{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Carpe Diem K 2003

1.681 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Anita Poulsen* .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 17. okt 2007


Anden særlig race Carpe Diem K

Fødselsår:
2003
Højde:
Skønheden er 175 i stang
Temperament
På stald gangen er hun en meget rolig hest, under ridning kan hun både tændes og slukkes som det passer en, og på springbanerne er hun lidt varm :)
Gangarter
Hun har tre okay gangearter, men absolut ikke den store dressur hest.
Stævner
Hun har med tidligere ejer gået MA på international plan.

Med mig har hun startet LA** på B- plan, med pladsering, og højde spring i Boller hvor hun sprang 170 cm og vandt. Men har endnu ikke haft hende så længe endnu.
Stamtavle
Coronado/Chamisso/Locarno

Resten kommer.
Køn
Hoppe, med stort H.
Bemærkninger
Vi købte hende d. 22-11.11 ved Claus Kirkegaard som er berider på Tronsø skolen Grindsted. Han har selv avlet hende og redet hende op.

Hun er en helt fantastisk hest og springer ALTID, lige gyldigt hvor dårligt man rider hende på, selv om hun er stor, og en smule tung at se på¨, så er hun lyn hurtig, og vender hurtigt på en springbane!

Hun er en hoppe med stort H, og med det mener jeg at hun har helt sin egen mening om tingene, når vi rider "dressur" skal jeg være heldig hvis jeg kan få hende til bidet uden at skulle ride med glidetøjle eller andet gejl (hvilket jeg ikke bryder mig om), og hvis hun så endelig gør det, så er det kun den ene vej. :)

Flere billeder og mere tekst kommer, ang. billeder så har jeg ikke andre end dem fra højde springningen i Boller, men når jeg får taget nogle flere kommer der self nogen nye! :D
Kommentér på:
Anden særlig race Carpe Diem K
Annonce