{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fox Trot [Himmelhest] 1999

5.929 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Fox Trot

Fødselsår:
1999
Højde:
Cirka 164 cm. :-)
Temperament
Fox er en meget følsom herre, men også en rigtig nussetrold, der elsker opmærksomhed. Han er rimeligt trafiksikker også. Han er meget stille og rolig, og nede på jorden, ja man glemmer jo helt at der er fuldblod i den bette dreng :-)
Gangarter
Nogle lækre gangarter!
Stævner
Han har gået nogle LA-klasser i dressur i sine yngre dage.
Stamtavle
Araberblanding.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Fox er en super skøn herre, som jeg har æren af at passe på fuld tid! :-)) Han er ejet af en ældre mand der hedder Jørn, som har lånt Fox ud til mig :-). Det var Jørns datter der i sin tid havde fox, og som startede stævner med ham.
Fox har jeg egentlig kendt siden Januar 2011, da han har været Baloo's (min egen hest) foldkammerat. Den 2. oktober 2011 overtog jeg så alt pasningen af Fox, da Stine og Josefine, der før i tiden passede og red ham, ikke havde tiden mere.
Fox nyder at blive redet og jeg er også virkeligt glad for ham. Jeg lærer rigtig meget af ham, da han er den komplette modsætning af min egen hest. Han har desværre to skader (en gaffelbåndsskade og har haft brækket en flig af knoglen). Da jeg overtog ham var han meget syg. Jeg var hos ham hver dag og lukke ham på sygefold, give ham medicin, strigle og nusse ham og trække korte ture. Langsomt begyndte det at gå bedre, og jeg begyndte at ride ham lige så stille igen. Det, at jeg var den eneste der virkeligt var der for ham, mens han havde det så dårligt, har virkeligt knyttet os tættere sammen. Han holder ikke til ridning på seriøst plan, men jeg er jo efterhånden blevet prof-hyggerytter ;-) Så vi hygger, nusser, skridter og laver små tricks sammen. Nyder simpelthen altid Fox' selvskab - han er så godmodig og kærlig <3

Fox blev solgt i Februar 2013, efter knap halvandet års tid som hans passer og rytter. Det var rigtig hårdt at sige farvel til ham, for man knytter sig jo alligevel lidt til de krikker, men han har det jo godt og blev i sine vante omgivelser i Hornstrup.



Særlige datoer:

- 27. Deecember 2010: Så jeg Fox for første gang, i forbindelse med at jeg skulle finde et sted til min egen hest.
- 2. oktober 2011: Jeg overtog pasningen af Fox klokken 12
- 13. november 2011: Jeg red (skridtede) på Fox for første gang.
26. Marts 2012: Jeg havde en lang samtale med Fox' ejer, der fortalte mig om sin beslutning - at sætte Fox til salg.. Dog blev vi efter få måneder enige om, at det ikke var løsningen - så jeg fortsatte glædeligt med Fox.
13. Februar 2013: Fox blev solgt til Josefine og Stine, der tidligere har lånt ham.


Kommentér på:
Anden særlig race Fox Trot
Annonce