{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Storelykkes hus Mercedes [Tidl. hest] 2008

2.035 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Annika
Kvinde | 28 år | Oprettet: 26. sep 2008


Irish Cob Storelykkes hus Mercedes

Fødselsår:
2008
Højde:
Mercedes måler nu omkring 1.47 cm i stang.
Temperament
Hun har virkelig arvet sin mors temperament, hun er en af de mest rolige heste jeg har mødt. Hun er rigtig sød både på fold og i boksen. Udenfor boksen, er hun opmærksom, men helt styrlig!
Gangarter
Hun har nogle meget flydende gangarter!
Skridt: Lidt tung, men fremadgående og taktfast.
Trav: Flydende, fremadgående og taktfast.
Galop: Meget elegant, fremadgående.
Hun har højt løft på benene i både trav og galop.
Stævner
Ikke endnu..
Stamtavle
Både stamtavle og pas.
Far: Igor's Rian
Mor: Holm's Emmely
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Mercedes er en helt fantastisk hest, jeg elsker når man kommer over i stalden, og hendes hoved dukker op. Hun er altid glad, og har ørene fremme, har aldrig oplevet hende sur.
Jeg har haft Mercedes lige siden hun kom ud af mors mave, har også moren.
Jeg stod som den første om nussede hendes lille hoved, mens hun stadig var fyldt med slim. Og det mærkes på vores bånd. Hun er min engel.

Mercedes skal snart i tilridning, når vejret er til det. Hun har haft en på ryggen og bid i munden. Været i longe og det tog hun i stiv arm!

Hun er en stor kælepotte, og elsker opmærksomhed, hun er en prinsesse. Mercedes er min lille øjesten, jeg har hendes mor og sammenligne med, de minder så meget om hinanden.
Mercedes er den dejligste lille prinsesse, jeg er begyndt at lege med hende på folden, da hun nu er den eneste ung hest. hehe. Vi løber lidt frem og tilbage på folden, hvilket hun elsker, også leger vi med en bold som bare er lykken.

Jeg er begyndt at træne hende, lidt mere koncentrert med både stop tegn, gå tegn osv. Så hun begynder at få en forståelse for mønstring, da jeg vil øve det med hende.
En god ting at kunne, når hun skal vises frem!

Mercedes er blevet tilredet, og det går over al forventning. Hun elsker at arbejde, og gør det gerne. En hest der holder sig i gang uden man skal være på hende hele tiden. Hun ville snildt kunne gennemfører en Lc klasse på nuværende tidspunkt.
Min lille pige er ved at have styr på det hele, nu mangler vi bare at gå videre til det lidt hårdere dressur. Desværre har jeg kun en uge tilbage med hende, da jeg har fået hende solgt. Hun bliver hentet næste mandag (d.27 august) Hun kommer til at bo ved en dame på sjælland og det håber vi selvfølgelig bliver det bedste for hende. Men det er klart jeg kommer til at savne den lille krutugle, hjemme i stalden og på banen. Øv.



Kommentér på:
Irish Cob Storelykkes hus Mercedes
Annonce