{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Madonna (solgt) 1984

4.362 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nikie P
Kvinde | 40 år | Oprettet: 20. feb 2006


Anden særlig race Madonna (solgt)

Fødselsår:
1984
Højde:
130 stg.
Temperament
Madonna har et dejligt temperament, er rolig og altid medgørlig på stald og fold når hun rides er der lidt mere tempo og er selv fremadgående
Gangarter
God i alle tre gangarter
Stævner
Utalliuge mange
Madonna blev bla. Dansk mester i 2004
Nordisk mester for hold 2004 nr. 5 indv.
Og vandt finalen i JBK Horse Show
Samlet nr. 3 i Baltic Cup 2005
Stamtavle
Ingen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Madonna er min øjesten jeg fik hende da jeg var 11år i sommerferien 1995 vi købte hende dengang af familien Lund. Da jeg fik hende hjem var hun lidt svær at ride og min træner fandt hurtigt ud af at hun overhoved ikke kunne noget dressur og havde en temmelig dårlig balance på trods af at hun blev redet i MB og MA klasser af T. Lund. Min træner valgte derfor at begynde forfra og omskole hende i dressur, det tog noget tid og mange krafter men det lykkedes da, idag kan Madonna alt inden for dressur og kan rides kun ved hjælp af benene, så det var besværet værd.
Med hensyn til springningen red jeg hende selv op i SB dengang den højeste ponyklasse for 2'er pony Vi startede mange lands og elite stævner både i Danmark og Sverige med gode resultater.
Idag Springer Madonna stadig og elsker det, hun har holdt sig på toppen siden 2002 med rytteren Cecilie. Lige nu er Madonna ved at lære et nyt talent op så vi må se hvad tiden bringer.
Kommentér på:
Anden særlig race Madonna (solgt)
Annonce