{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irsk Sportspony Ladies Nite 1999

2.293 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

"  ~Anne Cathrine Linder~ "
Kvinde | 26 år | Oprettet: 31. aug 2009


Irsk Sportspony Ladies Nite

Fødselsår:
1999
Højde:
149 m. sko
Temperament
Hun er generalt meget vågen og opmærksom, men især på en springbane, hun elsker at springe. Hun er rigtig sød og nem at have at gøre med.
Gangarter
Skridt : god
Trav : middel
Galop : god
Stævner
Hun har startet FEI stævner dengang en eller anden dreng havde hende i Irland!

Stamtavle
Har ikke nogen men er registreret som Irsk Sportspony i hendes heste pas...
Køn
En meget charmerende hoppe <3
Bemærkninger
Ladies Nite er en brun hoppe, der elsker at springe. Hun er lidt stærk, så hun kræver en rytter der ikke lader hende tage magten. Nite er meget charmerende, hun er utrolig smuk. hun har meget smukke øjne.
Efter den første gang jeg var ude og prøve, var jeg ikke så vild med hende, men kunne nu alligevel godt se at hun var den af de ponyer jeg havde prøvet, som var mest erfaren og havde mest potentiale. Så jeg sagde til min mor at jeg egentlig gerne ville prøve hende igen.
Anden gang jeg prøvede hende, gik det mega godt, jeg endte med at springe en stor mur på 1.25 cm. Efter den gang var jeg helt solgt, og var godt klar over at hun er den som kan tage mig hele vejen.
Men...
Et par måneder senere havde vi lige fået aftalt det hele, men mor syntes at nu var det jo lige lidt tid siden at jeg havde prøvet hende sidst, så her for et par måneder siden prøvet jeg hende igen. Det gik lige så godt som alle de andre gange hvis ikke bedre.
Nu har vi hentet hende og hun er bare så sød, hun står ved siden af min mors hest og han er bare helt forelsket i hende, han ville heller stå og kigge på hende end at spise sit hø.
VI har virkelig knyttet os på kort tid, hver gang jeg kommer gående ned af stald gangen tager hun ørene frem. <3 <3
På folden kommer hun altid, når man kalder på hende. Nu er vi også ved at lære hinanden lidt bedre at kende i ridning. Nighty er en pony som har det med at hvis man piller for meget så krøller hun lidt, især i springningen, så når man springer så skal man bruge ben og sæde til at få sine halve parader, og ikke pille mellem springene, men det funker bare nu i springningen. Nite er en dejlig pony som springer alt og kigger ikke på noget fyld, springer vandgrav og tørgrav og alt fyld, bare hun kan få lov til at springe.

Opdatering: Mig og Nighty er nede ved min mormor som er overdommer i dressur, og Nighty er ved at lære en masse nye ting, som bagparts vendinger, og det der kontragalop det er hun ved at have helt styr på!

Opdatering: Nighty er blevet en rigtig fin dressurpony, vi skal snart ud og starte noget LA, da hun efterhånden kan alle ponydressurøvelser, kontragalop og er ved at have en meget bedre trav.

Opdatering: Nighty er halt. Efter hun havde været halt i en uge fik vi dyrlæge til hende, og dyrlægen sagde at det er det som hun har på bagbenet (hvilket er en form for spat som var lukket før) har åbnet sig igen, da hun simpelthen ikke har kunne tåle at vi fik hende vippet om på bagparten...
Så nu får hun lige noget tid, hvor vi så håber på at det kan lukke sig igen :-(
Kommentér på:
Irsk Sportspony Ladies Nite
Annonce