{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Donatella (sutte) 2006

2.410 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Donatella (sutte)

Fødselsår:
2006
Højde:
Hun er i 2009 målt til 168, men er vokset efter og det ser ud til hun tager et par centimeter endnu :-)
Temperament
hun har et super temperament, er utrolig cool i hovedet, men bestemt ikke doven!
en rigtig rød hoppe, hun er noget af en bisse når hun er i brunst. men man kan jo ikke andet end at elske hende!
Gangarter
hun har 3 gode gangarter, hvor specielt galoppen er helt fantastisk! hun mangler stadig en del styrke og balance, specielt i traven, men det kommer jo :-)
Stævner
vi har startet en masse stævner, hun er nået fra at skulle lære alt, til efter et halvt år nu så småt er begyndt at starte la 4 på distriktsplan.
Stamtavle
Far: Don Schufro

Mor: Kærsgaard's Future Girl

Morfar: Future Cup
Køn
Hoppe :o)
Bemærkninger
Donatella er min nye dressurhest som jeg fik onsdag d. 21-12-11. indtil videre er det kun gået godt, hun er super sød og kan allerede mærke fremgang i vores ridning, så jeg ser frem til et super samarbejde med hende!

nu da jeg har haft min elskede suttemus i lidt over et halvt år, er vi allerede nået super langt. hun går nu op til LA 4 og jeg er simpelthen imponeret over hvor lærenem og fantastisk hun er at samarbejde med! jeg må dog indrømme at hun sommetider er lidt af en hidsigprop, men det er jo vigtigt for vores fremtid i ridningen. hun er en hest med et hjerte af guld og som aldrig kunne finde på at gøre noget i ond mening. hun er en rigtig kælepotte. det skal lige siges af hendes kælenavn, som er sutte, kommer af at hun sutter og slikker på alting, hvilket jeg også vil mene er en lille charme i sig selv :-)
Hun er en hest der helt bestemt trækker en masse opmærksomhed til sig, når der kommer nogle og kigger i stalden. Hun er meget social og elsker heste og mennesker.

Her i November 2012 var hun til dyrlæge efter en længere periode, hvor hun bestemt ikke havde været sig selv. hun har desværre stået i nogle måneder nu, men er forhåbentlig klar igen omkring Februar eller Marts. Skaden er heldigvis intet alvorligt, det tager bare tid. Så jeg hygger bare lidt med min vildbasse :-)

Hun er nu desværre blevet skadet igen, og skal stå nogle måneder, så har hun snart stået skadet on and off i et år.. Det er selvfølgelig rigtig trist, men vi har fået et meget bedre sammenhold og har lært hinanden at kende på mange andre måder. Hun er bestemt ikke en hest med et temperament til ikke at lave noget, så jeg glæder mig til at komme i gang med hende igen! I denne sure skadetid har vi dog alligevel fået noget godt ud af det, vi har blandt andet været på kursus med Will Rogers for lige at dæmpe temperamentet på den røde dame lidt :o)

Endelig er min prinsesse kommet rigtigt i gang igen og hun har aldrig været bedre gående end nu! Hun er en rigtig lille solstråle der altid spreder godt humør.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Donatella (sutte)
Annonce