{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Flicka R.I.P 2002

5.849 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Gitte p
Kvinde | 50 år | Oprettet: 22. feb 2006


Anden særlig race Flicka R.I.P

Fødselsår:
2002
Højde:
Hun er ca. 161 men jeg håber på at hun vokser lidt endnu
Temperament
Utrolig dejlig temperament. Er stille og rolig, men kan til tider også være lidt for vågen, men hun er jo også stadig en lille baby :-)
Gangarter
Fine... bliver bedre og bedre efterhånden som vi får trænet det. men det kan jo også være svært, at holde styr på fire ben, når man ikke er så vant til at have nogen på ryggen.
Stævner
3/7-07 vi har lige været til vores 2 stævne som var i ribe, og flicka var bare en lille stjerne, det er første gang hun sådan har prøvet, at være ude og starte. og hun tog det mega pænt. og vi kom hjem med 3 fløjfer, vi startede 4 ld clear round. dette var perfekt, da det var for, at hun skulle prøve ud og se noget nyt. og i disse klasser er det jo kun sig selv man kæmper mod. men tror da snart vi er klar til lidt mere :-)

dressur stævne på lindegården den 28/5-11
lc 1 red til 66,2 % og vandt en 3 plads
lc 3 red til 67,5 % og vandt en delt 1 plads.
så nu er den lille springmusse sørme også blevet en dressur musse hehe.
Stamtavle
Mor: Musse DV/Araber
Far: Sultan oldenborg
Farfar: Alexander
Sultan var ca 26 år da han bedækkede min hoppe musse. så dem der påstår at de gamle ikke kan, passer ikke hehe se bare på min lille trold der kom ud af det :-)

Køn
meget..... en rigtig lille dame
Bemærkninger
Hun er utrolig dejlig, men til tider mega fræk. hun kan blive ved med at forbavse mig, om hvor nem hun er at arbejde med. er i gang med at ride hende til. og det går fremad dag for dag. det må siges at det nok også har sin fordel at jeg har haft lige fra hun blev født. så jeg kender hende jo ud og ind. men hun elsker at lærer nye ting, hvilket jo er meget dejligt.
og så er hun blevet mega god til at løsspringe, så glæder mig til at se, om hun er lige så god når det engang bliver med rytter på over springene.

3/7-07
hun er bare mega dejlig at springe på, når hun altså ikke lige laver nogle af sine MEGA hop hehe, men sådan er det jo når man lige skal lære det, med afstande osv.

28/5-11
så har vi sørme også prøvet at være ude og starte dressur uha uha den lille hyp var så dygtig. :-)

2015
Flicka er nu på de evige græsmarker.
Hun fik desværre en skade på fold, som der ikke kunne gøres noget ved, selvom der blev forsøgt forskellige former for behandling :-/
Men ved at hun nu kan løbe omkring uden smerter og at vi en dag igen skal ses <3 Du vil altid være mit øjesten <3 R.I.P smukke Flicka
Tak for 13 skønne år <3
Kommentér på:
Anden særlig race Flicka R.I.P
Annonce