{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Miniature Twilight 2010

1.221 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Miniature Twilight

Fødselsår:
2010
Højde:
knap 65 - 70 cm han er virkelig lille og spinkel og virker ikke til og gro.
Temperament
han er utrolig rolig af type, ingen stress - følger en som en lille hund, og har slet ikke vist tegn på hingst endnu desværre.
Gangarter
selvom han har en mærkelig krop har han faktisk utrolige gangarter, særligt hans trav skal fremhæves - der er de vildeste svæve momenter i..
Stævner
ingen og der kommer aldrig nogle.
Stamtavle
han er efter forældre med fuld stamtavle, dog var lighten et uheld så der vides ikke hvem hans far er, så derfor kan jeg ikke forklare det..
Køn
hingst.
Bemærkninger
Twilight - var ren og skær impuls køb!..
jeg ville jo gerne have en mini, mere så dario ikke var alene..
så vi pakket bilen og drog ned mod stutteri teglmosen. (virkelig fantastisk sted kan klart anbefales!) vi blev rundvis og så alle deres fantastiske mini'er virkelig en sej oplevelse for der var eddermame mange af dem(: så vi gik ned mod stalden for deres føl osv skulle alligevel fodres, og da vi kom ind af døren stod 10 føl og assede og massede for at være først!.. særligt lagde jeg mærke til lille lighten der bare var kold og massede sig ind hvor han ville, og med de sødeste pletter på numsen!:') måtte lige samle underkæben op engang, jeg viste bare der han skulle være min uanset pris!:) og da han ingen stamtavle har, måtte vi jo vælge en anden, vi valgte Teglmosen's silke ron(: men min mor sagde hvis jeg betalte måtte jeg også godt få twilight!(:.

han er den nemmeste lille fyr! måtte klippe ham pga. skæl og han stod bare og kiggede, han lærte og blive striglet på 2 dage så han er fantastisk!..

dog er jeg bange for den lille fyr har en hjertefejl eller ligene, da han er så dårlig til og tage på, det tager ham 15 min og spise en håndfuld foder.. og han løber næsten aldrig - og han vil ikke løbe i snor. men jeg elsker min lighten alligevel og ingen kan tage ham fra mig!(:
Kommentér på:
Dansk Miniature Twilight
Annonce