{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Macoy [Tidl. hest] 1992

2.007 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Josephine Fokdal !
Kvinde | 26 år | Oprettet: 19. aug 2010


New Forest Macoy

Fødselsår:
1992
Højde:
145 cm. dejlig pony!
Temperament
Macoy har et stort temperament, som gør ham sværere at ride. Der er mange små børn der ikke kan ride ham selv, for man skal bruge mange kræfter på at holde ham i nogenlunde tempo. Jeg har dog ingen problemer med det, da jeg syntes at det er det der gør ham til den han er! Han bukker eller stejler aldrig, og i al omgang er han den bedste. Han har en stor personlighed, og han for mig altid til at smile.
Gangarter
Macoys gangarter er helt fantastiske, man bumper overhovedet ikke i nogle af dem. Jeg elsker især hans galop som er flydende og god. Man sidder også rigtig godt i hans trav, og han går perfekt ned i holdning! Han er også virkelig hurtig, han kan virkelig løbe stærkt! Jeg har vundet alle de væddeløb jeg har lavet på ham :D
Stævner
Macoy er en pansioneret stævne hest, han har gået elite i spring og dressur. Jeg ved ikke hvor længe, men jeg ved at det stoppede når han blev triangel mærket.
Stamtavle
tidl. ejer har den hele, kan spørge hende om kopi, hvis der er nogle der savner den.
Køn
Han er en meget hingstet vallak! for han har samme udstråling som hingste har ;)
Bemærkninger
Macoy er en fantastisk pony, jeg elsker at ride.
for tre år siden lejede jeg ham for første gang en sommer, og efter det er jeg bare blevet ved med at ride ham. Jeg lejer ham hver sommer nu, og rider hele året når jeg har lyst. Jeg elsker ham mere og mere for hver dag der går, han er en fantastisk pony!

Det eneste der er med ham er "Fart" det kan ikke gå hurtigt nok ifølge ham. Så han skal holdes meget tilbage medmindre man vil have fuld galop. Jeg har aldrig haft nogle problemer med at stoppe ham, hvilket jeg er meget glad for. Han elsker at vise sig frem og jeg har aldrig tabt et væddeløb på ham. Han er meget tillidsfuld, han knytter sig til alle som tager sig godt af ham. Nu når jeg har kendt ham så længe kender jeg hans små signaler, som han sender. F.eks. når han ikke har en god dag, fortæller han mig det med at stå og hænge med hovedet når man strigler osv.

Jeg er rigtig glad for Macoy!

Nu er han blevet gammel, og jeg er vokset fra ham. Jeg savner de gode tider med ham, og de gode ture! Han er den bedste pony jeg nogensinde har redet.
Kommentér på:
New Forest Macoy
Annonce