{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Exmoor Chi Chi ¤ SOLGT! ¤ [Tidl. hest] 1996

2.529 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Exmoor Chi Chi ¤ SOLGT! ¤

Fødselsår:
1996
Højde:
Hun er en meget lille skid, på 133, men da hun går med forsko er hun 134.

Hovedtøj: Cob/Pony
Grime: Pony
Gamacher: Pony/Shet (Hun har meget spinkle ben)
Skridtæppe: 110 cm
Underlag: Cob
Fortøj: Pony
Gjord: 105-110 cm
Temperament
Hun er en rigtig sød pony, med et super temperament!

I ridehus: Her er hun meget nysgerrig (I hvert fald i det ridehus, jeg rider i, men det er også fordi der står diverse ting, rundt i Hjørnerne.) Men ud over at være nysgerrig, er hun rigtig rolig, og lytter godt til en.

På ridebane: I dressuren er hun rigtig rolig. Hun lytter godt til en, og har altid ørene fremme. I spring er hun lidt hidsig, men hun er til at holde. Hun er rigtig glad for at være ude, og nyder, at opleve noget.

I skov: Hun elsker, at komme en god tur i skoven, og fyre den max af. Hun er også altid frisk på en hyggelig stille og rolig tur i skoven, med de mindre. Som sagt tidligere, er hun glad for, at komme ud og opleve noget.
Gangarter
Skridt: Små skridt, langsomme bevægelser, men hvis hun har en frisk dag, kan den godt være lidt trippende, og hun føles utåndmodig.

Trav: Stadig små skridt, her meget bløde bevægelser, den kan gå ret stærkt, hvis det er det man vil have hende til, men når man først kender hende, er det let, at finde det rette tempo.

Gallop: For det meste en rigtig gøngehest-gallop, den er super dejlig, at side i. Og man kan følge rigtig godt med. Før i tiden, var den meget utaktet, men det har vi fået rettet op på, så nu er den rigtig god, og blød.
Stævner
Vi har kun startet ét stævne, men da hun ikke lige er stævneponyen, er det virkelig ikke noget, vi har lyst til at gentage.

LD: 12 fejl
LC: disket, pga. 3 stop ved samme spring.
Stamtavle
Jeg kender den desværre ikke...
Køn
hun er en super dejlig hoppe med stort H!
Bemærkninger
hun er en rigtig fin førstegangspony, til den helt lille rytter, eller til den store rytter, uden de helt store ambitioner. Hun er rigtig næm, og kan sagtens, det hele. Man skal bare lige have hende overtalt.

Hun er den perfekte førstegangspony, for rytteren der skal starte, med det grundlæggende. Hun er virkelig en pony, man lære meget af, og en pony der forstår en! Når man først lige har lært hende at kende, er det som om man har kendt hende i lang tid. Man knytter sig rigtig nemt til hende, og hun er bare DRØMMEPONYEN!

Chi Chi har nogle meget specielle farver:

Brun på det meste af kroppen
alle fire ben er sorte
man og hale er sort
mule er sort og grå
grå hår i panden
grå hår under maven
grå hår mellem ballerne (xD)
plus nogen flotte stribede firkantede hove...

OBS: Jeg har haft opture, og virkelig mange nedture med den pony.. Jeg har været igennem så meget med hende. Og jeg finder mig virkelig ikke i alt jeres pis! Jeg savner hende virkelig meget! <3
Kommentér på:
Exmoor Chi Chi ¤ SOLGT! ¤
Annonce