{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Abselon 2010

2.507 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anitta T
Kvinde | 45 år | Oprettet: 9. sep 2007


Anden særlig race Abselon

Fødselsår:
2010
Højde:
150cm (1 år)
158cm (2 år)
160cm (3 år)
Temperament
Godt temperament - klog, selvsikker og meget lærenem.
Gangarter
Over middel
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen.

F: Gajol (warlander)
M: Europas Tiqila (pinto)
MF: Sofus PIH 4
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg købte Abselon da han var ½ år gammel. Min islændervallak var meget hård ved ham i starten, så det blev til et par ture igennem hegnet og søvnløse nætter til mig. Nu er de heldigvis blevet gode venner og både leger, sover og spiser sammen.

Jeg har brugt lang tid på at arbejde med at fjerne hans foder-stress, som han virkelig har haft meget af - heldigvis er vi godt på vej, og han er blevet rimelig god til at slappe af under fodring. Han har vist aggression omkring foder/godbidder, så vi træner tilbageholdenhed og "høflige manerer" :)

En anden ting vi arbejder på er at han skal lære at løfte bagben, det er han mildest talt ikke glad for. Men det går allerede godt frem.

Indtil videre foregår al træning uden grime. Han bestemmer selv om han vil være med - det vil han nu gerne ;)

Alt i alt er han en dejlig hest, som jeg glæder mig til fremtiden sammen med :)

11/04-2012
I dag blev Abselon kastreret. Det gik rigtig fint, og han virkede slet ikke påvirket af operationen bag efter - dejligt.

31/04-2012
Idag da jeg striglede Abselon ude på folden, lagde han sig pludselig ned ved siden af mig. Så tog vi en eftermiddagslur sammen i de gode vejr. - Sååå hyggeligt.

20/05-2012
Abselon er faldet mere til ro efter kastrationen. Han er meget nemmere at omgås, og han er blevet så dygtig til at stå stille under fodring.

31/07-2012
Abse er bare skøn. Vi er ved at finde melodien sammen, og Abse elsker at lege og træne med klikker. Han kan nu følge target, bakke når jeg bakker, grine, bakke på kommando, flytte bagpart, løfte forben ved signal og meget mere. Vi er nu begyndt at træne en smule med grime på, så nu skal han også lære signalerne for stop og gå i grimen. - Det går nu nemt, da han er blevet meget opmærksom på mit kropssprog.

23/12-2012
Abse har gået i løsdrift siden jeg fik ham, men nu er han begyndt at komme på boks om natten. Under den voldsomme snestorm vi havde i dag var han nemlig kommet til at fryse. Han gik så fint og roligt ved siden af mig da vi gik ind mod stalden i snestormen, og jeg tror faktisk han nød at komme ind til en "nyopredt" boks med masser af hø og gulerødder :)

24/12-2012
Idag fylder Abse 2 år. Det blev fejret med gulerødder og dadler - nam nam. Fik også målt ham, og han er lige omkring 160cm nu - lidt højere bag til.

29/12-2012
Abse har nu lært at lægge sig på kommando - men vil kun i boksen :)

01/04-2013
I dag var Abse i trailer for 3. gang i hans liv - og han gik selv op! Han er bare skøn ;)

05/04-2013
Abse ELSKER bare når vi skal lege. Eneste problem jeg så har fået med det, er at han ikke vil ind til de andre heste igen når vi er færdige med at lege. I går øvede vi at han skulle løfte fusser og stå opbundet på staldgangen - han gik meget op i det og var sååå dygtig. Men ikke på vilkår om han ville ud på folden til de andre igen, da vi var færdige - nix, nu havde vi det jo lige så sjovt :) Det samme skete den dag vi havde øvet trailer. Man kan da kun elske den skøre hest! :) - og så fik jeg ham da også overbevist om at han skulle ind til de andre igen, meeeen det var ikke med hans gode vilje.

01/08-2013
I dag har jeg trænet Liberty med Abse - har gjort det et par gange nu. Han er bare så lydhør, og reagerer nærmest på tanken - når han altså ikke lige bliver distraheret af en duft, en spændende ting i græsset eller andet... :)

15/08-2013
I dag har jeg haft kiropraktor til Abselon. - Ville gerne have tjekket at alt er ok. Han havde lidt gamle "stres-spændinger" siddende i kroppen som jeg skal arbejde med (med øvelser). Ellers var han bare tip top, og jeg fik roser for min træning med ham :)

01/06-2015
Abse er nu blevet ridehest :)
Kommentér på:
Anden særlig race Abselon
Annonce