste for hende at komme ud at lave noget for det elsker hun jo :-) <3 :'(
Kommentér på:
Anden særlig race Blida <3 *SOLGT*
Annonce